אכזבה קלה מהפיוניר 420, מתלבט בין ה 421 לדנון AVR1311
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בעקבות הגילוי על זה שה 420 לא מעביר אודיו על ה HDMI, אז מתלבטים במה להחליף אותו. די מבאס שבחנות בהפרש של 100 שקל היה אפשר לקחת את ה DENON AVR1311 שגם מעביר אודיו וגם יש לו 4 כניסות במקום 2.
אני לא רואה ביציאות של ה DENON יציאה ל SUB. פספסתי משהו?
יש עוד יתרונות לדנון, או שכדאי גם להסתכל על הפיוניר 421 שבמבצע עכשיו?
אני לא רואה ביציאות של ה DENON יציאה ל SUB. פספסתי משהו?
יש עוד יתרונות לדנון, או שכדאי גם להסתכל על הפיוניר 421 שבמבצע עכשיו?
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
יש לי את DENON AVR1311 ואני מאוד מרוצה. יש לו 4 כניסות HDMI שזה יתרון.
לא יודע להגיד לך ברמת סאונד כי לא שמעתי את 421 אבל אם בחירה בין לרכוש את דנון בארץ או 421 בדיוטי, הייתי הולך על 421 ב200$ ללא ספק.
לא יודע להגיד לך ברמת סאונד כי לא שמעתי את 421 אבל אם בחירה בין לרכוש את דנון בארץ או 421 בדיוטי, הייתי הולך על 421 ב200$ ללא ספק.
"על החתום...."
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

זהו שכרגע הרכישה היא רק בארץ. וה 421 בארץ עולה 2000 שקל! זה פשוט הפרש הזוי לעומת הדיוטי.
- Hertz33
- חבר ותיק

אז תלך על דנון. אפשר לרכוש אותו גם ב1000 שקל מתצוגה בניפאן כמו שאני עשיתי.
הוא עובד מצויין, ללא כל הבעיות שצויינו כאן לגבי 1311 שנרכש בדיוטי וכולל אחריות לשנה בדומה לדיוטי.
כמובן שוב אני מדגיש שאם יש מישהו שטס לחו"ל אז 421 היא הבחירה הנבונה.
הוא עובד מצויין, ללא כל הבעיות שצויינו כאן לגבי 1311 שנרכש בדיוטי וכולל אחריות לשנה בדומה לדיוטי.
כמובן שוב אני מדגיש שאם יש מישהו שטס לחו"ל אז 421 היא הבחירה הנבונה.
"על החתום...."
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

יכול להיות שאני מפספס את היציאה ל SUB שלו? איפה היא בחיבורים מאחורה. אני מתכוון לדנון.
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה לכולם על העזרה.
Hertz23 אם הבנתי נכון רק בשביל להיות 100% בטוח הרסיבר מקבל אודיו בלי בעיה בכניסות ה HDMI. אין צורך בכבל נוסף כמו בפיוניר 420? היום המוכר התווכח איתנו על זה שעה....
Hertz23 אם הבנתי נכון רק בשביל להיות 100% בטוח הרסיבר מקבל אודיו בלי בעיה בכניסות ה HDMI. אין צורך בכבל נוסף כמו בפיוניר 420? היום המוכר התווכח איתנו על זה שעה....
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
DonkeyKong -
גם לי יש את ה-1311, לא צריך עוד כבלים... הסר דאגה מליבך.
גם לי יש את ה-1311, לא צריך עוד כבלים... הסר דאגה מליבך.
- Hertz33
- חבר ותיק

כאמור בוודאי שמעביר. מחוברים אצלי עליו מחשב, ממיר יס מקס HD ואקס בוקס דרך HDMI.DonkeyKong כתב:תודה רבה לכולם על העזרה.
Hertz23 אם הבנתי נכון רק בשביל להיות 100% בטוח הרסיבר מקבל אודיו בלי בעיה בכניסות ה HDMI. אין צורך בכבל נוסף כמו בפיוניר 420? היום המוכר התווכח איתנו על זה שעה.......
הכל נראה ונשמע מצויין.
וסתם מעניין - על מה המוכר התווכח? הם הרי אוהבים להראות שהם יודעים יותר טוב מכולם אפילו בדברים שאין להם מושג לגביהם.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם אתה קונה בארץ ולא בדיוטי, יאמהה 371 יותר טוב לדעתי מכל האופציות שהועלו כאן.DonkeyKong כתב:תודה רבה לכולם על העזרה.
...
תשקול אותו מאוד ברצינות.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תחשוב על מעלית בבניין בלי חנייה תת-קרקעית - קומת הכניסה היא הקומה הנמוכה ביותר - רסיבר ברמת כניסה הוא רסיבר ברמה הבסיסית ביותר בשוק.mp3lll כתב:מה זה המושג הזה "רסיבר ברמת כניסה"...
משנה לשנה הרמה הבסיסית משתפרת - אין ספק - אבל עדיין המשמעות היא אותה משמעות. בכל רגע נתון, מדובר בקבוצת הרסיברים שבהשוואה לשאר הרסיברים בשוק מאותו השנתון הם בעלי הנתונים הכי בסיסיים...
כרגע, מדובר על רסיברים כמו הימאהה 371, אונקיו 309, פיוניר 421...
שנה שעברה, אלה היו הימאהה 367, אונקיו 308 ופיוניר 420.
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

אני אספר את כל הסיפור. חבר קנה את ה 420 סתם ככה בלי לבדוק יותר מדי. הגיע הביתה לחבר גילה שהמוצר לא מעביר אודיו. התחלנו לבדוק כאן בפורומים והאמת שאני מודה שלא ידעתי שדברים כאלה קיימים בכלל. נראה לי הזוי שיש לך כניסת HDMI ועוד כניסה נפרדת לאודיו. אפילו ברמת בסיס.וסתם מעניין - על מה המוכר התווכח? הם הרי אוהבים להראות שהם יודעים יותר טוב מכולם אפילו בדברים שאין להם מושג לגביהם....
חזרנו לחנות. המוכר התעקש ש:
1. כניסות אופטיות יותר איכותית לאודיו מכניסות HDMI.
2. לא צריך בכלל להעביר וידאו דרך הרסיבר "חבל על כל מעבר בדרך זה מוריד מהאיכות. הכי טוב לחבר ישר לטלוויזיה"
3. הדנון לא מעביר אודיו ב"1000% אני בטוח". אמרתי בוא נביא את החוברת נבדוק, לא היו מוכנים.
מצד שני נתנו לו שני כבלים אופטיים ועוד איזה 12 מטר כבל רמקולים. הם התחילו לזרוק באוויר שלהחזיר ולהחליף יעלה משהו כמו 30% שזה 500 שקל נוספים. החבר החליט להשאר עם הפיוניר. זה לא כזה נורא, למרות שבחלק מהדברים זה מגביל. לדוגמא יש לו לפטופ עם HDMI שהיה יכול לחסוך רכישת סטרימר, אבל עכשיו אי אפשר להוציא אודיו HD מהלפטופ כי אין לו יציאה דיגיטלית. מקסימום אפשר לחבר עם אוזניות אז זה קצת מגביל.
מה שמבאס ממש בכל הסיפור הזה שאף אחד בחנות לא אמר לו תשמע יש באותו המחיר אולי 100 שקל יותר את הדנון, והבנאדם היה מוסיף בלי למצמץ בכלל. ויש להם גם את הדגם הזה במלאי. לא ברור לי למה למכור משהו יותר זול.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
חבר בלום, סליחה על המילה.
אתה הולך להוציא 1000 שקל ולא בודק בכלל, כנראה שזה מגיע לו.
בנוסף יש חוק שניתן להחזיר מוצר עד 14 יום, והחבר שלך בגלל כבל אופטי לא מסוגל להחזיר, אז על טיפשות משלמים.
אתה הולך להוציא 1000 שקל ולא בודק בכלל, כנראה שזה מגיע לו.
בנוסף יש חוק שניתן להחזיר מוצר עד 14 יום, והחבר שלך בגלל כבל אופטי לא מסוגל להחזיר, אז על טיפשות משלמים.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Hertz33
- חבר ותיק

תראה, לא כולם מבינים גדולים וכמות הטכנולוגיה גדולה ומתחדשת כל הזמן.
אני מודה שגם אני לא הייתי מבין גדול עד שמצאתי את הפורום הנפלא הזה.
עכשיו לגבי למה מכרו לו את ה420, יש כל מיני סיבות. או שאמרו להם לגמור את המלאי או לדחוף את הרסיבר הזה כי יש להם אינטרסים כאלה ואחרים. הוא לא רסיבר רע אבל הוא תקוע. כלומר בעיה אחת היא אכן העברת אודיו דיגיטלי ממקור שאין לו יציא אחרת חוץ מHDMI, כמו מחשב נייד או אקס בוקס. שנית הוא לא אופטימלי לעתיד, במידה וחבר שלך ירצה להביא נגן בלוריי הוא לא יוכל להנות מהפורמטים החדשים.
כמו כן לא יוכל להעביר דרך הרסיבר תכנים ב3D.
בקיצור אם יש אפשרות כדאי להתעקש על החלפה.
אני מודה שגם אני לא הייתי מבין גדול עד שמצאתי את הפורום הנפלא הזה.
עכשיו לגבי למה מכרו לו את ה420, יש כל מיני סיבות. או שאמרו להם לגמור את המלאי או לדחוף את הרסיבר הזה כי יש להם אינטרסים כאלה ואחרים. הוא לא רסיבר רע אבל הוא תקוע. כלומר בעיה אחת היא אכן העברת אודיו דיגיטלי ממקור שאין לו יציא אחרת חוץ מHDMI, כמו מחשב נייד או אקס בוקס. שנית הוא לא אופטימלי לעתיד, במידה וחבר שלך ירצה להביא נגן בלוריי הוא לא יוכל להנות מהפורמטים החדשים.
כמו כן לא יוכל להעביר דרך הרסיבר תכנים ב3D.
בקיצור אם יש אפשרות כדאי להתעקש על החלפה.
"על החתום...."