חווית קנייה זוועתית עם safeandsoundhq.com
שלום לכולם,
רציתי לשתף אתכם בחווית קנייה ממש לא טובה שהיתה לי עם safeandsoundhq.com
ביום שני שעבר ב 5.9 עשיתי הזמנה של רמקולים אחוריים Polk Audio FXi-A4 אחרי שהגעתי איתם למחיר של 290$. נאמר לי שהרמקולים במלאי ומישלוח מיידי אחרי ההזמנה.
למחרת 6.9 שלחו לי מייל ואמרו שהם טעו ואין להם את הרמקולים במלאי הם יזמינו וישלחו לי רק ביום שישי (9.9)
לא היתה ברירה והסכמתי.
ביום שישי יצרתי איתם קשר ושאלתי אם הם ישלחו את החבילה והם ענו: "כן היום יותר מאוחר נשלח את החבילה ונשלח לך tracking Number ".
למחרת בדקתי את המייל ולא קבלתי שום אישור על מישלוח החבילה.
ביום שני אחרי הסוף שבוע שלהם ב- 12.9 שלחתי להם מייל ושאלתי למה לא שלחו אז הם ענו שהיתה בעיה לחייב את הכרטיס אשראי כי משהו בכתובת שנתתי לא התאים לפרטים של כרטיס האשראי. טוב שלחתי להם שוב את הכתובת וביררתי שהכל בסדר והם ענו שעכשיו אין בעיה והחבילה תשלח באותו יום (יום שני 12.9 )
אתמול (13.9) שוב לא קבלתי שום מייל מהם עם אישור שליחת החבילה שאלתי אותם ומה הם עונים לי?
"הרכב של UPS לא הגיע לקחת את החבילה מפני שברחוב שלנו עושים שיפוצים ואי אפשר להכנס עם רכב לרחוב וגם צירפו תמונה של הרחוב שלהם"
זהו פה התייאשתי ובקשתי מהם לבטל את ההזמנה. נמאס לי לרדוף אחריהם. למזלי הם לא חייבו את הכרטיס אשראי שלי אחרת הייתי בצרות.
אני לא יודע אם רק אני חוויתי כזה דבר עם האתר הנ"ל אבל תדעו שיש גם דברים כאלה בארה"ב למרות שאני חושב שזה לא כל כך נפוץ אבל כמו שאתם רואים צריך להיות עם היד על הדופק ולבדוק טוב טוב.
שמוליק.
רציתי לשתף אתכם בחווית קנייה ממש לא טובה שהיתה לי עם safeandsoundhq.com
ביום שני שעבר ב 5.9 עשיתי הזמנה של רמקולים אחוריים Polk Audio FXi-A4 אחרי שהגעתי איתם למחיר של 290$. נאמר לי שהרמקולים במלאי ומישלוח מיידי אחרי ההזמנה.
למחרת 6.9 שלחו לי מייל ואמרו שהם טעו ואין להם את הרמקולים במלאי הם יזמינו וישלחו לי רק ביום שישי (9.9)
לא היתה ברירה והסכמתי.
ביום שישי יצרתי איתם קשר ושאלתי אם הם ישלחו את החבילה והם ענו: "כן היום יותר מאוחר נשלח את החבילה ונשלח לך tracking Number ".
למחרת בדקתי את המייל ולא קבלתי שום אישור על מישלוח החבילה.
ביום שני אחרי הסוף שבוע שלהם ב- 12.9 שלחתי להם מייל ושאלתי למה לא שלחו אז הם ענו שהיתה בעיה לחייב את הכרטיס אשראי כי משהו בכתובת שנתתי לא התאים לפרטים של כרטיס האשראי. טוב שלחתי להם שוב את הכתובת וביררתי שהכל בסדר והם ענו שעכשיו אין בעיה והחבילה תשלח באותו יום (יום שני 12.9 )
אתמול (13.9) שוב לא קבלתי שום מייל מהם עם אישור שליחת החבילה שאלתי אותם ומה הם עונים לי?
"הרכב של UPS לא הגיע לקחת את החבילה מפני שברחוב שלנו עושים שיפוצים ואי אפשר להכנס עם רכב לרחוב וגם צירפו תמונה של הרחוב שלהם"
זהו פה התייאשתי ובקשתי מהם לבטל את ההזמנה. נמאס לי לרדוף אחריהם. למזלי הם לא חייבו את הכרטיס אשראי שלי אחרת הייתי בצרות.
אני לא יודע אם רק אני חוויתי כזה דבר עם האתר הנ"ל אבל תדעו שיש גם דברים כאלה בארה"ב למרות שאני חושב שזה לא כל כך נפוץ אבל כמו שאתם רואים צריך להיות עם היד על הדופק ולבדוק טוב טוב.
שמוליק.
הנה מה שהם כתבו לי שחור על גבי לבןuris כתב:"הרכב של UPS לא הגיע לקחת את החבילה מפני שברחוב שלנו עושים שיפוצים ואי אפשר להכנס עם רכב לרחוב וגם צירפו תמונה של הרחוב שלהם"...
...
we awaited for UPS to arrive at our store location to pick up the shipment. However, due to major construction on the street our store is located on, UPS was not physically able to pick up the parcel. Please see photo below. We will cancel this order for you absolutely.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1585 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
אני יכול להעיד שהזמנתי דרכם את הרסיבר שלי והכל התנהל בצורה מעולה וגם הם נתנו את המחיר הכי טוב מכל סקר השוק המעמיק שביצעתי ברשת.
המשלוח היה גם מהיר וגם המענה למיילים ששלחתי אליהם (וכן התכתובות בצ'ט).
כנראה באמת טעות חד פעמית.
אני יכול לתת לך דוגמא מנגד שהזמנתי מאמזון סט רקולים של פולק מספק שעובד איתם - ביצעתי את ההזמנה בפועל וקיבלתי אישור על הכל.
אחרי יום או יומיים קיבלתי מהם מייל שהמוצר אינו במלאי.
המשכתי לספק הבא בתור והזמנתי את אותו סט - קיבלתי אישור הזמנה ואנירואה עובר שבוע וכלום.
אז שלחתי מייל לספק והוא אמר לי שאין לו את המוצר במלאי והוא מתנצל.
כמובן שעפתי על אמזון במיילים מפה ועד להודעה חדשה ואך יכול להיות שהם מפרסמים מוצרים של ספקים שאינם במלאי.
התנצלו רבות ונתנו פיצוי. אבל ממש לא אכפת לי ממנו כי נשארתי עדיין בלי רמקולים...
אז זהה קורה גם לגדולים ביותר.
אם קיבלת מחיר טוב לרמקולים מציע לך לנסות להגיע איתם להבנה כלשהי ולסגור את הסיפור.
אני חורש כל ערב את האינטרנט בשביל למצוא דיל טוב שעדיין במסגרת הייבוא ייצא לי מחיר נמוך ככל האפשר לסט שאני רוצה...
המשלוח היה גם מהיר וגם המענה למיילים ששלחתי אליהם (וכן התכתובות בצ'ט).
כנראה באמת טעות חד פעמית.
אני יכול לתת לך דוגמא מנגד שהזמנתי מאמזון סט רקולים של פולק מספק שעובד איתם - ביצעתי את ההזמנה בפועל וקיבלתי אישור על הכל.
אחרי יום או יומיים קיבלתי מהם מייל שהמוצר אינו במלאי.
המשכתי לספק הבא בתור והזמנתי את אותו סט - קיבלתי אישור הזמנה ואנירואה עובר שבוע וכלום.
אז שלחתי מייל לספק והוא אמר לי שאין לו את המוצר במלאי והוא מתנצל.
כמובן שעפתי על אמזון במיילים מפה ועד להודעה חדשה ואך יכול להיות שהם מפרסמים מוצרים של ספקים שאינם במלאי.
התנצלו רבות ונתנו פיצוי. אבל ממש לא אכפת לי ממנו כי נשארתי עדיין בלי רמקולים...
אז זהה קורה גם לגדולים ביותר.
אם קיבלת מחיר טוב לרמקולים מציע לך לנסות להגיע איתם להבנה כלשהי ולסגור את הסיפור.
אני חורש כל ערב את האינטרנט בשביל למצוא דיל טוב שעדיין במסגרת הייבוא ייצא לי מחיר נמוך ככל האפשר לסט שאני רוצה...
Zionc , Erezsolan
חברים, אני לא מסכים איתכם החיוב לא נעשה מפני שהחבילה לא נשלחה וזה משהו מאוד בסיסי וברור
הבעיה היא שהיתה הבטחה שהחבילה תשלח מייד אחרי ההזמנה, אבל עברו 9 ימים ושום דבר לא נשלח
זה נראה לכם התנהלות תקינה? תארו לכם אם זה היה קורה עם חברה כלשהי בארץ כמה הייתם מתלוננים על איכות השירות הירודה בארץ.
לא רציתי לחכות יותר מפני שהתירוץ של שיפוצים ברחוב ממש מגוחך ולא ידעתי איזה תירוצים יתנו בהמשך
חברים, אני לא מסכים איתכם החיוב לא נעשה מפני שהחבילה לא נשלחה וזה משהו מאוד בסיסי וברור
הבעיה היא שהיתה הבטחה שהחבילה תשלח מייד אחרי ההזמנה, אבל עברו 9 ימים ושום דבר לא נשלח
זה נראה לכם התנהלות תקינה? תארו לכם אם זה היה קורה עם חברה כלשהי בארץ כמה הייתם מתלוננים על איכות השירות הירודה בארץ.
לא רציתי לחכות יותר מפני שהתירוץ של שיפוצים ברחוב ממש מגוחך ולא ידעתי איזה תירוצים יתנו בהמשך
9 ימים שעברו, אבל 6 מהם היו הזמן שחיכת עד שהם ישלחו והסופ"ש.
בסה"כ כל ההתקשרות נעשת ביום אחד מאוחר יותר (הם עשו משהו ב5, התקשרת ב6 וכך הלאה).
אז נכוןף ישן כאן פאשלה בדיווח על מלאי.(בישראל היה סיכוי שעוד היו מנסים לדחוף לך מוצר אחר, "עזוב אותך פולק, כך יש לי פה פיור אקוסטיקס").
בסה"כ זה רצף של חוסר מזל.
וההתנהלות נראה סבירה, אין פה איזה סירוב או משיכת זמן (הם לא אמרו שאין במלאי וישלחו תוך שבועיים, הם אמרו שלושה ימים שזה נשמע סביר לחלוטין) מוגזמת.
ה"תירוץ" של השיפוצים נשמע קצת מוזר, אבל אני חושב שהוא אמיתי (הי, הם שלחו תמונה).
אני מסכים שכל הסיפור הזה מאכזב, אבל בשביל חווית קניה "זוועתית" תנסה להתנתק מהוט, או לקנות טלויזיה באיזה חנות חאפרים.
בסה"כ כל ההתקשרות נעשת ביום אחד מאוחר יותר (הם עשו משהו ב5, התקשרת ב6 וכך הלאה).
אז נכוןף ישן כאן פאשלה בדיווח על מלאי.(בישראל היה סיכוי שעוד היו מנסים לדחוף לך מוצר אחר, "עזוב אותך פולק, כך יש לי פה פיור אקוסטיקס").
בסה"כ זה רצף של חוסר מזל.
וההתנהלות נראה סבירה, אין פה איזה סירוב או משיכת זמן (הם לא אמרו שאין במלאי וישלחו תוך שבועיים, הם אמרו שלושה ימים שזה נשמע סביר לחלוטין) מוגזמת.
ה"תירוץ" של השיפוצים נשמע קצת מוזר, אבל אני חושב שהוא אמיתי (הי, הם שלחו תמונה).
אני מסכים שכל הסיפור הזה מאכזב, אבל בשביל חווית קניה "זוועתית" תנסה להתנתק מהוט, או לקנות טלויזיה באיזה חנות חאפרים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
bg1987 כתב:9
(בישראל היה סיכוי שעוד היו מנסים לדחוף לך מוצר אחר, "עזוב אותך פולק, כך יש לי פה פיור אקוסטיקס")....
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
דווקא לא מרחוב אחר אלא ממש מפתח ביתם.DorM כתב:או שזה מרחוב אחר או שהם ביימו את זה...
היום בעידן ה-google street view אתה מטייל שם ומוודא. ורואה בדיוק מה הם צילמו לך ואם אתה מסובב את ה-VIEW אתה רואה את הבית תכלת שממול.
וכך ניתן גם לראות שהשניים וחצי צינורות שמצולמים שם ממש לא יכלו לעכב את הרכב של UPS
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1585 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
ועוד דבר קטן להוסיף, מדובר בעסק משפחתי כזה, כאילו חנות קטנה בשום מקום.
תראה לי חנות או ספק אחר שהיה טורח לצלם לך את הרחוב ואת השיפוצים, להעלות למייל ולשלוח אלייך. היית מקבל בעיטה ממזמן ממישהו אחר.
כנראה שבאמת לא הייתה כוונת זדון וסה"כ מדובר באמת בתקלה חריגה.
נכון - מבאס מאוד, אבל לא חויבת עדיין וקיבלת שירות והתייחסות לפנייתך שזה לרוב מעל למה שאנחנו די רגילים פה.
ודבר אחרון - יכול להיות שבאמת שהרכב של UPS הגיע, הייתה הגישה חסומה ולכן לא היה ניתן להעמיס את הציוד ולא בטוח שהתמונה צולמה באותו רגע אלא כמה שעות או ימים אחרי וזה רק מראה שהמוכר לא שיקר ולא מרח אותך.
שוב - ע"ב ההזמנה והניסיון האישי שלי מולם (ואם המחיר הוא זול לעומת מתחרים), תחזור אליהם ותבצע את הקנייה.
כפי שרשמתי לך שני הספקים שפרסמו באמזון די שמים *** ואפילו לא התייחסו לפתרון הוגן שהצעתי להם בשביל לסגור הסיפור.
אבל אל דאגה - כיוון שקיבלתי אישור הזמנה, אז יכולתי למלא עליהם פידבק. מניח שמן הסתם ברור לאיזה כיוון נשבה הרוח....
תראה לי חנות או ספק אחר שהיה טורח לצלם לך את הרחוב ואת השיפוצים, להעלות למייל ולשלוח אלייך. היית מקבל בעיטה ממזמן ממישהו אחר.
כנראה שבאמת לא הייתה כוונת זדון וסה"כ מדובר באמת בתקלה חריגה.
נכון - מבאס מאוד, אבל לא חויבת עדיין וקיבלת שירות והתייחסות לפנייתך שזה לרוב מעל למה שאנחנו די רגילים פה.
ודבר אחרון - יכול להיות שבאמת שהרכב של UPS הגיע, הייתה הגישה חסומה ולכן לא היה ניתן להעמיס את הציוד ולא בטוח שהתמונה צולמה באותו רגע אלא כמה שעות או ימים אחרי וזה רק מראה שהמוכר לא שיקר ולא מרח אותך.
שוב - ע"ב ההזמנה והניסיון האישי שלי מולם (ואם המחיר הוא זול לעומת מתחרים), תחזור אליהם ותבצע את הקנייה.
כפי שרשמתי לך שני הספקים שפרסמו באמזון די שמים *** ואפילו לא התייחסו לפתרון הוגן שהצעתי להם בשביל לסגור הסיפור.
אבל אל דאגה - כיוון שקיבלתי אישור הזמנה, אז יכולתי למלא עליהם פידבק. מניח שמן הסתם ברור לאיזה כיוון נשבה הרוח....
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
טוב חברים שכנעתם אותי כנראה טיפה הגזמתי בתגובה שלי, פשוט כל כך רציתי כבר לקבל את הרמקולים
שהעיכוב הזה ממש העלה לי את העצבים
לשם השוואה חודש שעבר הזמנתי רמקול סנטר מ Ebay ויום לאחר ההזמנה הרמקול כבר הגיע ל USHOPS
שהעיכוב הזה ממש העלה לי את העצבים
לשם השוואה חודש שעבר הזמנתי רמקול סנטר מ Ebay ויום לאחר ההזמנה הרמקול כבר הגיע ל USHOPS
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
כן, הבנת שכנראה הגזמת..
כמו שאמרו וכפי שנראה בתמונות זה עסק שמתנהל כנראה מהבית וכבר קרה לי שUPS לא מגיעים לאסוף חבילות לא בגלל שהם רואים אם אפשר אלא בגלל שכתוב אצלם שהרחוב בשיפוצים - וזהו.
לפחות הם היו הגונים וצירפו תמונה כדי למזער את העצבים שלך.
תן להם צ'אנס..
כמו שאמרו וכפי שנראה בתמונות זה עסק שמתנהל כנראה מהבית וכבר קרה לי שUPS לא מגיעים לאסוף חבילות לא בגלל שהם רואים אם אפשר אלא בגלל שכתוב אצלם שהרחוב בשיפוצים - וזהו.
לפחות הם היו הגונים וצירפו תמונה כדי למזער את העצבים שלך.
תן להם צ'אנס..
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
אז ככה, מחיר הרמקולים 290$ מישלוח לכתובת אמריקאית שיצרתי דרך USHOPS חינם (עם UPS)DannyZ כתב:בלי שום קשר לשירות - כמה ביקשו על המשלוחה ועל איזה משלוחה (פדקס? USPS?)
כמה מכס ציפית לשלם?
סתם בודק כדאיות עבורי...
מיסים: 108$
שילוח לארץ מוזל: 98$
שילוח לארץ אוירי: 205$
סה"כ בשילוח מוזל: 290+98+108 = 497$ = 1843 ש"ח
סה"כ בשילוח אוירי: 290+205+108 = 603$ = 2237 ש"ח
עוד לא החלטתי אם אבחר במישלוח האוירי או המוזל.
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
יש מצב שהם עונים למיילים לעיתים רחוקות? שלחתי מייל לפני יומיים.
כמו כן, קצת מצחיק שצריך ליצור עימם קשר כדי לקבל מחיר..
כמו כן, קצת מצחיק שצריך ליצור עימם קשר כדי לקבל מחיר..