אסקאסו מטפטפת
תבדוק שלא נשארים מים בפייה לאחר שאתה מזרים מים דרכה ע"י שיחרוור אדים עד שכל הטיפות יוצאות
אם בכל זאת זה ממשיך אז או שהברז לא סגור חזק מספיק או שבגלל אבנית אין אטימה טובה בברז
או שהברז לא תקין.
אתה משתמש במרכך מים כלשהו? אם לא אז כנראה שזו אבנית.
אם בכל זאת זה ממשיך אז או שהברז לא סגור חזק מספיק או שבגלל אבנית אין אטימה טובה בברז
או שהברז לא תקין.
אתה משתמש במרכך מים כלשהו? אם לא אז כנראה שזו אבנית.
בדקתי את מה שאתה מתאר, תמיד משחרר אדים והברז סגור .dorso כתב:תבדוק שלא נשארים מים בפייה לאחר שאתה מזרים מים דרכה ע"י שיחרוור אדים עד שכל הטיפות יוצאות
או שהברז לא תקין.
אתה משתמש במרכך מים כלשהו? אם לא אז כנראה שזו אבנית....
אני משתמש בפילטר שהגיע עם המכונה ואחרי חודש עשיתי לו טיפול עם מלח .
אם בכל זאת מדובר באבנית, אשמח לדעת כיצד לטפל בזה . יש לי בבית חומר ניקוי נוזלי שהייתי משתמש בו במכונה הקודמת (אוטומטית) , לא ממותג עם תוית "חומר לניקוי אבנית " , של קופי-קום .
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
צריך לסגור את הברז כמה שיותר חזק ולנער אותו טוב.
מחלה ידועה של אסקסו
מחלה ידועה של אסקסו
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לנער? את הסטימר או את הברזדבוטאנט כתב:צריך לסגור את הברז כמה שיותר חזק ולנער אותו טוב.
מחלה ידועה של אסקסו...
וברצינות - זה לא מפסיק. כלומר, אני מנגב את השלולית, אחרי עשרים דקות שוב. לעיתים אם אני פותח את הברז של הסטימר יוצאים קצת מים, לפעמים לא, ואז לפעמים שוב פעם כן, ותמיד - אחרי זמן מה שהמכונה דלוקה יש שלולית מים מתחת לסטימר . יש דרך לטפל בזה אחת ולתמיד (חוץ מהלחליף מכונה) או שזו מחלה ידועה כרונית של אסקסו ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני לא צוחק...
היתה לנו את אותה בעיה באסקסו שבחנו וגם לזאת שהיתה ל hosq בבית (היתה לו דרים אבל זה לא משנה כי זאת אותה מכונה באריזה אחרת).
הפתרון שאני מצאתי היה לסגור חזק את הברז ואחר כך לנער את הסטימר משאריות של מים.
לדעתי המבנה של הברז הוא כזה שאם אבנית מינימלית כבר אין אטימה 100%.
היתה לנו את אותה בעיה באסקסו שבחנו וגם לזאת שהיתה ל hosq בבית (היתה לו דרים אבל זה לא משנה כי זאת אותה מכונה באריזה אחרת).
הפתרון שאני מצאתי היה לסגור חזק את הברז ואחר כך לנער את הסטימר משאריות של מים.
לדעתי המבנה של הברז הוא כזה שאם אבנית מינימלית כבר אין אטימה 100%.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אצלי גם היתה בעיה כזו בגאגיה אבולושיין בעיקר במצב של הקצפה כשהלחץ בדוד עלה היו משתחררים אדים
וגם במנוחה היו משתחררים קצת אדים.
לאחר ריקון הצינורית לא אמורות לטפטף הרבה טיפות אלה אם יש לך נזילה רצינית מהברז.
המכונה שלי היתה באחריות ושלחתי אותה לתיקון בקדמה פעמיים ולא פתרו לי את הבעיה , כנראה שהם לא רצו להחליף ברז... זה לא הפריע לי יותר מדי אז ויתרתי גם ככה ההקצפה זה לא הצד החזק של המכונות האלו ובאספרסו זה לא פגע.
כנראה שזו מחלה של מכונות פשוטות יותר .אולי הם משתמשים באותו הברז
אם זה מפריע לך שווה להחליף ברז אפילו לבד זה ממש לא מסובך וגם יתן לך עיינין אם אתה בעיניין
וגם במנוחה היו משתחררים קצת אדים.
לאחר ריקון הצינורית לא אמורות לטפטף הרבה טיפות אלה אם יש לך נזילה רצינית מהברז.
המכונה שלי היתה באחריות ושלחתי אותה לתיקון בקדמה פעמיים ולא פתרו לי את הבעיה , כנראה שהם לא רצו להחליף ברז... זה לא הפריע לי יותר מדי אז ויתרתי גם ככה ההקצפה זה לא הצד החזק של המכונות האלו ובאספרסו זה לא פגע.
כנראה שזו מחלה של מכונות פשוטות יותר .אולי הם משתמשים באותו הברז
אם זה מפריע לך שווה להחליף ברז אפילו לבד זה ממש לא מסובך וגם יתן לך עיינין אם אתה בעיניין
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עדכון ...
גיליתי שאם אחרי הקצפת חלב אני לא מחזיר את ידית הקפה למקום, לפחות לא ממש בסיום ההקצפה אלא רק אחרי שהמכונה מתקררת קצת (אני נוהג להוציא את הידית בתום החליטה ולפני ההקצפה) אז אין טפטופים . אין לי מושג מדוע החזרת הידית למקום מייד לאחר ההקצפה גורמת למכונה לטפטף מהסטימר, אבל זה המצב , לפחות אצלי . אם למישהו יש הסבר לזה, אשמח .