משחקי רשת מרובי משתתפים
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
שלום לכולם, מישהו כאן משחק משחקים בסגנון call of duty או battlefiled ברשת?
אני הייתי משחק שנים את המשחק Americas Army מי שלא מכיר זה משחק בסגנון, יש לו משחק רק ברשת המשחק הוא חינמי ומפותח על ידי צבא ארצות הברית המטרה לעודד מתגייסים.
בתקופה האחרונה חזרתי לשחק. יש באתר חברים שמשחקים במשחקים בסגנון ברשת?
אני הייתי משחק שנים את המשחק Americas Army מי שלא מכיר זה משחק בסגנון, יש לו משחק רק ברשת המשחק הוא חינמי ומפותח על ידי צבא ארצות הברית המטרה לעודד מתגייסים.
בתקופה האחרונה חזרתי לשחק. יש באתר חברים שמשחקים במשחקים בסגנון ברשת?
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2770
גם אני שיחקתי המון AA בשעתו. ולפני זה Swat4 ו- Ghost Recon ב- clans.
המשחק היחיד שאני משחק אונליין, PvP, זה משחק ה- casual hardcore האולטימטיבי.
נו, נראה אתכם מנחשים מה המשחק.

המשחק היחיד שאני משחק אונליין, PvP, זה משחק ה- casual hardcore האולטימטיבי.
נו, נראה אתכם מנחשים מה המשחק.
- שלגון
-
- חבר ותיק

טוב, אתם אולי גיימרים, אבל לא נראה לי שאתם במצב רוח למשחקים.
אני מתכוון ל...שחמט.
אני מתכוון ל...שחמט.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
אני די בטוח שהרוב (לצערי) מחוברים לסוני או לאקס בוקס. אבל כדאי שעוד אנשםי יענו.knazi כתב:שלום לכולם, מישהו כאן משחק משחקים בסגנון call of duty או battlefiled ברשת?
בתקופה האחרונה חזרתי לשחק. יש באתר חברים שמשחקים במשחקים בסגנון ברשת?...
אני באופן אישי פיסית לא מסוגל לשחק במשחקי יריות בגוף ראשון (משהו רפואי).
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

שחמט זה בהחלט נחמד, לא בדיוק משחק יריות
אם מישהו כאן בעניין לשחק קצת AA3 שירים את קולו...לי יש כרגע קצת חופש ואני משחק פה ושם.
אם מישהו כאן בעניין לשחק קצת AA3 שירים את קולו...לי יש כרגע קצת חופש ואני משחק פה ושם.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
שיחקתי קצת AA בזמנו, על המחשב בבית ההורים (שם יש לי את החומרה המתאימה).
המשחק העיקרי אבל לא היה AA אלא Planetside הנפלא - גם כן FPS אבל חללי ומתוחכם (מטוסים, טנקים קרקעיים, עשרות כלי נשק, רובוטי ענק וצבאות כמעט אינסופיים).
הייתי חבר בצוות בריטי ברובו (שמשום מה טענו שהמבטא שלי באנגלית צרפתי), ולהורים שלי כ"כ נמאס לשמוע אותי מדבר אנגלית ברוב שעות היממה שהם התחילו להגיד לאנשים ש"הוא רוצח בריטים"...
אני בספק שהחומרה הנוכחית שלי תתמודד עם AA, אבל אולי אנסה אותו כשיהיה קצת זמן פנוי...
המשחק העיקרי אבל לא היה AA אלא Planetside הנפלא - גם כן FPS אבל חללי ומתוחכם (מטוסים, טנקים קרקעיים, עשרות כלי נשק, רובוטי ענק וצבאות כמעט אינסופיים).
הייתי חבר בצוות בריטי ברובו (שמשום מה טענו שהמבטא שלי באנגלית צרפתי), ולהורים שלי כ"כ נמאס לשמוע אותי מדבר אנגלית ברוב שעות היממה שהם התחילו להגיד לאנשים ש"הוא רוצח בריטים"...
אני בספק שהחומרה הנוכחית שלי תתמודד עם AA, אבל אולי אנסה אותו כשיהיה קצת זמן פנוי...
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

חחחח מכיר את הטענות....לי היו חברים מכל העולם. הולנד גרמניה אנגליה ועוד....ההורים גם השתגעו מהאנגלית כל הזמן.
גם אני חשבתי שהמחשב שלי לא יספיק אבל הוא עושה את העבודה
מעבד E8400 3Ghz
כרטיס מסך Nvidia 9600
גם אני חשבתי שהמחשב שלי לא יספיק אבל הוא עושה את העבודה
מעבד E8400 3Ghz
כרטיס מסך Nvidia 9600
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

יש ל את אותו המעבד, אבל עם כרטיס OB של אינטל.
אולי בהזדמנות אקנה איזה כרטיס פשוט למחשב הישן ואעביר לפה את מה שיש לי במחשב של ההורים (Elsa Gladiac 940GT, המעבד הוא Geforce 6800GT, ה- Top of the Line כשקניתי את המחשב, בשלהי 2004). אני מאמין שזה יעשה את העבודה
אולי בהזדמנות אקנה איזה כרטיס פשוט למחשב הישן ואעביר לפה את מה שיש לי במחשב של ההורים (Elsa Gladiac 940GT, המעבד הוא Geforce 6800GT, ה- Top of the Line כשקניתי את המחשב, בשלהי 2004). אני מאמין שזה יעשה את העבודה
- שלגון
-
- חבר ותיק

...אני שדרגתי לפני חצי שנה מ- 6600GT ל -GT240. כרטיס לא יקר ועושה את העבודה (1680x1050). הייתי מוגבל בבחירה בגלל הספק של המחשב.
כרגע אני משחק את Fallout3 (וואו איזה משחק שחבל"ז) ועוד כמה משחקי אינדי שהם יותר casual.
AA: היה לי honor 60 וקצת, לא זוכר בדיוק. הבעסה היא שאני לא זוכר את השם, הסיסמא והאימייל שהשתמשתי בהם. גיים אובר, צריך להתחיל מחדש.
ושחמט. לא נשכח את השחמט.
כרגע אני משחק את Fallout3 (וואו איזה משחק שחבל"ז) ועוד כמה משחקי אינדי שהם יותר casual.
AA: היה לי honor 60 וקצת, לא זוכר בדיוק. הבעסה היא שאני לא זוכר את השם, הסיסמא והאימייל שהשתמשתי בהם. גיים אובר, צריך להתחיל מחדש.
ושחמט. לא נשכח את השחמט.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
משחק BATTLE FIELD 2142
וגם לזה רק עכשיו חזרתי.
למי שלא יודע ד"א - EA עשו משהו מדליק.
ברגע שנרשמת עם המשחק מולם - כל מקום שתכנס עם השם משתמש שלך ל ORIGIN (מעין תוכנת משחקים שלהם) תוכל להוריד את המשחק ולשחק.
מעולה!
לא צריך יותר CD או פריצות (אם רכשת כמובן את המשחק).
וגם לזה רק עכשיו חזרתי.
למי שלא יודע ד"א - EA עשו משהו מדליק.
ברגע שנרשמת עם המשחק מולם - כל מקום שתכנס עם השם משתמש שלך ל ORIGIN (מעין תוכנת משחקים שלהם) תוכל להוריד את המשחק ולשחק.
מעולה!
לא צריך יותר CD או פריצות (אם רכשת כמובן את המשחק).
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

איתי,
זה ככה גם עם planetside (מבית Sony entertainment אם אני זוכר נכון), מאז שהמשחק יצא.
זה ככה גם עם planetside (מבית Sony entertainment אם אני זוכר נכון), מאז שהמשחק יצא.
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
AA הישן והטוב ...
איזו נוסטלגיה
לא נראה לי שיש לי חומרה שתתמוך בו היום ....
אני חושב שפרשתי ברמה 93 הייתי מכור קשה למשחק CF^Tao
איזו נוסטלגיה
לא נראה לי שיש לי חומרה שתתמוך בו היום ....
אני חושב שפרשתי ברמה 93 הייתי מכור קשה למשחק CF^Tao
- Trip
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
ואוו, איפשהו ב-2004 גם אני שיחקתי AA, ודי התמכרתי. הייתי חבר ב-clan בריטי, שיחקתי בטורנירים וכו'..
היום אני משחק בכמה משחקי רשת:
Modern Warfare 2 - יריות ואקשן, לא צריך להרחיב, אני מניח.
Left 4 Dead 2 - משחק נהדר של Valve שמחייב עבודת צוות ויודע ממש להחזיק אותך במתח. משחקים תמיד 4 ביחד (נגד מחשב או נגד רביעייה אחרת). משחק מאוזן וטוב.
Team Fortress 2 - עוד משחק של Valve שמשחקים בו קבוצה נגד קבוצה (יש כמה סגנונות משחק). הוא הפך להיות חינמי לפני כמה שבועות. אני משחק בו קרוב לשנתיים והוא פשוט נהדר. לאורך השנים הוסיפו לו מפות, נשקים, שדרוגים לדמויות ומיליון פריטים אחרים - והכל בחינם. מומלץ בחום!
היום אני משחק בכמה משחקי רשת:
Modern Warfare 2 - יריות ואקשן, לא צריך להרחיב, אני מניח.
Left 4 Dead 2 - משחק נהדר של Valve שמחייב עבודת צוות ויודע ממש להחזיק אותך במתח. משחקים תמיד 4 ביחד (נגד מחשב או נגד רביעייה אחרת). משחק מאוזן וטוב.
Team Fortress 2 - עוד משחק של Valve שמשחקים בו קבוצה נגד קבוצה (יש כמה סגנונות משחק). הוא הפך להיות חינמי לפני כמה שבועות. אני משחק בו קרוב לשנתיים והוא פשוט נהדר. לאורך השנים הוסיפו לו מפות, נשקים, שדרוגים לדמויות ומיליון פריטים אחרים - והכל בחינם. מומלץ בחום!