אוקיי אז אני עומד לקנות A210 ואני מבקש פרטים ברמה מתומצתת לגבי דברים חשובים אותם אני צריך לדעת כמו עדכון תוכנה(שיהיה כמה שיותר מעודכן וכמה שפחות בעייתי, כי שמעתי שלפעמים עדכון תוכנה עשוי לעשות בעיות עם דיליי בכתוביות בעברית למשל). ושלל דברים שאני עשוי אפילו לא לחשוב עליהם לפני שקניתי את הנגן.
אני מתכוון לעשות בו שימוש מקיף מבחינת מדיה(בעיקר סרטים כולל תלת מימד) וכתוביות בכמה שפות שונות.
אז אשמח אם תקדימו תרופה למכה ותעזרו לי בפתרון בעיות העלולות לצוץ, תודה מראש.
עומד לקנות A210 ורוצה להכין עצמי מראש
לא נתקלתי בבעיות delay בכתוביות ב- *A210.
לגבי ריבוי שפות בכתוביות. אני, לרוב, משתמש ב כתוביות srt, למרות שיצא לי להתמש גם ב- idx/sub. לא היו בעיות בעברית ובאנגלית. אני יכול לאמר לך שהמכשיר לא תומך בריבוי קבתי כתוביות (כמה קבצי srt, או קובץ srt ו- idx/sub) במקביל לאותו סרט. נדמה לי שזאת אחד הפיצ'רים המבוקשים בפורום הרשמי.
* אין לי אותו יותר מדי זמן. אני משתמש בגרסה האחרונה של הקושחה.
לגבי ריבוי שפות בכתוביות. אני, לרוב, משתמש ב כתוביות srt, למרות שיצא לי להתמש גם ב- idx/sub. לא היו בעיות בעברית ובאנגלית. אני יכול לאמר לך שהמכשיר לא תומך בריבוי קבתי כתוביות (כמה קבצי srt, או קובץ srt ו- idx/sub) במקביל לאותו סרט. נדמה לי שזאת אחד הפיצ'רים המבוקשים בפורום הרשמי.
* אין לי אותו יותר מדי זמן. אני משתמש בגרסה האחרונה של הקושחה.
תוודא שהרשת הביתית שלך מהירה מספיק - ז"א ללא צווארי בקבוק בדרך ביך מקום הסרטים, למיקום הסטרימר.
כאשר אני רכשתי אותו היתה לי בבית רשת מתקן G. ידעתי מראש שזה יהיה צוואר בקבוק בתקשורת בין הסטרימר למחשב שמאחסן את המידע, וזה היה "תיקון" שידעתי שיתבקש מהר למדיי.
אגב, סרטים בגודל של כ- 3GB לשעה וחצי נוגנו יפה מאוד גם על חיבור רשת מתקן G; סרטים גדולים יותר (יחסית לזמנם) קרטעו קצת (בגלל איטיות רשת), אבל מרגע שהותקנה רשת מבוססת N לא ראיתי עוד קרטוע אחד אפילו.
עדכון תוכנה הממיר יבצע לבקשתך בהפעלה הראשונית, בהנחה ואינטרנט יהיה נגיש עבורו; קל ופשוט, ואתה לא ממש מעורב בתהליך מלבד אישור ראשוני.
כאשר אני רכשתי אותו היתה לי בבית רשת מתקן G. ידעתי מראש שזה יהיה צוואר בקבוק בתקשורת בין הסטרימר למחשב שמאחסן את המידע, וזה היה "תיקון" שידעתי שיתבקש מהר למדיי.
אגב, סרטים בגודל של כ- 3GB לשעה וחצי נוגנו יפה מאוד גם על חיבור רשת מתקן G; סרטים גדולים יותר (יחסית לזמנם) קרטעו קצת (בגלל איטיות רשת), אבל מרגע שהותקנה רשת מבוססת N לא ראיתי עוד קרטוע אחד אפילו.
עדכון תוכנה הממיר יבצע לבקשתך בהפעלה הראשונית, בהנחה ואינטרנט יהיה נגיש עבורו; קל ופשוט, ואתה לא ממש מעורב בתהליך מלבד אישור ראשוני.
תודה על הניסיון להקדים תרופא למכה עם הרשת אבל תכלס אני מראש מתכנן לחבר פשוט את ההארד דיסק הנייד שלי למכשיר ככה שזאת לא בעיה.
כשדיברתי על כתוביות היה לי יותר חשוב התמיכה בשפות עצמן מאשר התמיכה בכמה קבצי כתוביות בו זמנית(בעיה שאפשר לעקוף בקלות יחסית)
כשדיברתי על כתוביות היה לי יותר חשוב התמיכה בשפות עצמן מאשר התמיכה בכמה קבצי כתוביות בו זמנית(בעיה שאפשר לעקוף בקלות יחסית)