מבקש ייעוץ בחיבור רשת לשני חדרים
יש לי בבית ממ"ד ובו יושב המחשב עם הראוטר , אני רוצה שיהיה לי גישה וחיבור רשת גם בסלון עם פיצול כי בסלון יש לי מחשב שמחובר לטלווזיה שדורש חיבור אחד , הטלווזיה עצמה שיש לה יכולות ואפליקציות ודורשת חיבור נוסף ורסיבר שניתן לחבר לרשת גם כן. בנוסף , הייתי רוצה גם תהיה לי רשת אלחוטית בסלון כי מהממ"ד לא קולטים טוב בכלל.
אני יכול להעביר כבל רשת מהממ"ד לאזור הסלון. השאלה היא האם ישנו מכשיר שניתן לרכוש שממנו יצא פיצול למכשירים ובנוסף יתן אות אלחוטי?
מקווה שהייתי ברור ותודה על הסיוע....
אני יכול להעביר כבל רשת מהממ"ד לאזור הסלון. השאלה היא האם ישנו מכשיר שניתן לרכוש שממנו יצא פיצול למכשירים ובנוסף יתן אות אלחוטי?
מקווה שהייתי ברור ותודה על הסיוע....
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לא משנה איזה ראוטר. לכולם יש את היכולות הבסיסיות, השאלה היא האם אתה צריך משהו מעבר? 802.11N ? 1Gbps ? חיבור USB ליצירת שיתוף ברשת ?
ואין צורך להגדיר BRIDGE. פשוט לחבר את הראוטרים בממשקי הLAN שלהם ולהגדיר כתובות, SSID ואבטחה אלחוטית בהתאם למצב הקיים.
אם תבטל את הDHCP בראוטר השני או שתתן לו טווח כתובות אחר באותה רשת אין סיבה שיהיו התנגשויות.
וכדי להיות פוליטיקלי-קורקט לראוטר ולציוד תקשורת באופן כללי אין דבר כזה "כניסה" או "יציאה".
ואין צורך להגדיר BRIDGE. פשוט לחבר את הראוטרים בממשקי הLAN שלהם ולהגדיר כתובות, SSID ואבטחה אלחוטית בהתאם למצב הקיים.
אם תבטל את הDHCP בראוטר השני או שתתן לו טווח כתובות אחר באותה רשת אין סיבה שיהיו התנגשויות.
וכדי להיות פוליטיקלי-קורקט לראוטר ולציוד תקשורת באופן כללי אין דבר כזה "כניסה" או "יציאה".
מדוע לא להעביר את הראוטר לסלון, לחבר אותו ישירות לכל המכשירים ולהעביר כבל רשת לממ"ד?
זה מייתר את הצורך בראוטר נוסף ובשימוש בתקשורת אלחוטית עבור המכשירים בסלון.
אגב, WI-FI בממ"ד - לא ממליץ בכלל. מספיק לראות כמה הקליטה חלשה מחוץ לממ"ד כדי להבין את הנזק.
אגב, WI-FI בממ"ד - לא ממליץ בכלל. מספיק לראות כמה הקליטה חלשה מחוץ לממ"ד כדי להבין את הנזק.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בהרבה חדרי בטחון הצינורות נסגרות עם RTV בגלל נושא העשן (הנחיות פיקוד העורף \ כיבוי אש) לא ניתן להשחיל כבלים כלל.streamer כתב:מדוע לא להעביר את הראוטר לסלון, לחבר אותו ישירות לכל המכשירים ולהעביר כבל רשת לממ"ד?
אגב, WI-FI בממ"ד - לא ממליץ בכלל. מספיק לראות כמה הקליטה חלשה מחוץ לממ"ד כדי להבין את הנזק....
בשביל לגלות את המקטע צריך לחצוב הרבה בקיר ולא לכולם זה אפשרי \ כלכלי \ הכרחי... בהחלט ניתן לגשר AP ברשת אלחוטית, למקם בצורה כזו שתהיה חפיפה בין האנטנות וטווח קליטה וזה מספיק.
במידה וחייבים קשר ישיר, אין ברירה אלה להעביר כבל רשת בין הראוטר למסך\מחשב\אחר...
אם פותח בשרשור יכול להעביר כבל רשת מהראוטר החוצה ניתן לחבר לקצה של הכבל סוויץ' ובנוסף AP לקבלת רשת אלחוטית.
כל הסיפור לא אמור לעבור את ה450 ש"ח במידה ועושים לבד את העבודה.
לא הבנתי איך עושים את מה שהסברת. איך עושים את כל ההגדרות הללו? בממשק של הראוטר? או פשוט מחברים אחת מהיציאות של הראוטר ומחברים אותו לכניסה של הראוטר השני וזהו?harari כתב:לא משנה איזה ראוטר. לכולם יש את היכולות הבסיסיות, השאלה היא האם אתה צריך משהו מעבר? 802.11N ? 1Gbps ? חיבור USB ליצירת שיתוף ברשת ?
וכדי להיות פוליטיקלי-קורקט לראוטר ולציוד תקשורת באופן כללי אין דבר כזה "כניסה" או "יציאה"....