מתלבט בין שני מסכים - עזרה בבקשה
שלום אנשים.
אינ מתלבט בין 2 דגמי טלוויזיות.
האחת:
Philips 46PFL6606H
השנייה:
Samsung UA46D6000
עכשיו אני יודע שהסמסונג היא תלת מימד והפיליפס לא אבל לפי מה שהבנתי האיכות של הפיליפס עולה על הסמסונג.
2 הטלוויזיות עולות לי בערך אותו הדבר כי יש לי הנחה יפה מחבר.
מה אתם אומרים, אני חייב המלצות באופן נואש כי כבר שלושה ימים שאני מתלבט ופשוט לא יודע מה לעשות.
תודה מראש,
יוסי.
אינ מתלבט בין 2 דגמי טלוויזיות.
האחת:
Philips 46PFL6606H
השנייה:
Samsung UA46D6000
עכשיו אני יודע שהסמסונג היא תלת מימד והפיליפס לא אבל לפי מה שהבנתי האיכות של הפיליפס עולה על הסמסונג.
2 הטלוויזיות עולות לי בערך אותו הדבר כי יש לי הנחה יפה מחבר.
מה אתם אומרים, אני חייב המלצות באופן נואש כי כבר שלושה ימים שאני מתלבט ופשוט לא יודע מה לעשות.
תודה מראש,
יוסי.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
לפי מה שהבנת האיכות עולה או לפי מה שהעין שלך ראתה ?
על טעם וריח אין להתווכח... גש לחנויות [רצוי עם כונן נייד המכיל סרטי HD שונים..] ותבדוק מה נראה לך יותר טוב.
הן ב-HD והן ב-SD.
בהצלחה
על טעם וריח אין להתווכח... גש לחנויות [רצוי עם כונן נייד המכיל סרטי HD שונים..] ותבדוק מה נראה לך יותר טוב.
הן ב-HD והן ב-SD.
בהצלחה
ראה השוואה בין הפיליפס לסמסונג (ההשוואה מול דגם יותר מתקדם של סמסונג, D6500).
http://www.digitalversus.com/duels.php? ... 1273&ph=16
http://www.digitalversus.com/duels.php? ... 1273&ph=16
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
לא תמיד החנויות שמות את כל המסכים על ברירת מחדל..
תעשה שיעורי בית על כיול הכי טוב, גש לחנות ותבקש את השלט למטרת כיול [תגיד שאחרי הכיול האישי שלך תעשה RESET להגדרות..]
אם לא יתנו לך את השלט - לא הייתי ממליץ לקנות
תעשה שיעורי בית על כיול הכי טוב, גש לחנות ותבקש את השלט למטרת כיול [תגיד שאחרי הכיול האישי שלך תעשה RESET להגדרות..]
אם לא יתנו לך את השלט - לא הייתי ממליץ לקנות
נערך לאחרונה על ידי adirbooking ב 15/09/2011 17:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- guy200
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
אין טעם להכנס להשוואות מיותרות שכוללות נתונים או מספרים שבסופו של דבר לא נותנים דבר.
ההמלצה שלי היא פשטו לבחון את התמונה בעצמך ולשפוט באיזה מסך אתה רואה תמונה נעימה יותר לעין.
מה שחשוב ששתי הטלוויזיות יקבלו את אותו מקור וידאו ושיהיו באותם תנאי תאורה כדי שיהיה בסיס שווה להשוואה. זה בסופו של דבר לדעתי המבחן האמיתי.
ההמלצה שלי היא פשטו לבחון את התמונה בעצמך ולשפוט באיזה מסך אתה רואה תמונה נעימה יותר לעין.
מה שחשוב ששתי הטלוויזיות יקבלו את אותו מקור וידאו ושיהיו באותם תנאי תאורה כדי שיהיה בסיס שווה להשוואה. זה בסופו של דבר לדעתי המבחן האמיתי.