איזה כניסות יש לסמסונג 51D550
מתכוון לרכוש את הפלזמה הזאת, וניסיתי לתכנן איך לחבר את כל המכשירים אל המסך.
באתר של היבואן אין מפרט מלא של המסך וגם לא user manual. מצאתי מפרט וחוברת באתר העולמי של סמסונג אבל אני יודע שהרבה פעמים יש הבדלים בין הדגמים שמשווקים למדינות שונות.
לפי מה שמצאתי יש מאחורה 2 כניסות HDMI וכניסת COMPONENT אחת (שאפשר להשתמש בה לחיבור COMPOSITE) ובצד יש עוד 2 חיבורי HDMI. האם זה המצב בדגם שמשווק בארץ?
באתר של היבואן אין מפרט מלא של המסך וגם לא user manual. מצאתי מפרט וחוברת באתר העולמי של סמסונג אבל אני יודע שהרבה פעמים יש הבדלים בין הדגמים שמשווקים למדינות שונות.
לפי מה שמצאתי יש מאחורה 2 כניסות HDMI וכניסת COMPONENT אחת (שאפשר להשתמש בה לחיבור COMPOSITE) ובצד יש עוד 2 חיבורי HDMI. האם זה המצב בדגם שמשווק בארץ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
nirsnirs כתב:מתכוון לרכוש את הפלזמה הזאת, וניסיתי לתכנן איך לחבר את כל המכשירים אל המסך.
לפי מה שמצאתי יש מאחורה 2 כניסות HDMI וכניסת COMPONENT אחת (שאפשר להשתמש בה לחיבור COMPOSITE) ובצד יש עוד 2 חיבורי HDMI. האם זה המצב בדגם שמשווק בארץ?...
כיום מרבית המסכים בעלי כניסות מרובות ..... אני מאמין שיש למסך הזה 4 כניסות HDMI . וזה מספיק
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא אמור להיות שוני בסוגי החיבורים כל עוד אתה קונה יבוא רשמי. אם אתה רוצה להיות בטוח פשוט קפוץ לחנות ותבדוק - אין טוב ממראה עיניים
פשוט בדיחה עצובה, האתר של סמסונג מציג דגמים מלפני שנתיים
http://www.samsung.com/il/consumer/tv-a ... subtype_p2
http://www.samsung.com/il/consumer/tv-a ... subtype_p2
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים