חיברתי ממיר לרסיבר חדש ואין אודיו. לקרוא את ההוראות של הרסיבר יקח לי בערך חצי לילה, אבל חבר אמר לי שיכול להיות שהממיר בכלל לא מוציא אודיו דרך ה HDMI. זה נכון?
ממיר מקס טוטאל מוציא אודיו ב HDMI?
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני רוצה לוודא לפני שאני מתחיל להשתגע פה 
חיברתי ממיר לרסיבר חדש ואין אודיו. לקרוא את ההוראות של הרסיבר יקח לי בערך חצי לילה, אבל חבר אמר לי שיכול להיות שהממיר בכלל לא מוציא אודיו דרך ה HDMI. זה נכון?
לא נכון !DonkeyKong כתב:אני רוצה לוודא לפני שאני מתחיל להשתגע פה
חיברתי ממיר לרסיבר חדש ואין אודיו. לקרוא את ההוראות של הרסיבר יקח לי בערך חצי לילה, אבל חבר אמר לי שיכול להיות שהממיר בכלל לא מוציא אודיו דרך ה HDMI. זה נכון?...
ממיר HD של יס מוציא גם סאונד....תבדוק את ההגדרות של הממיר יכול להיות שמשהו לא מוגדר נכון.
בנוסף ממליץ לך לחבר ישירות לטלויזיה ולבדוק אם אתה שומע
ציון
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

דרך הטלוויזיה שומע בלי בעיה. דרך הרסיבר לא. לא ברור לי למה. כבל אחד הולך מהממיר לרסיבר, וכבל שני מהרסיבר לממיר. תמונה יש, אודיו אין.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
איזה דגם הרסיבר?
יש רסיברים שאין להם אפשרות קבלת אודיו דרך HDMI אלא רק וידאו.
בנוסף תבדוק באמת את ההגדרות אם אתה על מצב VIDEO = HDMI, AUDIO = HDMI, יש רסיברים שניתן להגדיר כל דבר בנפרד...
יש רסיברים שאין להם אפשרות קבלת אודיו דרך HDMI אלא רק וידאו.
בנוסף תבדוק באמת את ההגדרות אם אתה על מצב VIDEO = HDMI, AUDIO = HDMI, יש רסיברים שניתן להגדיר כל דבר בנפרד...
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

זה VSX420 של פיוניר.
באמת? גם דגמים חדשים?
יש רסיברים שאין להם אפשרות קבלת אודיו דרך HDMI אלא רק וידאו....
באמת? גם דגמים חדשים?
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

זה רסיבר של חבר, ואני יודע שהוא קנה דגם יחסית זול, אבל זה באמת משהו שעדיין קיים. לא כל הרעיון ב HDMI היה שהכל יעבור בכבל אחד? חשבתי שלא נתקל יותר בחיבורי HDMI שמעבירים רק וידאו.
לא ראית יותר מדי כניסות COAX שם. זה די מגביל מבחינת נגיד אם רוצים לחבר בו זמנית טלוויזיה ומחשב למשל לרסיבר.
לא ראית יותר מדי כניסות COAX שם. זה די מגביל מבחינת נגיד אם רוצים לחבר בו זמנית טלוויזיה ומחשב למשל לרסיבר.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
יש לו כניסה קואס, בנוסף לשני אופטיות בצמוד לHDMI. בממיר לפי מיטב ידיעתי יש גם יציאה אופטית וקואקסלית.
לגבי HDMI שלא נושא עליו סאונד זה נועד להוזיל עלויות. אחיו הגדול ה421 ניחן בתחונות הללו. מה שמצחיק שבארץ ה420 נמכר באותו מחיר או אפילו יותר גבוה מDENON AVR1311 שהוא בעל פיצ'רים מתקדמים.
לגבי HDMI שלא נושא עליו סאונד זה נועד להוזיל עלויות. אחיו הגדול ה421 ניחן בתחונות הללו. מה שמצחיק שבארץ ה420 נמכר באותו מחיר או אפילו יותר גבוה מDENON AVR1311 שהוא בעל פיצ'רים מתקדמים.
"על החתום...."
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

אתה סגור על זה שה 421 מעביר אודיו ? כי אני רואה פה בשרשור אחר לגבי המכירה שלו בדיוטי פרי שגם הוא לא מעביר אודיו.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
כן יש שירשור על 421 אבל יש שם הרבה תגובות על 420.
421 מעביר אודיו על HDMI, יש לו תמיכה ב3D. ותמיכה בDTS-HD וDOLBY TRUE-HD פורמטים שעוברים רק על HDMI ולא נתמכים בהעברה ע"י אופטי / קואקסלי.
421 מעביר אודיו על HDMI, יש לו תמיכה ב3D. ותמיכה בDTS-HD וDOLBY TRUE-HD פורמטים שעוברים רק על HDMI ולא נתמכים בהעברה ע"י אופטי / קואקסלי.
"על החתום...."
אם כבר הכותרת היא על ממיר של YES אז יש לי שאלה .
מישהוא יודע אם הממיר יס מקס הרגיל מעביר תמונה גם בקומפוננט דרך הסקארט ? יש לי במסך כניסת RGB וכניסת אודיו רגילה (אדום לבן) וחשבתי להוציא מהממיר סקארט שבצד השני שלו יש קומפוננט ו RCA לאודיו רק אני לא בטוח אם הממיר בכלל תומך ב-RGB .
אני יודע שבהוט זה כן תמך והיה אפשרות להגדיר את יציאת הממיר לFULL SCART...(או שזה לא אמור שזה RGB ? ) .
מישהוא יודע אם הממיר יס מקס הרגיל מעביר תמונה גם בקומפוננט דרך הסקארט ? יש לי במסך כניסת RGB וכניסת אודיו רגילה (אדום לבן) וחשבתי להוציא מהממיר סקארט שבצד השני שלו יש קומפוננט ו RCA לאודיו רק אני לא בטוח אם הממיר בכלל תומך ב-RGB .
אני יודע שבהוט זה כן תמך והיה אפשרות להגדיר את יציאת הממיר לFULL SCART...(או שזה לא אמור שזה RGB ? ) .