HY-968 - יונדאי חדש?
יצא לי לראות בעבר את היונדאי HY-2806, עם עיצוב יחסית יפה, תומך HD וכו'... אבל לא מזמן הופיע קופון של ממיר יונדאי ב 190 שקל וקניתי אותו ובמקום לקבל את ה HY-2806 קיבלתי דגם אחר בשם HY-968... תרגישו חופשי לחפש ברשת (אייבורי מראים תמונה מדוייקת לדגם 968, בזמן ששאר האתרים מראים את הדגם 2806)
הם נראים שונה להחריד, אבל עם אותם נתונים פחות או יותר... בזה שאני קיבלתי יש 2 כניסות USB, ועוד כמה חיבורים ביזאריים כאלה... מה שכן - זה עובד סבבה לגמרי, קולט יפה מאוד עם האנטנה הבסיסית בתוך הממ"ד...
מישהו יודע משהו על זה? האם מדובר בדגמים חדשים? או שאולי נפלתי בפח?
תודה מראש,
עידן
הם נראים שונה להחריד, אבל עם אותם נתונים פחות או יותר... בזה שאני קיבלתי יש 2 כניסות USB, ועוד כמה חיבורים ביזאריים כאלה... מה שכן - זה עובד סבבה לגמרי, קולט יפה מאוד עם האנטנה הבסיסית בתוך הממ"ד...
מישהו יודע משהו על זה? האם מדובר בדגמים חדשים? או שאולי נפלתי בפח?
תודה מראש,
עידן
מבחינת המוצר אני מרוצה, עדיין לא יצא לי לחרוש עליו מספיק - אבל נראה שהוא עושה את העבודה בצורה די טובה...
זה לא המוצר שחשבתי שאני אקבל... לכן אני קצת מודאג, שאלתי את הספק של הממיר אם זה באמת הממיר, והוא אמר שכן - אפילו שהתמונה מציגה משהו שונה, אבל מצד שני אני לא יכול להאשים אותו 90% מהאתרים שבדקתי מציגים את ה 968 בתור ה 2806... בכל אופן אני מקווה שמדובר בדגם חדש יותר
זה לא המוצר שחשבתי שאני אקבל... לכן אני קצת מודאג, שאלתי את הספק של הממיר אם זה באמת הממיר, והוא אמר שכן - אפילו שהתמונה מציגה משהו שונה, אבל מצד שני אני לא יכול להאשים אותו 90% מהאתרים שבדקתי מציגים את ה 968 בתור ה 2806... בכל אופן אני מקווה שמדובר בדגם חדש יותר
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
איפה הופיע הקופון? נראה לי ממיר מעניין, במחיר כזה אולי הוא שווה רכישה.
חיובי, החליפו והכל עובד 100%שחר25 כתב:מה עם השלט של ה-INNOVA 7002, אמרת שצריכים רק להחליף לך את השלט שלא יתנגש עם הטלוויזיה של LG, החליפו ואין התנגשות?...
השלט הגיע אלי תוך מספר ימים מהרגע שהם אמרו שהם שולחים לי - וזה הגיע לבנק הדואר הקרוב לבית שלי...
השלט נראה 1 ל 1 אותו הדבר, רק פשוט עובד על תדר שונה, כזה שלא מתנגש עם הטלוויזיה... ברגע שהשלט אצלך צריך לעדכן את קושחת המכשיר לגרסה ספציפית וזהו זה... הכל עובד פרפקט.