הוספת 2 רמקולים נוספים למגבר סטראו
שלום,
יש לי מגבר מיני שמפעיל 2 רמקולים 4 אוהם ואני רוצה להוסיף למערכת הזו 2 רמקולים נוספים עבור חלל אחר.
איך אתם מציעים לעשות את זה בהנחה שאני לא מוכן להחליף את המגבר (סיפור ארוך).
רק הבהרה - אני מעוניין שהמוזיקה תתנגן בכל הרמקולים במקביל, לא ב"איזורים" נפרדים
תודה
יש לי מגבר מיני שמפעיל 2 רמקולים 4 אוהם ואני רוצה להוסיף למערכת הזו 2 רמקולים נוספים עבור חלל אחר.
איך אתם מציעים לעשות את זה בהנחה שאני לא מוכן להחליף את המגבר (סיפור ארוך).
רק הבהרה - אני מעוניין שהמוזיקה תתנגן בכל הרמקולים במקביל, לא ב"איזורים" נפרדים
תודה
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בהנחה שלמגבר הנ"ל אין חיבור לזוג רמקולים נוסף (כך משתמע מדבריך), נראה לי שהאפשרות היחידה היא לרכוש ממתג לרמקולים כלשהו, כלומר קופסה קטנה (פאסיבית) שאליה יתחברו הכבלים שיוצאים מהמגבר ואליה תוכל לחבר גם את שני זוגות הרמקולים ולמתג: 1,2 או שניהם. עם זאת, לאור העובדה שמדובר במגבר מיני, הייתי נזהר עם הווליום...
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לגבי שאלה א', באופן עקרוני כן, מומלץ ששני הזוגות יהיו בעלי אותה עכבה. יש מגברים שמאפשרים להתאים את עכבת הרמקולים (באמצעות מתג יעודי) אבל אני לא מאמין שבשלך זה אפשרי.
לגבי שאלה ב', אני לא סגור על זה, אבל בעיקרון לא מומלץ לחבר 2 זוגות רמקולים במקביל לאותה יציאה. כדאי שמישהו שמבין יותר בצד הטכני של זה יאיר על הנושא. ממתג יכול לכלול הגנה כלשהי, תלוי בדגם.
לגבי שאלה ב', אני לא סגור על זה, אבל בעיקרון לא מומלץ לחבר 2 זוגות רמקולים במקביל לאותה יציאה. כדאי שמישהו שמבין יותר בצד הטכני של זה יאיר על הנושא. ממתג יכול לכלול הגנה כלשהי, תלוי בדגם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ממליץ שתכתוב באיזה מיני מגבר מדובר בתור התחלה.
בעיקרון יש מקרים שאפשר לחבר עוד רמקולים במקביל. השאלה העיקרית היא אם המגבר הזה יעמוד בעומס
בעיקרון יש מקרים שאפשר לחבר עוד רמקולים במקביל. השאלה העיקרית היא אם המגבר הזה יעמוד בעומס