שדרוג גרסה באייפון 4 ללא הצלחה
ברשותי אייפון 4 גרסה 4.2.1 פרוץ.
לא אני ביצעתי את הפריצה אבל כנראה שהיא לא היתה מוצלחת במיוחד כי המכשיר לא נדלק באופן רגיל אלה ע"י חיבור לתוכנת redsn0w.
אני רוצה לשדרג את הגרסה - בעיקר בשביל לאפשר למכשיר להיות ראוטר "נקודת גישה אישית".
הבעיה שאני מקבל הודעת שגיאה 3194.
ניסיתי מדריכים שונים אבל ללא הצלחה.
אני גם לא מצליח לבטל את הפריצה הנוראית הזו...
עצות?
לא אני ביצעתי את הפריצה אבל כנראה שהיא לא היתה מוצלחת במיוחד כי המכשיר לא נדלק באופן רגיל אלה ע"י חיבור לתוכנת redsn0w.
אני רוצה לשדרג את הגרסה - בעיקר בשביל לאפשר למכשיר להיות ראוטר "נקודת גישה אישית".
עצות?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אם לא שמרת חתימה לגירסה חדשה יותר כמו 4.3.3 למשל , האופציה היחידה היא 4.3.5 שלה אין "פריצה"
ולא קשור לפריצה לא מוצלחת, לא 4.2.1 יש פריצה קשורה, כל פעם שהמכשיר נכבה המכשיר יתקע על התפוח.
לא יותר פשוט להימנע מכיבוי מלא?
ולא קשור לפריצה לא מוצלחת, לא 4.2.1 יש פריצה קשורה, כל פעם שהמכשיר נכבה המכשיר יתקע על התפוח.
לא יותר פשוט להימנע מכיבוי מלא?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
בעייה 3194 המקור שלה היא בקובץ hostsASIMI כתב:ברשותי אייפון 4 גרסה 4.2.1 פרוץ.
עצות?...
תיגש לקובץ ותוריד את מה שקשור ל gs.apple.com תנסה שוב וזה יעבוד
מה שכן לא תוכל לבצע שדרוג ל 4.3.3 אלא אם יש לך SHSH שמור
מה שכן תוכל זה לשדרג ל 4.3.5 ולפרוץ, אבל הפריצה היא פריצה קשורה- כל פעם שתעשה ריבוט למכשיר תצריך לפרוץ מחדש- עדיין של כ5 דקות
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
תודה על התגובות
אז הבנתי שהפריצה שלי תמיד תאלץ הפעלה דרך תוכנה (אני מנסה להמנע מכיבוי אבל לפעמים הבטריה נגמרת...)
אין לי בעיה לקפוץ ל-4.3.5 אני כבר לא רוצה אייפון פרוץ אבל אני לא מצליח לשדרג.
מחקתי את השורה הבעייתית מקובץ hosts אבל עדיין אין פתרון.
ראיתי שיש דרך נוספת עם תוכנה שנקראת TINY UMBRELLA אבל אני לא מצליח להוריד את התוכנה הזו (מתקבלת הודעת שגיאה).
עוד רעיונות?
יש מישהו מומלץ שמתקן, בתשלום, אייפונים?
אין לי בעיה לקפוץ ל-4.3.5 אני כבר לא רוצה אייפון פרוץ אבל אני לא מצליח לשדרג.
מחקתי את השורה הבעייתית מקובץ hosts אבל עדיין אין פתרון.
ראיתי שיש דרך נוספת עם תוכנה שנקראת TINY UMBRELLA אבל אני לא מצליח להוריד את התוכנה הזו (מתקבלת הודעת שגיאה).
עוד רעיונות?
יש מישהו מומלץ שמתקן, בתשלום, אייפונים?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
למה לא להריץ את Greenpoison?
http://www.redmondpie.com/download-gree ... jailbreak/
בעצם המכשיר כבר פרוץ אז אני לא בטוח שזה רעיון טוב, רצוי מכשיר עם גרסה לא פרוצה.
לדעתי Redsn0w עדכני אמור לרפוץ גם ללא SHSH שמור, אני טועה?
http://www.redmondpie.com/download-gree ... jailbreak/
בעצם המכשיר כבר פרוץ אז אני לא בטוח שזה רעיון טוב, רצוי מכשיר עם גרסה לא פרוצה.
לדעתי Redsn0w עדכני אמור לרפוץ גם ללא SHSH שמור, אני טועה?
RedSn0w עדכני (גירסה 0.98b7b) יכול לפרוץ את 4.3.5 פריצה קשורה, שמחייבת הרצה מחדש של הכלי בכל כיבוי של המכשיר.
כיוון שלפותח הדיון יש גירסה 4.2.1 ואין גיבוי חתימות של 4.3+ אני ממליץ קודם לראות שב-CYDIA יש גיבוי של החתימה (shsh) עבור גירסה 4.2.1 ולאחר מכן להוריד את קובץ ה-ipsw המלא של גירסה 4.3.5 מכאן:
http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-1 ... store.ipsw
יש לבדוק שאין חסימה של השרת gs.apple.com בקובץ hosts של המחשב (צריך להיכנס דרך notepad עם הרשאות מנהל).
לאחר מכן להוריד את הגירסה האחרונה של Itunes ולבצע התקנה נקייה שלה (לאחר הסרת הגירסה הקודמת).
את קובץ ה-firmware שהורדנו מעלים על ידי לחיצה על shift+update (ובמידה ואתה רוצה למחוק את תכני האייפון ניתן גם לעבוד בדרך של shift+restore).
בהצלחה
כיוון שלפותח הדיון יש גירסה 4.2.1 ואין גיבוי חתימות של 4.3+ אני ממליץ קודם לראות שב-CYDIA יש גיבוי של החתימה (shsh) עבור גירסה 4.2.1 ולאחר מכן להוריד את קובץ ה-ipsw המלא של גירסה 4.3.5 מכאן:
http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-1 ... store.ipsw
יש לבדוק שאין חסימה של השרת gs.apple.com בקובץ hosts של המחשב (צריך להיכנס דרך notepad עם הרשאות מנהל).
לאחר מכן להוריד את הגירסה האחרונה של Itunes ולבצע התקנה נקייה שלה (לאחר הסרת הגירסה הקודמת).
את קובץ ה-firmware שהורדנו מעלים על ידי לחיצה על shift+update (ובמידה ואתה רוצה למחוק את תכני האייפון ניתן גם לעבוד בדרך של shift+restore).
בהצלחה
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
לא חושב שזה רעיון טוב לשדרג ל 4.3.5.
ברגע שתשדרג לא תוכל לפרוץ untethered (לא קשורה).
ברגע שהוא ייכבה או יבצע reset הוא לא יהיה שמיש עד אשר תחבר למחשב מחדש - כמו שהמצב אצלך כרגע.
shift + restore חזרה לגרסה 4.2.1 לא יעבוד על המכשיר?
אחר כך אפשר לבצע jailbreakme או redsnow.
עד כמה שידוע לי greenpoison אמור לעבוד.
ברגע שתשדרג לא תוכל לפרוץ untethered (לא קשורה).
ברגע שהוא ייכבה או יבצע reset הוא לא יהיה שמיש עד אשר תחבר למחשב מחדש - כמו שהמצב אצלך כרגע.
shift + restore חזרה לגרסה 4.2.1 לא יעבוד על המכשיר?
אחר כך אפשר לבצע jailbreakme או redsnow.
עד כמה שידוע לי greenpoison אמור לעבוד.
ירון, Shift+Restore במטרה להעלות את ה-firmware של 4.2.1 לא יעבוד לו אלא אם כן ישנה את ההפניה ב-hosts לשרת של cydia כאשר מגובה לו שם קובץ shsh התואם ל-IMEI של המכשיר או שיבצע העתקה של קובץ ה-shsh ידנית על ידי tinyumbrella ובעזרתה ישחזר את הקושחה 4.2.1 המקורית למחשב במצב Recovery.
בכל מקרה מכיוון שהוא רוצה גירסה רשמית ולא פרוצה - אני לא רואה סיבה שלא לעדכן ישר ל-4.3.5.
בכל מקרה מכיוון שהוא רוצה גירסה רשמית ולא פרוצה - אני לא רואה סיבה שלא לעדכן ישר ל-4.3.5.