ati sapphire hd 4850 toxic
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
עד כמה שאני זוכר, התמיכה בפורמטים החדשים נוספה רק בסדרה 5XXX , אבל הכרטיס שלך כן אמור לתמוך בLPCM 7.1
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
מה זה אומר? איך אני אצליח לשמוע את הפורמטים החדשים? הכרטיס מסך בחובר לרסיבר בכבל HDMI
ומותקן אצלי FFDSHOW ו HALLI בלבד. (מערכת הפעלה WIN7)
אגב, ראיתי שיצאה גרסה חדשה ל FFDSHOW שתומכת גם ב DTS-HD , האם זה יכול לעזור לי במשהו?
ומותקן אצלי FFDSHOW ו HALLI בלבד. (מערכת הפעלה WIN7)
אגב, ראיתי שיצאה גרסה חדשה ל FFDSHOW שתומכת גם ב DTS-HD , האם זה יכול לעזור לי במשהו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תוכל לשמוע אותם ע"י פריסה של DTS-HD ו-Dolby TrueHD ל-LPCM 7.1.
אתה יכול לתת לינק לגבי FFDShow ו-DTS-HD? הוא תומך כבר יותר משנה ב-passthrough של DTS-HD, השאלה היא אם כבר הוסיפו גם תמיכה בהמרה של DTS-HD ל-LPCM 7.1...
אתה יכול לתת לינק לגבי FFDShow ו-DTS-HD? הוא תומך כבר יותר משנה ב-passthrough של DTS-HD, השאלה היא אם כבר הוסיפו גם תמיכה בהמרה של DTS-HD ל-LPCM 7.1...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
איך אני מבצע את הפריסה הזאת? יש איזה לינק או מדריך כיצד לבצע את הפעולה?
לגבי ה FFDSHOW ראיתי תמיכה ב DTS-HD אבל אין לי מושג אם יש המרה של DTS-HD ל LPCM 7.1
בכל מקרה זה הלינק שאני קראתי
http://ffdshow-tryout.sourceforge.net/
לגבי ה FFDSHOW ראיתי תמיכה ב DTS-HD אבל אין לי מושג אם יש המרה של DTS-HD ל LPCM 7.1
בכל מקרה זה הלינק שאני קראתי
http://ffdshow-tryout.sourceforge.net/
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זהו לינק די ישן, שים לב שההודעה על תמיכה ב-DTS-HD היא מ-2010, ומדובר על bit streaming בלבד.
כיום הדרך היחידה לעשות המרה מ-DTS-HD ל-LPCM 7.1 היא בעזרת אחת מהתוכנות בתשלום TMT ו-PDVD.
כיום הדרך היחידה לעשות המרה מ-DTS-HD ל-LPCM 7.1 היא בעזרת אחת מהתוכנות בתשלום TMT ו-PDVD.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא מכיר את התוכנה יותר מדי - אם אני לא טועה אתה מגדיר אותה על תמיכה ב-7.1, ואולי גם על אנלוגי (למרות שזה בפועל LPCM דיגיטלי).
אבל אולי יש כאן גולשים שיותר מכירים את התוכנה הזו.
אבל אולי יש כאן גולשים שיותר מכירים את התוכנה הזו.
בנתיים בדקתי באתר החברה של כרטיס המסך שלי ובין השאר כתוב שם שהכרטיס מסך שלי הכן תומך בפורמטים החדשים. הנה הציטוט
Dolby® TrueHD and DTSHD Master Audio™ Support
Support for copy protected, high bandwidth, 7.1 channel surround sound over HDMI. Get a fully immersive, high definition audio experience with the latest Blu-ray movies. (Requires a DVI to HDMI dongle on some models, an HD capable monitor and a Blu-ray drive"
וזה הקישור:
http://www.sapphiretech.com/presentatio ... id=1&leg=0#
אז מה בכל זאת אני עושה לא נכון? אולי יש איזה מדריך או שלמישהו יש כרטיס מסך כמו שלי שכן מקבל את הפורמטים החדשים ati sapphire hd 4850 toxic ?
או שעשה משהו אחר שכן מסתדר לו הסיפור הזה?
אגב כל החיפושים האלה הם בזכות הרסיבר החדש שקניתי במזל טוב yamaha RX-V3067
תעשו לי טובה תעזרו לי קצת יותר....
Dolby® TrueHD and DTSHD Master Audio™ Support
Support for copy protected, high bandwidth, 7.1 channel surround sound over HDMI. Get a fully immersive, high definition audio experience with the latest Blu-ray movies. (Requires a DVI to HDMI dongle on some models, an HD capable monitor and a Blu-ray drive"
וזה הקישור:
http://www.sapphiretech.com/presentatio ... id=1&leg=0#
אז מה בכל זאת אני עושה לא נכון? אולי יש איזה מדריך או שלמישהו יש כרטיס מסך כמו שלי שכן מקבל את הפורמטים החדשים ati sapphire hd 4850 toxic ?
או שעשה משהו אחר שכן מסתדר לו הסיפור הזה?
אגב כל החיפושים האלה הם בזכות הרסיבר החדש שקניתי במזל טוב yamaha RX-V3067
תעשו לי טובה תעזרו לי קצת יותר....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין שום שינוי מאז מה שכתבתי. הכרטיס תומך רק ב-LPCM 7.1, ולא ב-bit streaming של DTS-HD ו-Dolby TrueHD. כרגע PDVD ו-TMT הן התוכנות היחידות היודעות לעשות המרה מ-DTS-HD ל-LPCM 7.1.
רק כרטיסים שהם ממשפחת ה-HD5xxx ומעלה תומכים בכך באופן מלא. למשל, כרטיס מבוסס HD5450 שעולה פחות מ-200 ש"ח.
רק כרטיסים שהם ממשפחת ה-HD5xxx ומעלה תומכים בכך באופן מלא. למשל, כרטיס מבוסס HD5450 שעולה פחות מ-200 ש"ח.
אוקי אז בעצם מה שאתה אומר למרות שכתוב באתר הרשמי של כרטיס המסך הוא לא תומך בפורמטים החדשים?
אגב ניסיתי עם ה TMT והגדרתי באפשרויות סאונד שיעשה המרה למצב ללא דחיסה אבל ברסיבר אני רואה PCM איך אני יודע שזה מנגן ללא דחיסה ובאיכות גבוהה יותר מ DTS?
במידה ואני קונה כרטיס מסך שכן תומך בפורמטי הסאונד החדשים, הדבר היחיד שאני אצתרך זה את ה FFDSHOW ו HALLI?
אגב ניסיתי עם ה TMT והגדרתי באפשרויות סאונד שיעשה המרה למצב ללא דחיסה אבל ברסיבר אני רואה PCM איך אני יודע שזה מנגן ללא דחיסה ובאיכות גבוהה יותר מ DTS?
במידה ואני קונה כרטיס מסך שכן תומך בפורמטי הסאונד החדשים, הדבר היחיד שאני אצתרך זה את ה FFDSHOW ו HALLI?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא כתוב בשום מקום שהוא תומך ב-bit streaming של DTS-HD ו-Dolby TrueHD. התמיכה, כאמור, היא ב-LPCM 7.1 בלבד.
אם תסתכל בנתונים של כרטיסים ממשפחת ה-HD5xxx תראה ששם זה מצויין באופן מפורש.
נראה שזה עובד לך באופן תקין. תוודא שאתה שומע מכל הרמקולים, ושברסיבר לא מופעלים אצלך מנגנוני הדמיית סראונד כמו דולבי פרו לוג'יק או DTS Neo. אני מניח שאפשר גם בתוכנת ה-TMT לבקש איזשהו חלון Info שיציג לך נתונים על ה-Input וה-Output.
כן, תצטרך רק Haali ו-FFDShow, ואם תרצה שזה יעבוד במדיה סנטר או מדיה פלייר, תצטרך גם תוכנה קטנה שתעשה Tweak בעדיפויות של המקודדים במערכת ההפעלה, כפי שמוסבר ע"י Catskinner בהוראות ההתקנה המהירות למקודדים בראש הפורום, בסעיף Windows 7 בסוף.
אם תסתכל בנתונים של כרטיסים ממשפחת ה-HD5xxx תראה ששם זה מצויין באופן מפורש.
נראה שזה עובד לך באופן תקין. תוודא שאתה שומע מכל הרמקולים, ושברסיבר לא מופעלים אצלך מנגנוני הדמיית סראונד כמו דולבי פרו לוג'יק או DTS Neo. אני מניח שאפשר גם בתוכנת ה-TMT לבקש איזשהו חלון Info שיציג לך נתונים על ה-Input וה-Output.
כן, תצטרך רק Haali ו-FFDShow, ואם תרצה שזה יעבוד במדיה סנטר או מדיה פלייר, תצטרך גם תוכנה קטנה שתעשה Tweak בעדיפויות של המקודדים במערכת ההפעלה, כפי שמוסבר ע"י Catskinner בהוראות ההתקנה המהירות למקודדים בראש הפורום, בסעיף Windows 7 בסוף.