תוכנה לצפיה והקלטה DVB במחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
משה_א פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
יש לי במחשב כרטיס טלוויזיה WIN TV-HVR1700 Hauppauge.
עד היום הקלטתי וראיתי דרך המחשב הוט בעזרת GB-PVR . לאחרונה הפסקתי להיות מנוי של הוט והחלטתי לנסות לראות את ערוצי עידן+ דרך המחשב. ניסיתי מספר תוכנות
משום מה לא GB-PVR לא מריצה לי טוב את הערוצים ואפילו קורסת . בVLC רואים מעולה אבל אני לא אוהב את הממשק ןלא את העובדה שאי אפשר להקליט ואין EPG. ראיתי שיש את מדיה פורטל אבל לא הבנתי אם העובדה שהיא עובדת עם שרת (SERVER) משמעה שהתוכנה עובדת ומשתמשת באינטרנט. אז יש לי מספר שאלות.
1) האם יש תוכנה מומלצת שעונה על מספר קריטריונים: ממשק נוח, רואים טוב, יש הקלטה וEPG
2) האם בעתיד אם וכאשר יצאו ערוצי HD אפשר יהיה לצפות בהם? חיפשתי תשובה ובהתחלה ראיתי שענו שאין קשר לכרטיס והפענוח מתבצע דרך התוכנה. בתשובה אחרת אמרו למישהו שרצה לקנות כרטיס מסויים שיוותר כי אין לו שם DVB-S2 וזה אומר שהוא לא יצליח לקלוט HD.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא לפורום!
למרבה הצער, GBPVR המצויינת לא עובדת טוב עם שידורי ה-DTT בארץ.
1) התוכנות שכרגע עובדות הכי טוב הן מדיה פורטל והמדיה סנטר של מיקרוסופט.
יש מדריך מקיף מאוד, צעד אחר צעד, להתקנה של מדיה פורטל כולל החלק המורכב של קליטת DTT, בשרשור המדריכים אשר בראש הפורום. נסה לפעול לפיו.
2) שידורי HD קרקעיים זהו עדיין חזון למועד, אבל אין צורך להחליף חומרה. כל הפענוח של השידור נעשה בעזרת המקודדים והתוכנות. ל-DVB-S2 אין קשר לשידורים הקרקעיים, זהו התקן לקליטת שידורי HD לווייניים (באמצעות צלחת לוויין). תקן השידור עבור שידורי SD ו-HD קרקעיים הוא DVB-T.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

משה_א פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התשובה המהירה.
ראיתי את המדריך ואפילו התחלתי להתקין פשוט שהגעתי לנקודה שצריך להתקין את הMSSQL עצרתי.
אני לא מבין גדול במונחים האלו ולא הבנתי מה זה אומר האם מדובר בשרת שעובד על בסיס אינטרנט או לחילופין האם מדובר בפעולה שדורשת כוח עיבוד אשר יאט לי את המחשב (יש לי מחשב טוב וחזק יחסית פשוט למיטב ידיעתי צריך משאב חזק כדי לתפקד כשרת)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

אתה לא אמור להיות מומחה IT ל-SQL, אלא פשוט לעקוב אחרי ההוראות. לא חושב שיש בעיית כוח עיבוד, מדובר רק באיחסון לוח המשדרים, שזו לא משימה מסובכת במיוחד למעבד.
אני פחות מומחה בקליטת DTT במדיה פורטל (אין בכלל קליטה אצלי!), אבל מניח שאם אתה נתקל בקשיים יוכלו אחרים לעזור לך פה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”