שרשור תגובות: לצרכנים עדיין אכפת מאיכות האודיו...

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

למאמר: לצרכנים עדיין אכפת מאיכות האודיו...

תמונה
עפ"י מחקר חדש (יולי 2011) שערך CEA בשם: Notions of Quality: Audio Expectations of Consumers, התגלה כי למרות ששוק האלקטרוניקה הבידורית נשלט ביד רמה ע"י תחום הסלולר, טלוויזיות חכמות ושאר חפיצים מחוברים, לצרכנים מאוד אכפת מאיכות האודיו במכשירים שלהם ובעיקר במערכות הביתיות שלהם.המחקר שופך אור על הרבה מהרגלי ההאזנה של הצרכנים, בינהם איך הם מגדירים איכות סאונד ומה הגישה וההתנהגות שלהם כשהם באים לרכוש מערכת אודיו. לדוגמא: שליש מהצרכנים (34%) מגדירים את עצמם כ"חובבי אודיו". מספר זה מ ...

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

אני אפילו לא זוכר מי זה בתמונה .
עבר כל כך הרבה זמן מאז שהייתי בפוזה הזו :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

pargit
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

לי נורא עצוב ומקומם שבישראל 2011, חברת YES מתגאה שהיא מביאה סדרות 4 ימים אחרי השידור בארה"ב באיכות HD, ובפועל מביאים את הסדרות בפורמט אודיו של DOLBY 2 ערוצים... אני מוריד מהרשת את אותה סדרה ב DD 5.1

חבל!

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #4 

רוב הגברים שאני מכיר חושבים שיש להם מערכת אודיו עם "צליל חבל על הזמן"/"באסים לפנים"
שקנו מהדיוטי פרי או ממחסני חשמל.
אגב לא פעם אני שומע ויכוח פילוסיפי למי יש סאונד יותר טוב מהרמקול בפלאפון- מן הסתם גם לאלה יש LCD של GREATZ מחוברת למערכת מיני שקיבלו מתנה שקנו את המיקסר לבית וחושבים ש2500 W PMPO
זה אמיתי....
בקיצור כתבה סתמית שלא אומרת כלום לגבי צרכנות אודיו.

Vosegus
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

צפיד כתב:רוב הגברים שאני מכיר חושבים שיש להם מערכת אודיו עם "צליל חבל על הזמן"/"באסים לפנים"
אגב לא פעם אני שומע ויכוח פילוסיפי למי יש סאונד יותר טוב מהרמקול בפלאפון- מן הסתם גם לאלה יש LCD של GREATZ מחוברת למערכת מיני שקיבלו מתנה שקנו את המיקסר לבית וחושבים ש2500 W PMPO
זה אמיתי....
...
כן טוב לצערנו לבנות מערכת רצינית,ולחקור את העניין זה עניין של כסף(הרבה כסף..מאוד)וזמן.משהו שלא קיים ליותר מדי אנשים..

גיאספס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

צפיד כתב:רוב הגברים שאני מכיר חושבים שיש להם מערכת אודיו עם "צליל חבל על הזמן"/"באסים לפנים"
זה אמיתי....
...
שמע, יש הפתעות לפעמים
בזמנו ההורים שלי קנה LCD 32 אינץ' של אלקטרה (!?) והתמונה שלה הייתה לא רעה בכלל בשידורי 720p (מהסטרימר)
בנוסף הייתה גם פונקציה חמודה שאם היית מדליק את המכשיר שמחובר ל HDMI זה היה מעביר לך את הINPUT אוטומטי (היה מאוד מועיל בימי הטרום הרמוני 1000)

(אומנם הדוגמא היא וידאו ולא אודיאו, אבל אני מניח שגם בתחום הזה אפשר לפעמים ליפול על מערכת שהאיכות סאונד שלה גבוהה מהתמחור שלה)

AudioTvGuy
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

היי Vosegus -

בתגובה לאימרה שלך על" הרבה מאוד כסף..." - ידידי,אני ממש לא מסכים !
דבר ראשון קיים שוק יד שנייה (ע"ע אפילו יד 2) ענף ופעיל,שם אפשר למצא לא פעם ממש מציאות.
מעבר לכך - הרבה יצרניום מוציאים עוד ועוד מוצרים אודיו ברמה בינונית-גבוהה במחירים שממש כמעט כל אחד יכול להרשות לעצמו,גם בתקופות "האבטלה" וה"שפל הכלכלי" בארץ.

רוצה דוגמה ? תגגל YARLAND ותראה מה יש לחברה הזו להציע.לא רק נראה מיליון דולר,גם נשמע ככה והמחירים לא מאיימים כמו שהיית נוטה לחשוב...חפש וספר לנו :)

עופר

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”