לצפיה בכבלים הכי טוב בטלויזיה רגילה מסקנה נכונה ?
ממעקב בפרורום הזה במשך מספר חודשים אני מגיע למסקנה שאיכות גם של הפלזמה וגם של ה LCD עדיין לא מגיעה לאיכות של הטלויזיות הרגילות. היתרון היחיד שיש להם כרגע הוא הגודל שגם בו יש הטעיה מסויימת ה 42 אינטש הוא לא גדול כל כך מ29 אינטש בגלל ההבדלים בפורמט המסך (16:9) ל (4:3) .
המסקנה המתבקשת לקנות רק כשיכנסו שידורי hd .
צודק או שפיספסתי משהו ?
המסקנה המתבקשת לקנות רק כשיכנסו שידורי hd .
צודק או שפיספסתי משהו ?
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
לא מסכים, אני נהנה הרבה יותר מפלאזמה מאשר CRT, אני יותר אוהב את הגודל, הצבעים והאפשרות לחבר מחשב כמו שצריך.
LCD זה משהו אחר, אומרים שיש כבר מסכים מעטים (פיליפס 9830) שרואים כמו שצריך אבל לא יצא לי לבדוק.
LCD זה משהו אחר, אומרים שיש כבר מסכים מעטים (פיליפס 9830) שרואים כמו שצריך אבל לא יצא לי לבדוק.
HiFiMusic IL
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אלברט56,
לך לחנות, ותראה בעצמך את ההבדלים - ואז תחליט אם שווה בשבילך השדרוג.
לך לחנות, ותראה בעצמך את ההבדלים - ואז תחליט אם שווה בשבילך השדרוג.
ל זיו
אם הפרש המחיר היה 20% אז אפשר להגיד לך תראה אם נראה לך תקנה אבל.....................
כשהפרש המחיר הוא מאות אחוזים ואין מסקנה חד משמעית שהמסכים הדקים יותר טובים מתקבל הרושם שהם לא יותר טובים. מקסימום יותר גדולים ותופסים פחות מקום.
כשהפרש המחיר הוא מאות אחוזים ואין מסקנה חד משמעית שהמסכים הדקים יותר טובים מתקבל הרושם שהם לא יותר טובים. מקסימום יותר גדולים ותופסים פחות מקום.
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
אלברט, כפי ששמת לב זיו צודק, המסקנה שכביכול הגעת אליה היא למעשה דעה אישית שלך.
לכל אחד יש דעה אחרת בעניין - לכן אם בעיניך התמונה בשידורי כבלים ולווין שאתה רואה במסך CRT יותר טובה בעיניך מאשר
התמונה המתקבלת במסך פלאזמה או LCD אז...נתת לעצמך את התשובה.
כפי שניתן לראות לעומתך aloni מעדיף פלאזמה על CRT - זאת הוכחה חיה לכך שכל זמן נמכרים סוגי מסכים שונים תמיד יהיו אנשים בעד סוג מסויים ונגד סוג אחר, אתה צריך לבחור את מה שטוב בעיניך.
רק אל תשכח שאם אתה אוהב לראות סרטים ב-DVD - תבדוק איך התמונה נראית גם בשידור מ-DVD יכול להיות שתאהב יותר
לראות סרט מ-DVD במסך פלאזמה או LCD בפורמט 16:9 (אגב יש גם מסכי CRT רחבים).
לכל אחד יש דעה אחרת בעניין - לכן אם בעיניך התמונה בשידורי כבלים ולווין שאתה רואה במסך CRT יותר טובה בעיניך מאשר
התמונה המתקבלת במסך פלאזמה או LCD אז...נתת לעצמך את התשובה.
כפי שניתן לראות לעומתך aloni מעדיף פלאזמה על CRT - זאת הוכחה חיה לכך שכל זמן נמכרים סוגי מסכים שונים תמיד יהיו אנשים בעד סוג מסויים ונגד סוג אחר, אתה צריך לבחור את מה שטוב בעיניך.
רק אל תשכח שאם אתה אוהב לראות סרטים ב-DVD - תבדוק איך התמונה נראית גם בשידור מ-DVD יכול להיות שתאהב יותר
לראות סרט מ-DVD במסך פלאזמה או LCD בפורמט 16:9 (אגב יש גם מסכי CRT רחבים).
-golan-
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה חושב לקנות טלויזיה crt, אני מציע שתרוץ לחנות לקנות,כי:
כבר לא נשארו הרבה.
גם היצרנים מפסיקים ליצר טלויזיות crt כי ... זה כבר לא זה.
הכל עניין איך אתה מרגיל את העין שלך,כי בשידור טוב כמו ערוצי הסרטים וערוץ 10 ,לא תראה את הצבעי ב-crt כמו שאתה רואה בפלזמה {תאמין לי אני יודע,אני כיום לא מסוגל לראות ב-crt שישי לי בחדר, וזו טלויזיה טובה }אז אני מציע לעשות בדיקה טובה לפני שאתה עושה טעות ,וללכת לראות אולי אצל מישהו שיש לו פלזמה בבית.
נ"ב
אני כבר לא מדבר על איכות התמונה שתראה בdvd
כבר לא נשארו הרבה.
גם היצרנים מפסיקים ליצר טלויזיות crt כי ... זה כבר לא זה.
הכל עניין איך אתה מרגיל את העין שלך,כי בשידור טוב כמו ערוצי הסרטים וערוץ 10 ,לא תראה את הצבעי ב-crt כמו שאתה רואה בפלזמה {תאמין לי אני יודע,אני כיום לא מסוגל לראות ב-crt שישי לי בחדר, וזו טלויזיה טובה }אז אני מציע לעשות בדיקה טובה לפני שאתה עושה טעות ,וללכת לראות אולי אצל מישהו שיש לו פלזמה בבית.
נ"ב
אני כבר לא מדבר על איכות התמונה שתראה בdvd