AKG K1000
אלה לא ממש אוזניות, יותר רמקולים או Earspkears. הן גם לא נשמעות כמו אוזניות. כך שאי אפשר לומר שהן הכי טובות אי פעם.
הן כן הכי טובות שAKG ייצרו, לא רואות את הK701 ממטר. לא יצא לי לשמוע בהן כמעט אבל יש פה חברים שכן.
הן די נוחות, עצם העובדה שאין פדים עוטפים את אוזן זה פלוס רציני אתה לא חושב?
בקשר למכירה, אל דאגה הן יזנקו מעל 1000$ בקלות עד הגמר.
הן די נוחות, עצם העובדה שאין פדים עוטפים את אוזן זה פלוס רציני אתה לא חושב?
בקשר למכירה, אל דאגה הן יזנקו מעל 1000$ בקלות עד הגמר.
אף פעם לא הבנתי למה קונספטים בסגנון הזה לא תפסו...אלה לא ממש אוזניות, יותר רמקולים או Earspkears...
בתור בעלים שלהם לשעבר (לצערי נאצלתי למכור אותן, אך אני עוד מחכה להשיג עוד זוג כזה כשהמחיר יהיה טוב והמספר הסידורי יהיה נכון - כמעט קניתי לפני שבוע אבל המוכר היה מטורקיה אז החלטתי לוותר
), אני יכול להעיד שהן פנטסטיות.
שמעתי לא מעט דברים ועד היום זה הדבר הכי טוב ששמעתי. החיסרון הכי גדול שלהן הוא העובדה שהן פתוחות לחלוטין מה שאומר שחובה שקט מוחלט כדי לשמוע בהן. הן דורשות מגבר עם בשר, וברגע שנותנים להן מגבר כזה הן נשמעות שונה לחלוטין מאשר מרוב מגברי האוזניות שהם צעצועים בשבילן.
אגב, במפגש האוזניות האחרון שעשינו (לפני הרבה זמן לצערי, אבל אולי מתישהו נרים עוד אחד
), הן היו והוגברו על ידי B22. רשמים מהציוד שהיה במפגש ההוא מפי מספר חברים שהיו שם תוכל לקרוא פה:
http://hwzone.co.il/community/index.php ... msg2820574
מה גם שלא חסרות ביקורות עליהן ב-HF. הן ללא ספק לא מתאימות לכל אחד, אבל מישהו שיכול לחיות עם החסרונות שלהן כנראה שיתקשה למצוא משהו שיישמע טוב יותר.
שמעתי לא מעט דברים ועד היום זה הדבר הכי טוב ששמעתי. החיסרון הכי גדול שלהן הוא העובדה שהן פתוחות לחלוטין מה שאומר שחובה שקט מוחלט כדי לשמוע בהן. הן דורשות מגבר עם בשר, וברגע שנותנים להן מגבר כזה הן נשמעות שונה לחלוטין מאשר מרוב מגברי האוזניות שהם צעצועים בשבילן.
אגב, במפגש האוזניות האחרון שעשינו (לפני הרבה זמן לצערי, אבל אולי מתישהו נרים עוד אחד
מה גם שלא חסרות ביקורות עליהן ב-HF. הן ללא ספק לא מתאימות לכל אחד, אבל מישהו שיכול לחיות עם החסרונות שלהן כנראה שיתקשה למצוא משהו שיישמע טוב יותר.
גם אני גר בחדרה..anatoli15 כתב:בתור בעלים שלהם לשעבר (לצערי נאצלתי למכור אותן, אך אני עוד מחכה להשיג עוד זוג כזה כשהמחיר יהיה טוב והמספר הסידורי יהיה נכון - כמעט קניתי לפני שבוע אבל המוכר היה מטורקיה אז החלטתי לוותר), אני יכול להעיד שהן פנטסטיות.
אגב, במפגש האוזניות האחרון שעשינו (לפני הרבה זמן לצערי, אבל אולי מתישהו נרים עוד אחד), הן היו והוגברו על ידי B22. רשמים מהציוד שהיה במפגש ההוא מפי מספר חברים שהיו שם תוכל לקרוא פה:
מה גם שלא חסרות ביקורות עליהן ב-HF. הן ללא ספק לא מתאימות לכל אחד, אבל מישהו שיכול לחיות עם החסרונות שלהן כנראה שיתקשה למצוא משהו שיישמע טוב יותר....
אני שמח מאוד לראות שיש עוד אנשים בעיר הזאת שמעריכים מוזיקה באיכות
דרך אגב, מפגש מוזיקה מלא בציוד טוב יכול להוות עליית מדרגה גבוהה לכל אוהבי המוזיקה פה. אני בעד
אם לומר את האמת כבר היו לנו 6 מפגשים בנושא האוזניות, 4 מהם היו אצלי (מה שאומר בחדרה).
אני חייב לומר שלא מעט מהחברים שלי מהתחום הכרתי במפגשים האילו, וחלקם חברים טובים עד היום.
כפי שאחד מהם אמר בעבר, אודיופילים הם אנשים איכותיים בדר"כ
אני חייב לומר שלא מעט מהחברים שלי מהתחום הכרתי במפגשים האילו, וחלקם חברים טובים עד היום.
כפי שאחד מהם אמר בעבר, אודיופילים הם אנשים איכותיים בדר"כ
חזר התיאבון אחרי השיפוץ אה?
מה אתה אומר על 04322, bass heavy?
מה אתה אומר על 04322, bass heavy?
זה כנראה היה חדשני מדי בתקופה שהן יצאו, אפילו שMSRP היה "רק" סביב ה500$ אאל"ט אנשים לא התעניינו יותר מדי. רק אחרי שהן יצאו מייצור הן קיבלו את ההכרה והסטטוס. היה ת'ראד גדול בהד0פיי עם בקשה לא רשמית להחזיר אותן לייצור ואז AKG הרימו בבפייסבוק דף פרופיל וספירו כמה הם נפעמים שזוכרים אותן ושמו כמה תמונות נחמדות, אבל זה היה כנראה PR נטו של הרמן. AKG של הK1000 היא לא אותה חברה שלה היום למרבה הצער.HazooM כתב:אף פעם לא הבנתי למה קונספטים בסגנון הזה לא תפסו...אלה לא ממש אוזניות, יותר רמקולים או Earspkears......
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
לא כל דבר טוב לאחד הוא בהכרח טוב לאחר. לא מספיק את זה, אז לפעמים אותו אודיופיל "מתבגר" ומשנה את טעמו.
כמה אוזניות (וציוד בכלל) צריך לשמוע כדי להבין ש ל - K1000 יש במה שונה, ואיזה מגבר הן צריכות, וכד'.
כמה אוזניות (וציוד בכלל) צריך לשמוע כדי להבין ש ל - K1000 יש במה שונה, ואיזה מגבר הן צריכות, וכד'.