מתלבט בין שלושה דגמים
שלום לכולם,
אני התבקשתי לרכוש לאחי סטרימר. השימוש הוא בעזרת דיסק חיצוני והתקציב הוא כ-1000 ש"ח.
כרגע אני מתלבט בין שלושה דגמים:
1. dvico n1
2. pch a-210
3. dune lite 53d.
האם מישהו יכול להמליץ. לי יש dvico s1 אז אני לא ממש מכיר את השניים האחרונים. במיוחד לא מצאתי כמעט מידע על השלישי.
תודה מראש,
אני התבקשתי לרכוש לאחי סטרימר. השימוש הוא בעזרת דיסק חיצוני והתקציב הוא כ-1000 ש"ח.
כרגע אני מתלבט בין שלושה דגמים:
1. dvico n1
2. pch a-210
3. dune lite 53d.
האם מישהו יכול להמליץ. לי יש dvico s1 אז אני לא ממש מכיר את השניים האחרונים. במיוחד לא מצאתי כמעט מידע על השלישי.
תודה מראש,
לא אמרתי שהדרישות הן שיעבוד עם דיסק חיצוני אלא שהשימוש יהיה עם דיסק חיצוני ולכן לא הכרחי סטרימר עם מקום לדיסק פנימי. לכל השלושה יש חיבור לרשת - אני לא מכיר סטרימר שאין לו. השימוש יהיה מדיסק חיצוני ולכן לא יהיה שימוש בסטרימינג מהרשת כנראה.
לא רוצה אקסטימר כי הבנתי שיש לו בעיות יציבות,ממשק איטי ועוד. אם יש עוד שאלות, אני אשמח לענות.
לא רוצה אקסטימר כי הבנתי שיש לו בעיות יציבות,ממשק איטי ועוד. אם יש עוד שאלות, אני אשמח לענות.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
sma אני לא מבין מאיפה קיבלתי את הרושם שלאקסטרימר סייד ווינדר יש בעיות יציבות
בגירסה 2.7 בתוכנה שלו הוא עושה הכל וגם מכין קפה
לדרישות שאתה מציג האקסטרימר סייד ווינדר הוא די והותר ולא יקר - אם אתה לא בונה על ג'וקבוקס ואתה צריך נטו הצגת סרטים/סדרות מכונן חיצוני (לפי מה שאמרת) אזי שהמוצר הזה יענה על דרישתך, הוא אוכל הכל כולל הכל מבחינת מפענחים ואין בו שום בעיה מוכרת, אם יש בעיה זה אם כבר מצד המשתמש רוב התקלות נפתרו מזמן (חבלי לידה) ברמת עדכונים.
בדבר שאלתך קיימים הרבה סטרימרים בסיסיים ללא חיבור רשת - תוכל לראות באיביי לדוגמה סטרימרים בכמה עשרות דולרים, הבעיה היא כנראה חוסר תמיכה בשפה העברית.
בגירסה 2.7 בתוכנה שלו הוא עושה הכל וגם מכין קפה
לדרישות שאתה מציג האקסטרימר סייד ווינדר הוא די והותר ולא יקר - אם אתה לא בונה על ג'וקבוקס ואתה צריך נטו הצגת סרטים/סדרות מכונן חיצוני (לפי מה שאמרת) אזי שהמוצר הזה יענה על דרישתך, הוא אוכל הכל כולל הכל מבחינת מפענחים ואין בו שום בעיה מוכרת, אם יש בעיה זה אם כבר מצד המשתמש רוב התקלות נפתרו מזמן (חבלי לידה) ברמת עדכונים.
בדבר שאלתך קיימים הרבה סטרימרים בסיסיים ללא חיבור רשת - תוכל לראות באיביי לדוגמה סטרימרים בכמה עשרות דולרים, הבעיה היא כנראה חוסר תמיכה בשפה העברית.
שיחקתי עם האקסטרימר של חבר. מחווית משתמש שלו הוא דיווח לי על תופעות של reset. חוץ מזה שהממשק שלו היה איטי יחסית.
מהדגמים שרשמתי בטח ראית שאני מתכוון לסטרימר מאחת החברות הידועות יותר ולא משהו סיני בכמה עשרות דולרים
יש לך המלצה על אחד מהסטרימרים שציינתי?
מהדגמים שרשמתי בטח ראית שאני מתכוון לסטרימר מאחת החברות הידועות יותר ולא משהו סיני בכמה עשרות דולרים
יש לך המלצה על אחד מהסטרימרים שציינתי?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אין ספק ששלושת המכשירים שציינת ייעשו את העבודה.
האם חשוב לחבר שלך moviejukebox?
בכלליות לטעמי מכשירי הDUNE הם הטופ בתחום. וגם עולים בארץ בהתאם..
אם יש חשיבות לmoviejukebox אז הA210 נותן מגוון הכי רחב של פתרונות (למרות שלכל המכשירים ברשימה יש פתרון בסגנון)
האם חשוב לחבר שלך moviejukebox?
בכלליות לטעמי מכשירי הDUNE הם הטופ בתחום. וגם עולים בארץ בהתאם..
אם יש חשיבות לmoviejukebox אז הA210 נותן מגוון הכי רחב של פתרונות (למרות שלכל המכשירים ברשימה יש פתרון בסגנון)
יש חשיבות לMJB אבל אני לא יודע כלום על הסטרימר של dune. כל הבקורות פה באתר ובאתרים נוספים שראיתי הם של סטרימרים מהסדרה היקרה יותר.
אני גם לא יודע איך הוא לעומת השניים האחרים. כרגע אני מתלבט יותר בין ה-dune לבין ה-a210.
אני גם לא יודע איך הוא לעומת השניים האחרים. כרגע אני מתלבט יותר בין ה-dune לבין ה-a210.