מבקש המלצה ל HTPC
האמת שאני מעדיף סטרימר אבל אין כרגע משהו שתומך בתלת מימד מלא, לכן אני מבקש המלצה ל HTPC לניגון סרטים בלבד.
חשוב שתהיה תמיכה בבלוריי מלא כולל תפריטים ותלת מימד מלא.
חשבתי על האקסטרימר אולטרה או על מק מיני - השאלה היא אם כדאי לשלם יותר על מק מיני אם הייעוד הוא לסרטים בלבד.
חשוב שתהיה תמיכה בבלוריי מלא כולל תפריטים ותלת מימד מלא.
חשבתי על האקסטרימר אולטרה או על מק מיני - השאלה היא אם כדאי לשלם יותר על מק מיני אם הייעוד הוא לסרטים בלבד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הייתי אומר שבמקרה של מק מיני זה לשלם יותר ולקבל יותר...
האולטרה מצויין, רק קח בחשבון שמחירו לא כולל כונן קשיח, ואין בו תמיכה ב-passthrough מלא של DTS-HD ו-Dolby TrueHD (חשוב רק אם יש לך רסיבר עם כניסות HDMI התומך בכך).
האולטרה מצויין, רק קח בחשבון שמחירו לא כולל כונן קשיח, ואין בו תמיכה ב-passthrough מלא של DTS-HD ו-Dolby TrueHD (חשוב רק אם יש לך רסיבר עם כניסות HDMI התומך בכך).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
קניתי את האולטרה + ssd והתקנתי win 7.
התפעול של המכשיר לא נוח דרך תוכנות כמו power dvd או totalmedia theatre.
האם יש תוכנות נוספות שתומכות בתלת מימד אבל עם ממשק פשוט כמו בוקסי או xmbc או משהו שמזכיר ממשק של סטרימר שניתן לתפעול עם השלט בלבד?
התפעול של המכשיר לא נוח דרך תוכנות כמו power dvd או totalmedia theatre.
האם יש תוכנות נוספות שתומכות בתלת מימד אבל עם ממשק פשוט כמו בוקסי או xmbc או משהו שמזכיר ממשק של סטרימר שניתן לתפעול עם השלט בלבד?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עד כמה שידוע לי, כרגע אלו הן התוכנות היחידות התומכות בוידאו 3D מלא (פורמט MVC מריפים מלאים של בלו ריי).
תכני 3D שהם מסוג SBS חצי רזולוציה אתה יכול לנגן מכל נגן או תוכנה כמו בוקסי, XBMC ו-MPC HC.
תכני 3D שהם מסוג SBS חצי רזולוציה אתה יכול לנגן מכל נגן או תוכנה כמו בוקסי, XBMC ו-MPC HC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"