בעייה עם YAMJ
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שלום אנשים.
היום עבדתי בפעם הראשונה עם YAMJ. הורדתי את התוכנה, עבדתי לפי ההנחיות בקובץ ההוראות, הורדתי JAVA, הורדתי MediaInfo CLI, ניגשתי ל CMD ורשמתי:
[left]MovieJukebox [movieLibrary] [-o jukeboxRoot][/left]
כשכמוהן החלפתי את הפקודות movieLibrary ו jukeboxRoot בנתיב בו יושבים הסרטים (סיריה בשם MOVIES על דיסק קשיח חיצוני). התוכנה רצה, יצרה את כל מה שצריך, בסיום הרצתי את קובץ ה XML הוכל עבד תקין.
נתתי את הדיסק החיצוני לחבר שמחזיק אצלו סטרימר של AC RYAN והבחור התקשר וטוען שלא רואים את התמונות. אני יודע שזה לא בעייה בסטרימר כי עם דיסק קשיח יצוני אחר שהבחור הביא ממישהו אחר כן ראו תמונות.
אפא הבעייה? מה עשיתי לא נכון?
היום עבדתי בפעם הראשונה עם YAMJ. הורדתי את התוכנה, עבדתי לפי ההנחיות בקובץ ההוראות, הורדתי JAVA, הורדתי MediaInfo CLI, ניגשתי ל CMD ורשמתי:
[left]MovieJukebox [movieLibrary] [-o jukeboxRoot][/left]
כשכמוהן החלפתי את הפקודות movieLibrary ו jukeboxRoot בנתיב בו יושבים הסרטים (סיריה בשם MOVIES על דיסק קשיח חיצוני). התוכנה רצה, יצרה את כל מה שצריך, בסיום הרצתי את קובץ ה XML הוכל עבד תקין.
נתתי את הדיסק החיצוני לחבר שמחזיק אצלו סטרימר של AC RYAN והבחור התקשר וטוען שלא רואים את התמונות. אני יודע שזה לא בעייה בסטרימר כי עם דיסק קשיח יצוני אחר שהבחור הביא ממישהו אחר כן ראו תמונות.
אפא הבעייה? מה עשיתי לא נכון?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני יודע בוודאות שהסטרימרים של AC RYAN עובדים היטב עם YAMJ. אם אתה אומר שזה "רואה אחרת" האם יש איזושהי פקודה ב YAMJ שמנתבת את זה בהתאם?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
לא
אני אומר שכאשר אתה מחבר דיסק לסטרימר שלך הוא מקבל שם כלשהו, לדוגמא usb_disk_1, ואצל חבר שלך אולי הוא מקבל שם usb_disk_a1, אבל ניתוב לתמונות ב-yamj כבר בנית, ואז נוצר מצב שהוא לא תואם.
ז"א אתה צריך לבדוק (לדעתי) את הניתוב לתיקיית jukebox, שהוא לא השתנה, והתיקיה עדיין במקום
אני אומר שכאשר אתה מחבר דיסק לסטרימר שלך הוא מקבל שם כלשהו, לדוגמא usb_disk_1, ואצל חבר שלך אולי הוא מקבל שם usb_disk_a1, אבל ניתוב לתמונות ב-yamj כבר בנית, ואז נוצר מצב שהוא לא תואם.
ז"א אתה צריך לבדוק (לדעתי) את הניתוב לתיקיית jukebox, שהוא לא השתנה, והתיקיה עדיין במקום
-
Huber
- חבר במועדון HT

הסטרימר לא עושה ניתוב, מבחנתו דיסק חיצוני זה דיסק חיצוני. אני בטוח ב 99% שזה לא זה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הרחב, הסבר, פרט ונמקguyezra כתב:ל-AC RYAN יש אפליקציית CONFIG משלהם....
-
Huber
- חבר במועדון HT

guyezra כתב:![]()
יש לאיי סיראיין גם כזה.
כזה? מה הכוונה כזה? גירסה מיוחדת YAMJ? אפא אפשר להוריד אותה?
צריך להריץ את הקובץ הזה, להגדיר שאתה מריץ מדיסק חיצוני ולהריץ סריקה על הסרטים
הקובץ "הזה"? איזה קובץ? הסריקה שהרצתי כפי שציינתי למעלה לא מספיקה? אז מה להריץ במקום?
...
-
Huber
- חבר במועדון HT

מצאתי את זה:
http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=95&t=9352
טוב, קראת את הת'רד, הורדתי את ה GUI (תודה, לא ידעתי שזה בכלל קיים), אני ביום ראשון אקפוץ אליו ואבדוק את הנושא.
כפי שהננחתי, כנראה שאני עשיתי משהו לא נכון - לא השתמשתי ב GUI שמותאם לסטרימר הנ"ל. תודה איש יקר
ד"א - אני מניח שאין תמיכה בתקצירים בעיברית, למשל מאחד מאתרי הכתוביות כמו סרטים/טורק וכו?
http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=95&t=9352
טוב, קראת את הת'רד, הורדתי את ה GUI (תודה, לא ידעתי שזה בכלל קיים), אני ביום ראשון אקפוץ אליו ואבדוק את הנושא.
כפי שהננחתי, כנראה שאני עשיתי משהו לא נכון - לא השתמשתי ב GUI שמותאם לסטרימר הנ"ל. תודה איש יקר
ד"א - אני מניח שאין תמיכה בתקצירים בעיברית, למשל מאחד מאתרי הכתוביות כמו סרטים/טורק וכו?
-
Huber
- חבר במועדון HT

זה?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
אני אעבור על זה כבר אצלו ביום ראשון, היה שבוע ארוך ואני קצת מותש כרגע. תודה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
אני אעבור על זה כבר אצלו ביום ראשון, היה שבוע ארוך ואני קצת מותש כרגע. תודה