איזה ערוצים של יס ניתן לקלוט עם צלחת
והאם יש למישהו אתר מומלץ לצלחות עם מחירים , או מישהו שיכול לפרט לי קצת סוגי צלחות , למה משמש מנוע שקראתי כאן , והאם לילדים שרגילים ליס , יש מה לעשות עם לווין , האם יש שידורים בעברית למישהו או שניתן לקבל תמיכה מסויימת לתרגום לערוצים מסויימים.
תודה מראש
חוף
תודה מראש
חוף
ערוצי ילדים
מה עושים עם הילדים שהיו מחוברים כל כך לגוניור ערוץ הילדים דיבוב , יש לזה איזה תחליף ?
ואיזה אלטרנטיבות ניתן להציע להם.
כמו כן מישהו יכול לתת לי המלצה לחברת התקנה אמינה , והמלצות נוספות למקרה שאחליט להתנתק מיס סופית.
ואיזה אלטרנטיבות ניתן להציע להם.
כמו כן מישהו יכול לתת לי המלצה לחברת התקנה אמינה , והמלצות נוספות למקרה שאחליט להתנתק מיס סופית.
קיים פורום לווינים, יש שם מידע רב.
אין תחליף אמיתי בנושא הילדים- יש כמה ערוצים עם תכנים באנגלית ובערבית, או שפות אחרות. זו הסיבה העיקרית לכך שרבים נשארים בכבלים/ לווין (זה והספורט, ביחוד מישראל).
רבים משלימים את החסר מהאינטרנט - תכנים מערוץ 23, HOT ועוד, וגם אתרים מהעולם, וכן הורדות פיראטיות.
יש היום גם מבצעים יפים על הרבה קלטות לילדים- 4 DVD ב- 50 ש"ח וכד'. בדוק בהום סנטר, אייס ו- "יש".זה תוכן יותר מבוקר ומדוד.
אין תחליף אמיתי בנושא הילדים- יש כמה ערוצים עם תכנים באנגלית ובערבית, או שפות אחרות. זו הסיבה העיקרית לכך שרבים נשארים בכבלים/ לווין (זה והספורט, ביחוד מישראל).
רבים משלימים את החסר מהאינטרנט - תכנים מערוץ 23, HOT ועוד, וגם אתרים מהעולם, וכן הורדות פיראטיות.
יש היום גם מבצעים יפים על הרבה קלטות לילדים- 4 DVD ב- 50 ש"ח וכד'. בדוק בהום סנטר, אייס ו- "יש".זה תוכן יותר מבוקר ומדוד.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הבעייה עם צלחת ממונעת - שזה מיועד לממיר אחד פעיל. כי הרי אם אני רוצה לראות משהו מהלווין הרוסי ואתה מהפולני - הצלחת לא תקלוט את שניהם.
לכן - למי שיש רק טלויזיה אחת - הולך על מנוע. מי שצריך יותר מסכים - בדרך כלל שם צלחת עם לא מעט LNB או יותר צלחות. כמובן שאפשר לשלב.
מה שכן - תכנים בעברית - תשכח מזה. יש תכנים בערך בכל שפה אפשרית - בעברית לא.
אם הילדים רגילים ליס/הוט - זה בהחלט בעייה.
לכן - למי שיש רק טלויזיה אחת - הולך על מנוע. מי שצריך יותר מסכים - בדרך כלל שם צלחת עם לא מעט LNB או יותר צלחות. כמובן שאפשר לשלב.
מה שכן - תכנים בעברית - תשכח מזה. יש תכנים בערך בכל שפה אפשרית - בעברית לא.
אם הילדים רגילים ליס/הוט - זה בהחלט בעייה.