המלצה לרסיבר עם שתי יציאות hdmi .
הי,
אני צריך המלצה לרסיבר - כאשר הפרט הכי חשוב הוא שתי יציאות hdmi .
(לחילופין - האם מכפיל hdmi ורסיבר פשוט יותר יעשה את אותה העבודה ?)
עד עכשיו ראיתי את 767 של ימאהה .
ושמעתי גם על סידרה 71 ( - שאיכשהומחירה בארץ כפול מזה שבחול)
יש המלצות אחרות ? האם אוכל לא לחצות את ה 4000 שקל?
אני צריך המלצה לרסיבר - כאשר הפרט הכי חשוב הוא שתי יציאות hdmi .
(לחילופין - האם מכפיל hdmi ורסיבר פשוט יותר יעשה את אותה העבודה ?)
עד עכשיו ראיתי את 767 של ימאהה .
ושמעתי גם על סידרה 71 ( - שאיכשהומחירה בארץ כפול מזה שבחול)
יש המלצות אחרות ? האם אוכל לא לחצות את ה 4000 שקל?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אני הזמנתי את האונקיו 809 בעל 2 יציאות.
בקרוב אני יקבל אותו.
ניתן להזמין אותו מחול במחיר הזה
בקרוב אני יקבל אותו.
ניתן להזמין אותו מחול במחיר הזה
מדריך מקוצר ליבוא אישי:fredro כתב:ומה עם מכפיל יציאה חיצוני ?
האם יש למישהו לינק מהיר למדריך ההזמנה מחו"ל?...
1) תכנס לאתר של USHOPS תקרא את ההוראות ותפתח חשבון (בחינם) ותקבל כתובת אישית בארה"ב.
2) תבחר מוצר שאתה רוצה לקנות, ותבדוק את העלויות עד הבית ע"י שימוש במחשבון העלויות שמופיע באתר של USHOPS. המחירים שמופיעים באתר מדוייקים עד רמת בסנט !
3) כאשר בחרת מוצר והחלטת איפה לקנות, ויש מספר מקומות מומלצים כגון B&H, NewEgg, אמזון, eBay ויש כמובן את GOOGLE שמאוד עוזר למצוא עסקאות מעולות, תבצע הזמנה (ע"י שימוש בכרטיס אשראי בינלאומי או ע"י חשבון PayPal שמאוד עוזר) ותשלח לכתובת שלך בארה"ב.
כאשר החבילה תגיע לכתובת ב USHOPS, הם ישלחו לך אמייל שהגיעה חבילה על שימך, עכשיו אתה צריך להיכנס לאתר של USHOPS ולהסדיר את התשלום של המיסים ושילוח.
4) להמתין הסבלנות בבית עד שהחבילה תגיע אליך עד הבית !!!
עכשיו לגבי המערכת של אונקיו709
הוא נמכרת ב B&H במחיר של $ 589.99$ (מצורף לינק) תלחץ על הכפתור ADD TO CART ע"מ לראות את המחיר הסופי.
מיסים 217$
שילוח מוזל(ימי בין 5-8 שבועות המתנה) בערך 100$ (אוירי עולה 210$)
סה"כ 905$ שזה 3300ש"ח
עכשיו יש להוסיף ממיר מתח (מצורף לינק) בעלות של 50$ + 50$ שילוח מוזל (אין מיסים כי פחות מ 50$) סה"כ עד הבית 360 ש"ח
סה"כ כולל ממיר מתח 3660 ש"ח
ציון
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
zionc כתב:מדריך מקוצר ליבוא אישי:fredro כתב:ומה עם מכפיל יציאה חיצוני ?
האם יש למישהו לינק מהיר למדריך ההזמנה מחו"ל?...
1) תכנס לאתר של USHOPS תקרא את ההוראות ותפתח חשבון (בחינם) ותקבל כתובת אישית בארה"ב.
2) תבחר מוצר שאתה רוצה לקנות, ותבדוק את העלויות עד הבית ע"י שימוש במחשבון העלויות שמופיע באתר של USHOPS. המחירים שמופיעים באתר מדוייקים עד רמת בסנט !
3) כאשר בחרת מוצר והחלטת איפה לקנות, ויש מספר מקומות מומלצים כגון B&H, NewEgg, אמזון, eBay ויש כמובן את GOOGLE שמאוד עוזר למצוא עסקאות מעולות, תבצע הזמנה (ע"י שימוש בכרטיס אשראי בינלאומי או ע"י חשבון PayPal שמאוד עוזר) ותשלח לכתובת שלך בארה"ב.
כאשר החבילה תגיע לכתובת ב USHOPS, הם ישלחו לך אמייל שהגיעה חבילה על שימך, עכשיו אתה צריך להיכנס לאתר של USHOPS ולהסדיר את התשלום של המיסים ושילוח.
4) להמתין הסבלנות בבית עד שהחבילה תגיע אליך עד הבית !!!
עכשיו לגבי המערכת של אונקיו709
הוא נמכרת ב B&H במחיר של $ 589.99$ (מצורף לינק) תלחץ על הכפתור ADD TO CART ע"מ לראות את המחיר הסופי.
מיסים 217$
שילוח מוזל(ימי בין 5-8 שבועות המתנה) בערך 100$ (אוירי עולה 210$)
סה"כ 905$ שזה 3300ש"ח
עכשיו יש להוסיף ממיר מתח (מצורף לינק) בעלות של 50$ + 50$ שילוח מוזל (אין מיסים כי פחות מ 50$) סה"כ עד הבית 360 ש"ח
סה"כ כולל ממיר מתח 3660 ש"ח
ציון...
לא הגיע הזמן כבר לכתוב כזה מדריך בתור מאמר עבור האתר, או אולי להוסיף את ההודעה הזאת כשרשור דביק לראש הפורום?!
- epony
- חבר במועדון 10K

זה בדרך כלל לא משתלם לייבא אישית מאירופה מכיוון שהמחירים שם גבוהים ממשמעותית מבארה"ב, ואחרי עלויות שילוח ומיסים אתה מגיע לעלות כוללת שקרובה מאוד לעלות המכשיר בארץ, רק בלי האחריות המקומית...
- LiranShinder
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 147
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
ONKIYO כברירת מחדל?
אני אשמח לדעת למה כולם ממליצים על ONKYO בחום כזה, היה לי את הרסיבר שלהם 807
ומאוד אתאכזבתי ממנו, הוא היה מאוד חלש ביחס לימהה או ל פיוניר ברמות האלה וגם מתחמם בצורה קיצונית
ולא בעומס גדול של עבודה.שדרגתי את ה 807 לPIONEER LX 82 ואני חייב לומר שהוא הרבה יותר טוב בכל הפיוצ'רים שלו כולל התצוגת מסך שיש לו. לדעתי למי שמחפש קולנוע עם חוויה אמיתית צריך לרכוש ימהה או פיוניר.
ומאוד אתאכזבתי ממנו, הוא היה מאוד חלש ביחס לימהה או ל פיוניר ברמות האלה וגם מתחמם בצורה קיצונית
ולא בעומס גדול של עבודה.שדרגתי את ה 807 לPIONEER LX 82 ואני חייב לומר שהוא הרבה יותר טוב בכל הפיוצ'רים שלו כולל התצוגת מסך שיש לו. לדעתי למי שמחפש קולנוע עם חוויה אמיתית צריך לרכוש ימהה או פיוניר.
----------- If music really matters--------------
Re: ONKIYO כברירת מחדל?
אתה יודע על טעם וריח אין להתווכח !opera כתב:אני אשמח לדעת למה כולם ממליצים על ONKYO בחום כזה, היה לי את הרסיבר שלהם 807
ולא בעומס גדול של עבודה.שדרגתי את ה 807 לPIONEER LX 82 ואני חייב לומר שהוא הרבה יותר טוב בכל הפיוצ'רים שלו כולל התצוגת מסך שיש לו. לדעתי למי שמחפש קולנוע עם חוויה אמיתית צריך לרכוש ימהה או פיוניר....
זו דעתך אבל אני חושב אחרת....לדעתי הצליל של אונקיו הרבה יותר טוב במיוחד אם רוצים לשמוע גם מוזיקה שם האונקיו הרבה יותר טוב.
דרך אגב: גם לאונקיו יש תצוגת מסך וה SETUP שלו הרבה יותר ידידותי למשתמש מפיוניר.
ציון
יש לי סוויץ / מפצל HDMI בשבלך
אמכור לך ללא מטרות רווח אלא במחיר הקניה (אם אני זוכר נכון סביב 70 דולר עלות מכשיר ומשלוח).
מדובר על מכשיר שהומלץ כאן בפורום ולכן קניתי אותו, הוא בעל 4 כניסות HDMI ושתי יציאות HDMI למסכים כאשר ניתן בכל יציאה למתג מה שרוצים - אותה תמונה או תמונה שונה מכניסה שונה בו זמנית.
המכשיר עובד מצויין וכולל שנאי מותאם לארץ וכן שלט.
סיבת המכירה- החלפתי רסיבר ל אונקיו 905 בעל שתי יציאות מובנות.
שם המכשיר MONOPRICE HDX 402E SEITCHER SPLITTER
להלן קישור אם אתה מעוניין להזמין בעצמך :
http://www.monoprice.com/products/produ ... 1&format=2
מדובר על מכשיר שהומלץ כאן בפורום ולכן קניתי אותו, הוא בעל 4 כניסות HDMI ושתי יציאות HDMI למסכים כאשר ניתן בכל יציאה למתג מה שרוצים - אותה תמונה או תמונה שונה מכניסה שונה בו זמנית.
המכשיר עובד מצויין וכולל שנאי מותאם לארץ וכן שלט.
סיבת המכירה- החלפתי רסיבר ל אונקיו 905 בעל שתי יציאות מובנות.
שם המכשיר MONOPRICE HDX 402E SEITCHER SPLITTER
להלן קישור אם אתה מעוניין להזמין בעצמך :
http://www.monoprice.com/products/produ ... 1&format=2
- epony
- חבר במועדון 10K

Re: ONKIYO כברירת מחדל?
למה כולם ממליצים על מרצדס בחום כזה? הייתה לי סי קלאס 1,900 מודל 91 ומאוד התאכזבתי ממנה, היא הייתה מאוד חלשה ביחס לב.מ.וו. ולקסוס והמנוע עשה המון רעש כשדפקתי קיק-דאון, גם אם הייתי בירידה.opera כתב:אני אשמח לדעת למה כולם ממליצים על ONKYO בחום כזה, היה לי את הרסיבר שלהם 807
ולא בעומס גדול של עבודה.שדרגתי את ה 807 לPIONEER LX 82 ואני חייב לומר שהוא הרבה יותר טוב בכל הפיוצ'רים שלו כולל התצוגת מסך שיש לו. לדעתי למי שמחפש קולנוע עם חוויה אמיתית צריך לרכוש ימהה או פיוניר....
שידרגתי את המרצדס לב.מ.וו. סדרה 7 עם מנוע 4.5 ליטר ואני חייב לומר שהיא הרבה יותר טובה בכל הפרמטרים כולל לוח השעונים שלה. לדעתי מי שמחפש חוויית נהיגה אמיתית צריך לקנות ב.מ.וו. או לקסוס.