ייעוץ לגבי רסיבר
שלום חברים,
ברצוני לשדרג את הרסיבר Yamaha 565 שברשותי.
הרסיבר מחובר לקדמיים Polk Audio RTi-A7 וסנטר Polk Audio CSi-A6 ללא סאב.
הלכתי היום לברר לגבי Yamaha 2067 בחנות מתמחה. אחרי שיחה עם המוכר הוא אמר לי שהפיוניר LX-73 מתאים יותר לסט רמקולים שלי מהרסיברים של Yamaha במיוחד במוסיקה.
אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בסוגיות הבאות
1) האם באמת הפיוניר מתאים יותר לסט רמקולים שלי?
2) הפיוניר לא תומך ב HDMI Pass Through. מה האפשרות לגבי צפייה בטלוויזיה ללא הדלקת הרסיבר?
3) המחיר שקבלתי ל LX73 קצת פחות מ 10,000 שקל. האם זה מחיר טוב יחסית למחירים בארץ או שניתן להשיג מחיר טוב יותר?
4) עשיתי בדיקה לגבי יבוא אישי. פער המחירים מדהים!!! אני יכול להביא את ה LX73 עד הבית כולל מיסים ומשלוח ב 5600 שקל במישלוח אוירי לא כולל שנאי. השאלה הגדולה האם זה לא סיכון גדול להביא מכשיר כזה ביבוא אישי? איזה שנאי צריך לכזה רסיבר וכמה זה יכול לעלות? האם כשמחברים רסיבר שנקנה בארה"ב עם שנאי אין בעיות כלשהן עם הוידיאו או האודיו?
אודה לכם על הייעוץ.
שמוליק.
ברצוני לשדרג את הרסיבר Yamaha 565 שברשותי.
הרסיבר מחובר לקדמיים Polk Audio RTi-A7 וסנטר Polk Audio CSi-A6 ללא סאב.
הלכתי היום לברר לגבי Yamaha 2067 בחנות מתמחה. אחרי שיחה עם המוכר הוא אמר לי שהפיוניר LX-73 מתאים יותר לסט רמקולים שלי מהרסיברים של Yamaha במיוחד במוסיקה.
אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בסוגיות הבאות
1) האם באמת הפיוניר מתאים יותר לסט רמקולים שלי?
2) הפיוניר לא תומך ב HDMI Pass Through. מה האפשרות לגבי צפייה בטלוויזיה ללא הדלקת הרסיבר?
3) המחיר שקבלתי ל LX73 קצת פחות מ 10,000 שקל. האם זה מחיר טוב יחסית למחירים בארץ או שניתן להשיג מחיר טוב יותר?
4) עשיתי בדיקה לגבי יבוא אישי. פער המחירים מדהים!!! אני יכול להביא את ה LX73 עד הבית כולל מיסים ומשלוח ב 5600 שקל במישלוח אוירי לא כולל שנאי. השאלה הגדולה האם זה לא סיכון גדול להביא מכשיר כזה ביבוא אישי? איזה שנאי צריך לכזה רסיבר וכמה זה יכול לעלות? האם כשמחברים רסיבר שנקנה בארה"ב עם שנאי אין בעיות כלשהן עם הוידיאו או האודיו?
אודה לכם על הייעוץ.
שמוליק.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. עם כל הכבוד למוכר, מה שקובע הוא הטעם האישי שלך - אם אתה מחפש מגברים בתקציב של ה-LX73, לא צריכה להיות לחנות שום בעיה לחבר לך רמקולים כמו שלך לרסיבר הזה של פיוניר ולרסיבר מקביל של ימאהה, כך שתוכל לעשות השוואה בין השניים במו אוזניך. בתקציב הזה יש אפילו סיכוי סביר שתוכל לקבל את שני הרסיברים להדגמה אצלך בבית..!
2. אם הפיוניר לא תומך ב-HDMI Passsthrough, אתה תצטרך לחבר את המקורות ישירות ל-TV במקביל ל-HDMI (למשל בעזרת חיבור RCA אנאלוגי פשוט), מבלי לעבור דרך הרסיבר.
3. נשמע לי כמו מחיר לא רע בכלל, אבל זה נורא תלוי בחנות הספציפית שביקרת בה וביכולות המו"מ האישיות שלך...
4. לדעתי, הסיכון היחיד ביבוא אישי הוא היעדר אחריות. הגיבוי היחיד שלך במקרה שהרסיבר מתקלקל מתישהו בעתיד (על תקלות בעת המשלוח אתה מבוטח), הוא שקנית את הרסיבר בכמעט חצי מחיר ממה שהוא עולה בארץ, אז במקרה הכי גרוע אתה קונה עוד אחד בארה"ב.
מבחינת שנאי, כדאי ללכת על בטוח עם שנאי שתומך בהספק כפול מזה של הרסיבר, למשל משהו כזה: http://www.amperel.co.il/products/76494
2. אם הפיוניר לא תומך ב-HDMI Passsthrough, אתה תצטרך לחבר את המקורות ישירות ל-TV במקביל ל-HDMI (למשל בעזרת חיבור RCA אנאלוגי פשוט), מבלי לעבור דרך הרסיבר.
3. נשמע לי כמו מחיר לא רע בכלל, אבל זה נורא תלוי בחנות הספציפית שביקרת בה וביכולות המו"מ האישיות שלך...
4. לדעתי, הסיכון היחיד ביבוא אישי הוא היעדר אחריות. הגיבוי היחיד שלך במקרה שהרסיבר מתקלקל מתישהו בעתיד (על תקלות בעת המשלוח אתה מבוטח), הוא שקנית את הרסיבר בכמעט חצי מחיר ממה שהוא עולה בארץ, אז במקרה הכי גרוע אתה קונה עוד אחד בארה"ב.
מבחינת שנאי, כדאי ללכת על בטוח עם שנאי שתומך בהספק כפול מזה של הרסיבר, למשל משהו כזה: http://www.amperel.co.il/products/76494
epony תודה רבה לך עת התשובות המפורטות.epony כתב:1. עם כל הכבוד למוכר, מה שקובע הוא הטעם האישי שלך - אם אתה מחפש מגברים בתקציב של ה-LX73, לא צריכה להיות לחנות שום בעיה לחבר לך רמקולים כמו שלך לרסיבר הזה של פיוניר ולרסיבר מקביל של ימאהה, כך שתוכל לעשות השוואה בין השניים במו אוזניך. בתקציב הזה יש אפילו סיכוי סביר שתוכל לקבל את שני הרסיברים להדגמה אצלך בבית..!
מבחינת שנאי, כדאי ללכת על בטוח עם שנאי שתומך בהספק כפול מזה של הרסיבר, למשל משהו כזה: http://www.amperel.co.il/products/76494...
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
ידידי
אני ועוד הרבה חברים כאן בפורום רכשו מגבקים יקרים מאוד בעלות של 50% פחות מהמחיר המתומחר בארץ .
זה פשוט בטוח ולדעתי גם חוויה שונה מרכישה בארץ .אין כאן סיכון מלבד העדר אחריות .
למה לשלם יותר ???
יש כאן בפורום מדריך שלם איך מבצעים זאת
בהצלחה
אני ועוד הרבה חברים כאן בפורום רכשו מגבקים יקרים מאוד בעלות של 50% פחות מהמחיר המתומחר בארץ .
למה לשלם יותר ???
בהצלחה
כן אני יודע איך לרכוש, רכשתי כבר רמקול סנטר מארה"ב אבל במקרה של רסיבר קצת חששתי בגלל הבדלי מתח החשמל בין ארה"ב לישראל.kiko11 כתב:ידידי
למה לשלם יותר ???
בהצלחה...
מסכים לכל מילהkiko11 כתב:ידידי
למה לשלם יותר ???
בהצלחה...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תכל'ס, לא צריך להיות לך חשש מיבוא אישי של מגבר מארה"ב, בטח לא מבחינת המתח השונה בין ארה"ב לארץ - אפשר לקנות שנאי בכמה מאות ש"ח (300-600 ש"ח, תלוי ברסיבר ובהספק שלו, או פחות מזה אם גם את הממיר מתח קונים בארה"ב...), ולפתור את הבעיה בלי שום חשש!shmuela1 כתב:כן אני יודע איך לרכוש, רכשתי כבר רמקול סנטר מארה"ב אבל במקרה של רסיבר קצת חששתי בגלל הבדלי מתח החשמל בין ארה"ב לישראל.kiko11 כתב:ידידי
למה לשלם יותר ???
בהצלחה......
הדאגה היחידה היא התאמת תדרי הרדיו והיא מטופלת בדרכים מאוד שונות מחברה לחברה - אונקיו מאפשרים לך להתאים את התדרים של הטיונר באופן עצמאי דרך תפריטי ההגדרות ברסיבר, בעוד שימאהה אם אני לא טועה דורשים טיפול במעבדה מוסמכת בעלות של כמה מאות ש"ח כדי להגדיר את הטיונר ברסיבר אמריקאי שיעבוד מול תחנות הרדיו בארץ. בכל מקרה, יש כמה דרכים לעקוף את "הבעיה" הזאת, ולא משנה מי היצרן, למשל ע"י שמיעת תחנות רדיו דרך הממיר של יס או הוט...
תודה epony
לגבי תדרי הרדיו אני בכלל לא מודאג מפני שאני לא שומע רדיו בבית בכלל.
לגבי ה LX73 עדיין לא שמעתי אותו ואני מתכונן ללכת לשמוע אבל לפי דעתך האם הוא באמת מתאים יותר לרמקולים של Polk Audio מאשר הרסיבר של Yamaha ?
לגבי תדרי הרדיו אני בכלל לא מודאג מפני שאני לא שומע רדיו בבית בכלל.
לגבי ה LX73 עדיין לא שמעתי אותו ואני מתכונן ללכת לשמוע אבל לפי דעתך האם הוא באמת מתאים יותר לרמקולים של Polk Audio מאשר הרסיבר של Yamaha ?