מכונה חדשה, האמנם?
שלום,
יש לי מכונה בת 3 של גאג'יה, שהייתה עושה קפה מצוין... היא החליטה עכשיו לא להקציף יותר ושוב צריך לקחת אותה למעבדה (יש תרחיש שמים מינרליים עושים רע עם המכונה?)
אני חושב להתחדש, המוכר בחנות הציע לי על אוסקר והוא אומר שהיא עדיפה ממש על הסילביה שלא עושה קפה לטעמו (אני קצת מפקפק בזה, כי הסילביה נחשבת למכונה מצוינת למרות שלא שתיתי ממנה).
השאלה היא כזו:
1. האם להתחדש (אם אני מרוצה מאוד מהקפה אבל לא מרוצה מבלאי המכונה)
2. האם ללכת על האוסקר?
תודה,
גיא.
יש לי מכונה בת 3 של גאג'יה, שהייתה עושה קפה מצוין... היא החליטה עכשיו לא להקציף יותר ושוב צריך לקחת אותה למעבדה (יש תרחיש שמים מינרליים עושים רע עם המכונה?)
אני חושב להתחדש, המוכר בחנות הציע לי על אוסקר והוא אומר שהיא עדיפה ממש על הסילביה שלא עושה קפה לטעמו (אני קצת מפקפק בזה, כי הסילביה נחשבת למכונה מצוינת למרות שלא שתיתי ממנה).
השאלה היא כזו:
1. האם להתחדש (אם אני מרוצה מאוד מהקפה אבל לא מרוצה מבלאי המכונה)
2. האם ללכת על האוסקר?
תודה,
גיא.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
מים מינרליים גם מכילים סידן ומגנזיום ולכן תהיה הצטברות אבנית (אם כי לרוב פחות ממים מהברז שבמדינתנו קשים יותר).
אתה צריך פשוט לנקות אבנית אחת לחצי שנה ושום דבר לא ייסתם לך, מעבר לזה במקציפים יש מצב שחלב סותם את החרירים ויש חומרים לניקוי מקציפי חלב שאפשר להיעזר בהם.
אגב במכונה "מקצועית" אתה חייב שבעתיים לשמור מפני אבנית כי שם הניקוי יקר מאוד (בסביבות 500 שקל) וצריך לעבוד עם מים מרוככים (לפחות בריטה).
מבחינת שדרוג, פה תקבל הרבה תמיכה
ואני מסכים עם המוכר שהאוסקר עדיפה (זה גם מה שאני הייתי בוחר) כי קל להוציא ממנה שוטים עקביים בגלל יציבות הטמפרטורה הטובה שלה ויש לה דוד ענקי (2 ליטר) שמאפשר להקציף בעוצמה חלב אפילו בכמות גדולה.
בנוסף יש לה מחליף חום שיאפשר לך לחלוט קפה ולהקציף בו זמנית ללא המתנה כמו בגאג'יה או בסילביה.
אגב לנקות אבנית בגאג'יה זה תהליך יחסית פשוט, לא צריך ממש מעבדה לזה ...
בהצלחה !
אתה צריך פשוט לנקות אבנית אחת לחצי שנה ושום דבר לא ייסתם לך, מעבר לזה במקציפים יש מצב שחלב סותם את החרירים ויש חומרים לניקוי מקציפי חלב שאפשר להיעזר בהם.
אגב במכונה "מקצועית" אתה חייב שבעתיים לשמור מפני אבנית כי שם הניקוי יקר מאוד (בסביבות 500 שקל) וצריך לעבוד עם מים מרוככים (לפחות בריטה).
מבחינת שדרוג, פה תקבל הרבה תמיכה
בנוסף יש לה מחליף חום שיאפשר לך לחלוט קפה ולהקציף בו זמנית ללא המתנה כמו בגאג'יה או בסילביה.
אגב לנקות אבנית בגאג'יה זה תהליך יחסית פשוט, לא צריך ממש מעבדה לזה ...
בהצלחה !