המלצה לדיבורית לרכב
שלום,
יש לי SGS2 ואני מחפש המלצות על דיבורית.
יש שלושה דברים שחשובים לי:
- חיבור FM לרמקולים של הרכב.
- הטענה תוך כדי שימוש.
- MOUNT נוח ויציב.
עוד לא החלטתי מה הכי חשוב, כי אני לא יודע עד כמה אמין החיבור לרמקולים או עד כמה חשוב לי הקיבוע.
אם יש מכשיר עם חיבור מצויין לרמקולים אז זה כנראה מה שיכריע מבחינתי.
אני חושב שעל הטענה אני יכול להתפשר.
אשמח לשמוע גם על שיקולים נוספים (עוד לא דיברתי על מחיר...)
תודה לכולם.
יש לי SGS2 ואני מחפש המלצות על דיבורית.
יש שלושה דברים שחשובים לי:
- חיבור FM לרמקולים של הרכב.
- הטענה תוך כדי שימוש.
- MOUNT נוח ויציב.
עוד לא החלטתי מה הכי חשוב, כי אני לא יודע עד כמה אמין החיבור לרמקולים או עד כמה חשוב לי הקיבוע.
אם יש מכשיר עם חיבור מצויין לרמקולים אז זה כנראה מה שיכריע מבחינתי.
אני חושב שעל הטענה אני יכול להתפשר.
אשמח לשמוע גם על שיקולים נוספים (עוד לא דיברתי על מחיר...)
תודה לכולם.
בעקרון אתה צודק.
עשיתי חיפוש לפני שפתחתי שרשור אבל מצאתי רק שרשור אחד שמדבר על הנושא הספציפי והכיוון שלו היה שונה ממה שחיפשתי.
אולי היה עדיף להקפיץ אותו עם הודעה חדשה.
אם אין עניין בשרשור שלי אתם מוזמנים לסגור אותו.
No hurt feelings...
עשיתי חיפוש לפני שפתחתי שרשור אבל מצאתי רק שרשור אחד שמדבר על הנושא הספציפי והכיוון שלו היה שונה ממה שחיפשתי.
אולי היה עדיף להקפיץ אותו עם הודעה חדשה.
אם אין עניין בשרשור שלי אתם מוזמנים לסגור אותו.
No hurt feelings...
לי יש דיבורית של Parrot, דגם שנקרא Minikit Smart. הדגם הזה הוא גם דיבורית וגם מחזיק למכשיר.
קניתי אותו מכמה סיבות:
1. החיבור שלו יציב מאוד. גם לשמשה וגם למכשיר. ניתן ללחוץ על הכפתורים תוך כדי והוא לא זז.
2. הדיבורית עשויה מחומרים איכותיים.
3. ניתן להטעין את המכשיר ע"י כבל קצר שיוצא מהדיבורית אל המכשיר ( כאשר הדיבורית עצמה מחוברת לשקע המצת).
בסה"כ אני מאוד מרוצה מהדיבורית. לגבי איכות השמע, בהתחלה אנשים התלוננו שיש מין רעש רקע מציק.. לאחר עדכון תוכנה ע"י החנות שבה קניתי נשמע הרבה יותר טוב אם כי לא "מושלם" - כלומר, בנהיגה עדייו רעש הנסיעה נשמע בצד השני במידה מסויימת. אבל בסה"כ אין תלונות.
אתה יכול לקרוא reviews של המכשיר ברשת. תתרשם.
קניתי אותו מכמה סיבות:
1. החיבור שלו יציב מאוד. גם לשמשה וגם למכשיר. ניתן ללחוץ על הכפתורים תוך כדי והוא לא זז.
2. הדיבורית עשויה מחומרים איכותיים.
3. ניתן להטעין את המכשיר ע"י כבל קצר שיוצא מהדיבורית אל המכשיר ( כאשר הדיבורית עצמה מחוברת לשקע המצת).
בסה"כ אני מאוד מרוצה מהדיבורית. לגבי איכות השמע, בהתחלה אנשים התלוננו שיש מין רעש רקע מציק.. לאחר עדכון תוכנה ע"י החנות שבה קניתי נשמע הרבה יותר טוב אם כי לא "מושלם" - כלומר, בנהיגה עדייו רעש הנסיעה נשמע בצד השני במידה מסויימת. אבל בסה"כ אין תלונות.
אתה יכול לקרוא reviews של המכשיר ברשת. תתרשם.
לגבי ההעברה של אודיו, אתה מתכוון לשידור FM אני מניח, אז באמת אין.tsuri כתב:תודה ערן.
שקלתי לרכוש את הדגם הזה אבל הוא לא מאפשר להעביר אודיו דרך רמקולי הרכב - זה משהו שחשוב לי.
(תקן אותי אם אני טועה)...
אבל לדעתי, אם אתה באמת רוצה תחבר כבל מהשקע של האוזניות ל-AUX של המערכת ואתה מקבל איכות הרבה יותר טובה.
מנסיון שלי, שידור FM לפעמים הוא לא "נקי".
בכל מקרה, השילוב של הדרישות שלך הוא די קשה למציאה, אני בספק אם יש מכשיר שהוא גם דיבורית גם מחזיק יציב וגם עם FM.
אתה בטוח שחיבור המכשיר דרך AUX יעביר גם שיחות voice? בגדול החיבור הזה מיועד למוזיקה.eran_io כתב:לגבי ההעברה של אודיו, אתה מתכוון לשידור FM אני מניח, אז באמת אין.tsuri כתב:תודה ערן.
שקלתי לרכוש את הדגם הזה אבל הוא לא מאפשר להעביר אודיו דרך רמקולי הרכב - זה משהו שחשוב לי.
(תקן אותי אם אני טועה)...
אבל לדעתי, אם אתה באמת רוצה תחבר כבל מהשקע של האוזניות ל-AUX של המערכת ואתה מקבל איכות הרבה יותר טובה.
מנסיון שלי, שידור FM לפעמים הוא לא "נקי".
בכל מקרה, השילוב של הדרישות שלך הוא די קשה למציאה, אני בספק אם יש מכשיר שהוא גם דיבורית גם מחזיק יציב וגם עם FM....
קח בחשבון שהעריסה המקורית לא יכולה להחזיק את המכשיר עם הכיסוי.. מבחינתי זו מגבלה מאוד מעצבנת.tsuri כתב:אני מודע לזה שהשילוב הוא בעייתי, לכן אני מתלבט מה יותר חשוב לי.
נראה לי שהעריסה המקורית היא אופציה טובה.
השאלה היא איפה קונים? יש חנות של היבואן? לא מצאתי אתר עם מכירות.
תודה לכם....
כל פעם שנכנסים לאוטו להסיר את הכיסוי... זה די מעצבן.
ערן, לגבי הכיסוי, זה פחות מפריע לי, אני משתמש בנרתיק הזה :http://www.zzcase.com/91-classic-leathe ... xy-s2.html
אין לי כיסוי מגן אחר.
לגבי החיבור לAUX, יש לי חשש קל.
ברכב שלי יש את המערכת המקורית של טויוטה. אין בה כניסה או יציאה חשופה כלשהיא.
מה עושים במצב כזה? אני לא מעוניין להתקין מערכת CUSTOM.
האם יש משהו הכולל חיבור למצת סיגריות?
אין לי כיסוי מגן אחר.
לגבי החיבור לAUX, יש לי חשש קל.
ברכב שלי יש את המערכת המקורית של טויוטה. אין בה כניסה או יציאה חשופה כלשהיא.
מה עושים במצב כזה? אני לא מעוניין להתקין מערכת CUSTOM.
האם יש משהו הכולל חיבור למצת סיגריות?
זאת אומרת שאין לך חיבור פיזי לAUX אלא חיבור BT לדיבורית נפרדת.haim1960 כתב:גם אני עם קורולה והמערכת המקורית.
מוזיקה שומעים מדיסקים, והעריסה משמשת לשיחות וניווט עם דיבורית בלוטות קבועה....
אפשר לשאול איזו והאם אתה מרוצה ממנה?
יכול להיות שאני סתם מתעקש אבל לא יותר מוצלח להשתמש ברמקולים של הרכב לשיחות מאשר דיבורית חיצונית?
אני מסכים עם חיים, כלומר, חושב שזה פתרון מספק.
לדיבוריות בד"כ יש סאונד מספיק חזק ( אני אפילו מנמיך ל-70% בערך מהעוצמה המקסימלית) כך שאין צורך ברמקולים של הרכב.
כמו כן, שימוש ברמקולים של הרכב יוצר לפעמים הד בשיחה ( כך היה לי לפחות בנסיון שעשיתי אצלי) ויחד עם זאת עדיין משתמשים במיקרופון של הטלפון, כך שבסופו של דבר איכות השיחה בסה"כ היא פחות טובה משימוש בדיבורית נורמלית.
לדיבוריות בד"כ יש סאונד מספיק חזק ( אני אפילו מנמיך ל-70% בערך מהעוצמה המקסימלית) כך שאין צורך ברמקולים של הרכב.
כמו כן, שימוש ברמקולים של הרכב יוצר לפעמים הד בשיחה ( כך היה לי לפחות בנסיון שעשיתי אצלי) ויחד עם זאת עדיין משתמשים במיקרופון של הטלפון, כך שבסופו של דבר איכות השיחה בסה"כ היא פחות טובה משימוש בדיבורית נורמלית.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
דיבוריות המתחברות דרך ה FM לא יתנו ממש איכות מיטבית. לפעמים ממש גרועה.
הכי טוב להתקין דיבורית BT המתחברת דרך הרדיו שגם מבצעת MUTE בזמן שיחה נכנסת.
כל הסאונד עובר דרך הרמקול/ים המקוריים של הרכב. האיכות והעוצמה ללא תחרות לפתרון אחר.
נכון שהמחיר יקר יותר ב200-300 ש"ח אבל זה שווה את זה לדעתי.
דוגמא:
הכי טוב להתקין דיבורית BT המתחברת דרך הרדיו שגם מבצעת MUTE בזמן שיחה נכנסת.
כל הסאונד עובר דרך הרמקול/ים המקוריים של הרכב. האיכות והעוצמה ללא תחרות לפתרון אחר.
נכון שהמחיר יקר יותר ב200-300 ש"ח אבל זה שווה את זה לדעתי.
דוגמא:
טוב,
תודה רבה לכולם,
אני חושב שאני אלך על העריסה המקורית של סמסונג.
אנסה לחבר אותה לרמקולים של המערכת איכשהו - אני מניח שזה לא סיפור.
אם למישהו יצא להשתמש \ לשמוע ביקורת על העריסה הנ"ל אשמח לשמוע.
מעניין אם בחנות של סאני גם עושים התקנות...
הדיבורית של PARROT נראית אחלה, אבל אם כבר מתחברים למערכת פיזית, הייתי רוצה שזה יהיה דרך עריסה.
שבת שלום!
תודה רבה לכולם,
אני חושב שאני אלך על העריסה המקורית של סמסונג.
אנסה לחבר אותה לרמקולים של המערכת איכשהו - אני מניח שזה לא סיפור.
אם למישהו יצא להשתמש \ לשמוע ביקורת על העריסה הנ"ל אשמח לשמוע.
מעניין אם בחנות של סאני גם עושים התקנות...
הדיבורית של PARROT נראית אחלה, אבל אם כבר מתחברים למערכת פיזית, הייתי רוצה שזה יהיה דרך עריסה.
שבת שלום!
אוקיי, אז קניתי את העריסה של סמסונג.
לידיעתכם, העריסה מצויינת. חזקה ויציבה.
העברתי אותה בין רכבים כבר כמה פעמים והיא מחזיקה כמו בפעם הראשונה.
מומלץ!
הבעיה היחידה שלי היא שכשאני מחבר את המכשיר, אוטומאטית הוא נכנס ל"מצב רכב" ומפעיל את אפליקציית הפקודות הקוליות.
לא מצאתי איך לבטל את זה.
יש למישהו מושג אם ניתן לבצע זאת? או אולי איך להסיר בכלל את האפליקצייה הזאת (מאחר והיא עובדת רק באנגלית).
תודה רבה לעונים.
לידיעתכם, העריסה מצויינת. חזקה ויציבה.
העברתי אותה בין רכבים כבר כמה פעמים והיא מחזיקה כמו בפעם הראשונה.
מומלץ!
הבעיה היחידה שלי היא שכשאני מחבר את המכשיר, אוטומאטית הוא נכנס ל"מצב רכב" ומפעיל את אפליקציית הפקודות הקוליות.
לא מצאתי איך לבטל את זה.
יש למישהו מושג אם ניתן לבצע זאת? או אולי איך להסיר בכלל את האפליקצייה הזאת (מאחר והיא עובדת רק באנגלית).
תודה רבה לעונים.