שלום
אני מנסה לראשונה את שירות ה UNBlock US ובנתיים מאוד נהנה ממנה- הגדרתי אותה ישירות מהנתב כך שכל מכשיר שמחובר לרשת נהנה מגישה חופשית לכל האתרים החסומים אבל,
האם קיימת אפשרות להגדיר אותו בתור רשת VPN או משהו דומה כך שאוכל להשתמש בפנדורה גם כשאני מחוץ לבית ובעצם מחובר לרשת הסלולרית?
או שהאופציה היחידה היא שרת VPN בלבד.?
עדכון :
לא מובן לי איך אבל הפנדורה מתחבר לי עכשיו דרך הדור ה3 כאילו אני בארהב... סגרתי את האפליקציה פתחתי ועדיין עובד כאשר הWIFI מכובה בIPHONE..
מוזר מאוד - עם ובאמת זה פותר את הבעיה כנראה שהשירות שלהם מספק אותי מאוד
ההשערה שלך נכונה..
מה עדיף : שרת Vpn מהמחשב שלי ולהשתמש בשירות הunblock us או להרשם לשירות VPN מסודר כמו Ibvpn?
מבחינת מחיר יוצא אותו דבר, השאלה מה יציב ומהיר יותר וכמובן עדיף יותר...
VPN לא תוכל לעשות על הנתב שלך.
UNBlock US תוכל לעשות כי זה בעצם רק DNS.
מבחינת מהירות בדר"כ עדיף VPN אבל אתה תמיד יכול לבדוק מה מהיר יותר בשבילך.
אבל המלצה שלי תיהיה UNBlock US.
Unblock us עשיתי ישר מהנתב רק שהיום נגמר השבוע חינם אז כרגע נרשמתי לחודש לIbvpn הבעיה שהVPN לא עובד לי על ה3g באייפון -- רק בwifi עובד לי.
אני מחפש פתרון שיתן לי להשתמש באייפד+אייפון על רשת הדור השלישי ולהשתמש בנטפליקס ובפנדורה .
Ibvpn רושם לי בדור ב3 שיש תקלה בחיבור השרת מנתק אותי
רגע אתה מתחבר מהפלא דרך הנתב או דרך חברת הסלולר?
אם זה דרך הנתב אז זה יפעל, אם זה מהסלולר אז אני חושב שתוכל להתחבר עם VPN, יש מכשירים שיודעים להתחבר עם VPN בנייד.
מהנתב הגדרתי את unblock דרך הDNS עבד מעולה עם האייפון כאשר הוא מחובר דרך הwifi אבל אני חיפשתי פתרון להפעלה דרך הרשת הסלולרית אז לבסוף עברתי לVPN שעובד דרך l2tp ועובד לא רע ...