כמות משחקים באיכות 1080p
אני מתכנן לקנות מסך והייתי רוצה שבין היתר יתאים לסוני שלי
עד עכשיו חשבתי לקנות מסך samsung d490
שהוא לא fhd
גם ידעתי שכמות המשחקים , שאני הכרתי לפחות, שתומכת ב 1080 היא מאוד קטנה
היום הורדתי את הדמו של הפיפא החדש וראיתי שהוא תומך ב 1080p
האם זהו גל עכשיו של משחקים שכבר יוצאים עם תמיכה ברזולוציה מלאה?
עד עכשיו חשבתי לקנות מסך samsung d490
שהוא לא fhd
גם ידעתי שכמות המשחקים , שאני הכרתי לפחות, שתומכת ב 1080 היא מאוד קטנה
היום הורדתי את הדמו של הפיפא החדש וראיתי שהוא תומך ב 1080p
האם זהו גל עכשיו של משחקים שכבר יוצאים עם תמיכה ברזולוציה מלאה?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה שמשחק תומך ב1080P, לא אומר שהוא באמת מרונדר ב1080P. בקונסולות כמעט שאין משחקים כאלה וגם לא יהיו עד הדור הבא של הקונסולות - החומרה פשוט לא מספיק חזקה בשביל להראות גרפיקה מצויינת ברזולוציה גבוהה כל כך, והמפתחים מעדיפים גרפיקה מצויינת על רזולוציה.
זה נכוןMalcontent כתב:זה שמשחק תומך ב1080P, לא אומר שהוא באמת מרונדר ב1080P. בקונסולות כמעט שאין משחקים כאלה וגם לא יהיו עד הדור הבא של הקונסולות - החומרה פשוט לא מספיק חזקה בשביל להראות גרפיקה מצויינת ברזולוציה גבוהה כל כך, והמפתחים מעדיפים גרפיקה מצויינת על רזולוציה....
לעומת הסוני הקונסולה של XBOX אכן משדרת משחקים ב - 1080p
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

Almogc כתב:חשוב לשים לב שהאקסבוקס משדרת ב-1080P כי מיקרוסופט הכניסו בה שבב שמבצע אפסקייל. גם אם תשים בה משחק שמראה פיקסל בודד, המסך יקבל אות של 1080P. בפלייסטיישן אפסקייל ל-1080P יגזול משאבי מערכת, אבל זה לא עד כדי כך משנה אם האפסקייל בוצע בשבב שבקונסולה (שהוא מן הסתם באיכות לא מאוד גבוהה, אם לשפוט לפי הקמצנות של מיקרוסופט, שהוציאו את הגומיות מכונני הדיוידי בקונסולה בשביל לחסוך 7 סנט ליחידה) או על ידי המעבד/רסיבר/מסך. למעשה, למי שחשוב אפסקייל איכותי, כנראה שכבר יש מעבד שעושה את העבודה, ואז עדיף לו לקבל תמונה ב-720P ושהמעבד יעשה לה את האפסקייל בעצמו.Malcontent כתב: זה נכון![]()
לעומת הסוני הקונסולה של XBOX אכן משדרת משחקים ב - 1080p......
Malcontent כתב:בשבילך זה 7 סנט, עכשיו תכפיל א זה באיזה 60 מיליון קונסולות שנמכרו וזה כבר 4 מיליון $ רווח נקי מכלוםAlmogc כתב:אם לשפוט לפי הקמצנות של מיקרוסופט, שהוציאו את הגומיות מכונני הדיוידי בקונסולה בשביל לחסוך 7 סנט ליחידה.Malcontent כתב: זה נכון![]()
לעומת הסוני הקונסולה של XBOX אכן משדרת משחקים ב - 1080p.........
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ntk כתב:מזל שבכלל לא הוצאת את דברי מהקשרם.Malcontent כתב:בשבילך זה 7 סנט, עכשיו תכפיל א זה באיזה 60 מיליון קונסולות שנמכרו וזה כבר 4 מיליון $ רווח נקי מכלוםAlmogc כתב:אם לשפוט לפי הקמצנות של מיקרוסופט, שהוציאו את הגומיות מכונני הדיוידי בקונסולה בשביל לחסוך 7 סנט ליחידה.Malcontent כתב: זה נכון![]()
לעומת הסוני הקונסולה של XBOX אכן משדרת משחקים ב - 1080p............
Malcontent כתב:נראה לך באמת ? בוא נבדוק את זה...ntk כתב:מזל שבכלל לא הוצאת את דברי מהקשרם.Malcontent כתב:בשבילך זה 7 סנט, עכשיו תכפיל א זה באיזה 60 מיליון קונסולות שנמכרו וזה כבר 4 מיליון $ רווח נקי מכלוםAlmogc כתב:אם לשפוט לפי הקמצנות של מיקרוסופט, שהוציאו את הגומיות מכונני הדיוידי בקונסולה בשביל לחסוך 7 סנט ליחידה.Malcontent כתב: זה נכון![]()
לעומת הסוני הקונסולה של XBOX אכן משדרת משחקים ב - 1080p............
"אבל זה לא עד כדי כך משנה אם האפסקייל בוצע בשבב שבקונסולה שהוא מן הסתם באיכות לא מאוד גבוהה, אם לשפוט לפי הקמצנות של מיקרוסופט, שהוציאו את הגומיות מכונני הדיוידי בקונסולה בשביל לחסוך 7 סנט ליחידה."
לפי המשפט הזה אתה מקשר בין איכות השבב ( שאתה כנראה לא יודע באמת מה איכותו לפי המשפט שלך ) לבין זה שהם מנסים לחסוך כמה שאפשר במשהו שלא ישפיע בכלום על תפקוד הקונסולה, ככה שאם נראה לך שהוצאתי את דבירך מהקשרם, אולי כדי שתקרא שוב את מה שאמרת
ואם תתאמץ לבדוק קצת, תראה שכל חברה עושה דברים כאלה כמו לשים כמה שפחות ברגים וכו' בשביל לחסוך סנטים בודדים זה לא דבר חדש ואין לזה שום קשר לאיכות המוצר שהם מייצרים
( ואני בכלל לא יודע אם אכן הוא איכותי או לא, כי זה לא מעניין אותי, אבל אני גם לא קובע עובדות לא נכונות על בסיס משהו שאין לו שום קשר לאיכות השבב )...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

עד שאמרת את זה החזקתי ממך מישהו שמבין בתחום. אם אתה לא יודע איך השפיע החיסכון ב-7 סנט ליחידה על תפקוד האקסבוקס, כנראה שאתה רחוק מאוד מלהיות מומחה.ntk כתב: לפי המשפט הזה אתה מקשר בין איכות השבב ( שאתה כנראה לא יודע באמת מה איכותו לפי המשפט שלך ) לבין זה שהם מנסים לחסוך כמה שאפשר במשהו שלא ישפיע בכלום על תפקוד הקונסולה, ככה שאם נראה לך שהוצאתי את דבירך מהקשרם, אולי כדי שתקרא שוב את מה שאמרת...
באופן כללי, התכנון הראשוני של האקסבוקס התאפיין במגוון בחירות שנועדו להוזיל את הקונסולה והתבררו בסופו של דבר כבחירות שגויות. אם צריך לבחור בין הנחה ששבב האפסקייל הוא איכותי ובין ההנחה ששבב האפסקייל הוא לא איכותי, על פי ניסיון העבר, ההנחה השניה היא ההגיונית יותר.
רציני ? אז עכשיו אתה כבר לא מחזיק ממני ? באמת מבאס ( או שבאמת נראה לך שאיכפת לי מה אנשים חושבים על הידע שלי ) כנראה שלא כולם מבינים כמוך בתחום...מה לעשות, אני אזכור לפנות אליך ליעוץ בפעם הבאה לפני שאני מגיבMalcontent כתב:עד שאמרת את זה החזקתי ממך מישהו שמבין בתחום. אם אתה לא יודע איך השפיע החיסכון ב-7 סנט ליחידה על תפקוד האקסבוקס, כנראה שאתה רחוק מאוד מלהיות מומחה.ntk כתב: לפי המשפט הזה אתה מקשר בין איכות השבב ( שאתה כנראה לא יודע באמת מה איכותו לפי המשפט שלך ) לבין זה שהם מנסים לחסוך כמה שאפשר במשהו שלא ישפיע בכלום על תפקוד הקונסולה, ככה שאם נראה לך שהוצאתי את דבירך מהקשרם, אולי כדי שתקרא שוב את מה שאמרת...
באופן כללי, התכנון הראשוני של האקסבוקס התאפיין במגוון בחירות שנועדו להוזיל את הקונסולה והתבררו בסופו של דבר כבחירות שגויות. אם צריך לבחור בין הנחה ששבב האפסקייל הוא איכותי ובין ההנחה ששבב האפסקייל הוא לא איכותי, על פי ניסיון העבר, ההנחה השניה היא ההגיונית יותר....
ואתה עדיין נותן עובדות על בסיס ניחוש, ככה ש.... לא חידשת כלום בתגובות שלך, ולא סתרת את מה שאמרתי, אם מראש היית אומר שזאת ה"הנחה ההגיונית" שלך, לא הייתה שום בעיה, פשוט הצגת את זה בתור עובדה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

דווקא לא הצגתי את זה בתור עובדה. כנראה שחוץ מחוסר הידע שלך שלא מפריע לך לכתוב כאילו אתה מבין גדול בתחום, יש לך גם בעיה בהבנת הנקרא.ntk כתב: ואתה עדיין נותן עובדות על בסיס ניחוש, ככה ש.... לא חידשת כלום בתגובות שלך, ולא סתרת את מה שאמרתי, אם מראש היית אומר שזאת ה"הנחה ההגיונית" שלך, לא הייתה שום בעיה, פשוט הצגת את זה בתור עובדה...
אז כנראה שיש לך בעיה לבטא את עצמך כמו שצריךMalcontent כתב:דווקא לא הצגתי את זה בתור עובדה. כנראה שחוץ מחוסר הידע שלך שלא מפריע לך לכתוב כאילו אתה מבין גדול בתחום, יש לך גם בעיה בהבנת הנקרא.ntk כתב: ואתה עדיין נותן עובדות על בסיס ניחוש, ככה ש.... לא חידשת כלום בתגובות שלך, ולא סתרת את מה שאמרתי, אם מראש היית אומר שזאת ה"הנחה ההגיונית" שלך, לא הייתה שום בעיה, פשוט הצגת את זה בתור עובדה......
ושוב לגבי הידע שלי, אף פעם לא אמרתי שאני מבין גדול בתחום, כנראה שזה עוד אחת מההנחות, ואני בטוח שכולם ישמחו לדעת איך בדיוק הוצאת הגומיות מהכוננים פגעה בתפקוד של הקונסולה, אחרי הכל, אתה זה שאמרת...
:"אם אתה לא יודע איך השפיע החיסכון ב-7 סנט ליחידה על תפקוד האקסבוקס, כנראה שאתה רחוק מאוד מלהיות מומחה. "
אז בוא תשתף אותנו ( אתה יודע.. את אלה שקצת פחות חכמים ממך )
שבוע טוב,Almogc כתב:זה נכוןMalcontent כתב:זה שמשחק תומך ב1080P, לא אומר שהוא באמת מרונדר ב1080P. בקונסולות כמעט שאין משחקים כאלה וגם לא יהיו עד הדור הבא של הקונסולות - החומרה פשוט לא מספיק חזקה בשביל להראות גרפיקה מצויינת ברזולוציה גבוהה כל כך, והמפתחים מעדיפים גרפיקה מצויינת על רזולוציה....![]()
לעומת הסוני הקונסולה של XBOX אכן משדרת משחקים ב - 1080p...
אפשר אולי שם של משחק ל BOX שמשדרת ב 1080P
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
באיזה גודל מסך מדובר?
ב-42" אלא אם אתה פחות מ-2 מטר מהמסך, לא תבחין באמת בהבדל בין מסך FHD למסך HDR.
ב-50" המרחק עולה לעד 2.5 מטר, אבל לא יותר.
שים לב, אין זה אומר שלא תבחין בין תוכן 1080p לתוכן 720p. גם על מסך HDR ממרחק של 3 מטר, רואים הבדל ביניהם. קשור יותר לביטרייט כנראה מאשר לרזולוציה. אבל ממרחקי צפייה סבירים, בגדלי מסך של עד 50", אין כמעט משמעות לתמיכה ב-FHD.
ב-42" אלא אם אתה פחות מ-2 מטר מהמסך, לא תבחין באמת בהבדל בין מסך FHD למסך HDR.
ב-50" המרחק עולה לעד 2.5 מטר, אבל לא יותר.
שים לב, אין זה אומר שלא תבחין בין תוכן 1080p לתוכן 720p. גם על מסך HDR ממרחק של 3 מטר, רואים הבדל ביניהם. קשור יותר לביטרייט כנראה מאשר לרזולוציה. אבל ממרחקי צפייה סבירים, בגדלי מסך של עד 50", אין כמעט משמעות לתמיכה ב-FHD.
אוליי בכל זאת שם של משחק שמשדר ב 1080 , בבקשה.SHLOMIS1Z כתב:שבוע טוב,Almogc כתב:זה נכוןMalcontent כתב:זה שמשחק תומך ב1080P, לא אומר שהוא באמת מרונדר ב1080P. בקונסולות כמעט שאין משחקים כאלה וגם לא יהיו עד הדור הבא של הקונסולות - החומרה פשוט לא מספיק חזקה בשביל להראות גרפיקה מצויינת ברזולוציה גבוהה כל כך, והמפתחים מעדיפים גרפיקה מצויינת על רזולוציה....![]()
לעומת הסוני הקונסולה של XBOX אכן משדרת משחקים ב - 1080p...
אפשר אולי שם של משחק ל BOX שמשדרת ב 1080P...
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת