מערכת לחדר 3X3 באיזור האלפיה..
-
SweeT_EviL
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני מחפש משהו מאוד ספציפי, רמקולים 5.1/4.1 לחדר 3 על 3 שמובנה בהם גם רסיבר.
הכוונה היא למשהו סגנון z 5500 של לוגיטק, יש אותם לחבר שלי ואני מאוד התרשמתי מהם, הקטע שהם בני 4-5 שנים כבר ואני די בטוח שיש משהו בשוק שהוא עושה את אותם דברים ובמחיר שפוי.
מה שהאהבתי ברמקולים האלה שיש לו מספיק כניסות לאיזה 3-4 מכשירים שונים והוא יודע לפענח את רוב הפורמטים המוכרים..
בקיצור יש משהו שעונה לדרישות שלי?
הכוונה היא למשהו סגנון z 5500 של לוגיטק, יש אותם לחבר שלי ואני מאוד התרשמתי מהם, הקטע שהם בני 4-5 שנים כבר ואני די בטוח שיש משהו בשוק שהוא עושה את אותם דברים ובמחיר שפוי.
מה שהאהבתי ברמקולים האלה שיש לו מספיק כניסות לאיזה 3-4 מכשירים שונים והוא יודע לפענח את רוב הפורמטים המוכרים..
בקיצור יש משהו שעונה לדרישות שלי?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
האמת, לא ממש. המחיר השפוי למה שאתה מתאר הוא בערך פי 3 מאלפיה. ככה גם ה-Z5500 עלו בזמנו כשחבר שלך קנה אותם (אם לא יותר!)
המחירים אמנם יורדים משנה לשנה, אבל הם לא ירדו ב-70% בארבע שנים האחרונות, ככה שהאופציה היחידה שלך למצוא מענה לצרכים שתיארת בתקציב שהגדרת הוא לקנות Z5500 או (משהו דומה) מיד שנייה...
המחירים אמנם יורדים משנה לשנה, אבל הם לא ירדו ב-70% בארבע שנים האחרונות, ככה שהאופציה היחידה שלך למצוא מענה לצרכים שתיארת בתקציב שהגדרת הוא לקנות Z5500 או (משהו דומה) מיד שנייה...
-
SweeT_EviL
-
- חבר פעיל מאוד

מה עוד יש שדומה ל-Z5500
ויש לך רעיון לאתר יד שניה שאני יכול למצוא רמקולים כאלה?
קראתי באינטרנט קצת וראיתי שהם לא נחשבים משהו..
יש לכם הצעות לרמקולים ב-200-250$~ 5.1 ?
ראיתי את ה - Onkyo HT-S3400 שעולה 300 דולר באמזון
ממה שקראתי באינטרנט הוא ממולץ מאוד, רק במוזיקה שהיא אינה איכותית (192K ומטה) שומעים רק בסדר..
יש גם את Energy Take Classic 5.1 שטובה מה S3400 אבל היא אינה באה עם רסיבר.
ויש לך רעיון לאתר יד שניה שאני יכול למצוא רמקולים כאלה?
קראתי באינטרנט קצת וראיתי שהם לא נחשבים משהו..
יש לכם הצעות לרמקולים ב-200-250$~ 5.1 ?
ראיתי את ה - Onkyo HT-S3400 שעולה 300 דולר באמזון
ממה שקראתי באינטרנט הוא ממולץ מאוד, רק במוזיקה שהיא אינה איכותית (192K ומטה) שומעים רק בסדר..
יש גם את Energy Take Classic 5.1 שטובה מה S3400 אבל היא אינה באה עם רסיבר.
שלום,
אני מתרשם ממה שאתה כותב שאתה לא סגור על עצמך לגבי מה חשוב לך.
בהתחלה אתה כותב שהתלהבת מה z 5500 ואני מצטט :"מה שהאהבתי ברמקולים האלה שיש לו מספיק כניסות לאיזה 3-4 מכשירים שונים והוא יודע לפענח את רוב הפורמטים המוכרים.."
אחר כך אתה כותב "קראתי באינטרנט קצת וראיתי שהם לא נחשבים משהו.."
ואתה מוסיף "ראיתי את ה - Onkyo HT-S3400 שעולה 300 דולר באמזון
ממה שקראתי באינטרנט הוא ממולץ מאוד, רק במוזיקה שהיא אינה איכותית (192K ומטה) שומעים רק בסדר.."
אז תאמר לי בבקשה - לפי מה אתה בוחר את הרמקולים/מערכת שלך?
- לפי החיבורים?
- לפי מה שכתוב באינטרנט ? יש לך מושג מי כתב את הדברים ומה האינטרס שלו?
תרשה לי להציע לך שיטה אחרת - תבחר לפי השמיעה.
זה רעיון מהפכני אבל תנסה אותו....
בן אדם, אתה קונה רמקולים או מערכת שתפקידה היחיד הוא להשמיע מוזיקה.
לא הגיוני בעיניך שקודם כל אתה צריך לשמוע אותו ואם זה מוצא חן בעיניך אז זה מה שחשוב?
מה יעזרו לך המלצות של אחרים אם הסאונד לא יספק אותך?
ארז
אני מתרשם ממה שאתה כותב שאתה לא סגור על עצמך לגבי מה חשוב לך.
בהתחלה אתה כותב שהתלהבת מה z 5500 ואני מצטט :"מה שהאהבתי ברמקולים האלה שיש לו מספיק כניסות לאיזה 3-4 מכשירים שונים והוא יודע לפענח את רוב הפורמטים המוכרים.."
אחר כך אתה כותב "קראתי באינטרנט קצת וראיתי שהם לא נחשבים משהו.."
ואתה מוסיף "ראיתי את ה - Onkyo HT-S3400 שעולה 300 דולר באמזון
ממה שקראתי באינטרנט הוא ממולץ מאוד, רק במוזיקה שהיא אינה איכותית (192K ומטה) שומעים רק בסדר.."
אז תאמר לי בבקשה - לפי מה אתה בוחר את הרמקולים/מערכת שלך?
- לפי החיבורים?
- לפי מה שכתוב באינטרנט ? יש לך מושג מי כתב את הדברים ומה האינטרס שלו?
תרשה לי להציע לך שיטה אחרת - תבחר לפי השמיעה.
זה רעיון מהפכני אבל תנסה אותו....
בן אדם, אתה קונה רמקולים או מערכת שתפקידה היחיד הוא להשמיע מוזיקה.
לא הגיוני בעיניך שקודם כל אתה צריך לשמוע אותו ואם זה מוצא חן בעיניך אז זה מה שחשוב?
מה יעזרו לך המלצות של אחרים אם הסאונד לא יספק אותך?
ארז
-
SweeT_EviL
-
- חבר פעיל מאוד

יש אמת בדבריך, הרמקולים אינם מיועדים למוזיקה,אלא לסרטים ואולי משחקים, ומכאן שזה לא נתפס אצלי למשהו גדול.
מה שחיפשתי זה רמקולים שבאמת הם - ALL IN ONE
ואני נאלץ להסתפק במה שכמה עשרות אומרים כי הם רמקולים חדשים וכרגע אין אותם בארץ.
בכל מקרה, אני כנראה לא רציני כי תמיד עולה לי מחשבה שאולי אני קופץ מעל הפופיק ומתלהב מהטלויזיה שאני מחפש, שאני חייב להביא לה גם רמקולים.
בכל מקרה לבנתיים, כן אני אחכה. אולי עד שאני אחליט שאני צריך רמקולים הם יגיעו לארץ, בכל מקרה אין ספק שללכת לשמוע עדיף על מליון ביקורות.
מה שחיפשתי זה רמקולים שבאמת הם - ALL IN ONE
ואני נאלץ להסתפק במה שכמה עשרות אומרים כי הם רמקולים חדשים וכרגע אין אותם בארץ.
בכל מקרה, אני כנראה לא רציני כי תמיד עולה לי מחשבה שאולי אני קופץ מעל הפופיק ומתלהב מהטלויזיה שאני מחפש, שאני חייב להביא לה גם רמקולים.
בכל מקרה לבנתיים, כן אני אחכה. אולי עד שאני אחליט שאני צריך רמקולים הם יגיעו לארץ, בכל מקרה אין ספק שללכת לשמוע עדיף על מליון ביקורות.