מחפש כרטיס קול חיצוני(עד 1000 שקל)

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Vosegus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אהלן!
אני מתכנן לבנות לעצמי(בשנה הקרובה)מערכת סאונד שתכלול DAC,מגבר לאוזניות ואוזניות...
אז מאחר וההנחה שלי היא שהכרטיס קול שקיים על הלוח אם של המחשב שלי ייצור צוואר בקבוק..אני מחפש כרטיס קול לשמיעה באיכות גבוהה.

תודה רבה!

GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

אני משתמש ב Digital Interface של Audio-GD.
השיפור הוא רחוק מלהיות דרמטי אבל אם אתה משקיע במערכת, שווה בדיקה.

Vosegus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

העניין הוא שאני משקיע סכום כסף מאוד נכבד ואני לא רוצה שבגלל החלק הזה יווצר לי צוואר בקבוק ושהכרטיס O/B שלי יגביל איכשהו את המערכת.ר

GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

ברגע שאתה מוציא אות דיגיטלי לDAC ובהנחה שהDAC מספיק איכותי, והאות הוא BIT PERFECT - כרטיס קול OB לא אמור להוות בעיה.
כשאתה מחליט להשתמש במתקן חיצוני, ומשתמש ב USB, אתה צריך להתמודד עם הפרעות כמן JITTER וRIPPLE של מתח ה USB.
או שיש לך Asynchronous USB DAC דוגמת HRT Streamer או שיש לך התקני ביניים כמו Audiophileo#,Audio-GD Digital Interface, M2Tech HiFace
ואחריהם DAC.
אני אישית משתמש בשרשרת הבאה:
Computer -> USB Isolator-> Digital Interface -> DAC.

השאלה עד כמה הקופסאות הללו נחוצות. לי זה גורם "לישון בשקט" כי באמת אין כבר מה להוסיף לשרשרת.

oferlap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #5 

Vosegus כתב:אהלן!
אני מתכנן לבנות לעצמי(בשנה הקרובה)מערכת סאונד שתכלול DAC,מגבר לאוזניות ואוזניות...
אז מאחר וההנחה שלי היא שהכרטיס קול שקיים על הלוח אם של המחשב שלי ייצור צוואר בקבוק..אני מחפש כרטיס קול לשמיעה באיכות גבוהה.

תודה רבה!
...
לאוזניות אני משתמש ב- DAC חיצוני בשם Zhaolu 3.5, שמסוגל להתחבר למחשב דרך USB וגם דרך סיב אופטי ו/או כבל קואקס. יש לו בנוסף ל- Pre Out גם מגבר אוזניות מובנה ולא רע בכלל.
אני לא זוכר כמה הוא עלה, אבל לא חושב שהרבה יותר מ- 1000 ש"ח.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”