מחפש כרטיס קול חיצוני(עד 1000 שקל)
אהלן!
אני מתכנן לבנות לעצמי(בשנה הקרובה)מערכת סאונד שתכלול DAC,מגבר לאוזניות ואוזניות...
אז מאחר וההנחה שלי היא שהכרטיס קול שקיים על הלוח אם של המחשב שלי ייצור צוואר בקבוק..אני מחפש כרטיס קול לשמיעה באיכות גבוהה.
תודה רבה!
אני מתכנן לבנות לעצמי(בשנה הקרובה)מערכת סאונד שתכלול DAC,מגבר לאוזניות ואוזניות...
אז מאחר וההנחה שלי היא שהכרטיס קול שקיים על הלוח אם של המחשב שלי ייצור צוואר בקבוק..אני מחפש כרטיס קול לשמיעה באיכות גבוהה.
תודה רבה!
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ברגע שאתה מוציא אות דיגיטלי לDAC ובהנחה שהDAC מספיק איכותי, והאות הוא BIT PERFECT - כרטיס קול OB לא אמור להוות בעיה.
כשאתה מחליט להשתמש במתקן חיצוני, ומשתמש ב USB, אתה צריך להתמודד עם הפרעות כמן JITTER וRIPPLE של מתח ה USB.
או שיש לך Asynchronous USB DAC דוגמת HRT Streamer או שיש לך התקני ביניים כמו Audiophileo#,Audio-GD Digital Interface, M2Tech HiFace
ואחריהם DAC.
אני אישית משתמש בשרשרת הבאה:
Computer -> USB Isolator-> Digital Interface -> DAC.
השאלה עד כמה הקופסאות הללו נחוצות. לי זה גורם "לישון בשקט" כי באמת אין כבר מה להוסיף לשרשרת.
כשאתה מחליט להשתמש במתקן חיצוני, ומשתמש ב USB, אתה צריך להתמודד עם הפרעות כמן JITTER וRIPPLE של מתח ה USB.
או שיש לך Asynchronous USB DAC דוגמת HRT Streamer או שיש לך התקני ביניים כמו Audiophileo#,Audio-GD Digital Interface, M2Tech HiFace
ואחריהם DAC.
אני אישית משתמש בשרשרת הבאה:
Computer -> USB Isolator-> Digital Interface -> DAC.
השאלה עד כמה הקופסאות הללו נחוצות. לי זה גורם "לישון בשקט" כי באמת אין כבר מה להוסיף לשרשרת.
לאוזניות אני משתמש ב- DAC חיצוני בשם Zhaolu 3.5, שמסוגל להתחבר למחשב דרך USB וגם דרך סיב אופטי ו/או כבל קואקס. יש לו בנוסף ל- Pre Out גם מגבר אוזניות מובנה ולא רע בכלל.Vosegus כתב:אהלן!
תודה רבה!...
אני לא זוכר כמה הוא עלה, אבל לא חושב שהרבה יותר מ- 1000 ש"ח.