שלט חכם+IPOD,IPHONE,IPAD -המלצה חמה
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לאחרונה נתקלתי באפליקציה של שלט חכם שעובדת בדומה ללוגיטק שנקראת The NewKinetix Re Universal Remote ,שניתן להורידה חינם מה ITUNE . כל שנדרש הוא לרכוש מתאם ir עבור ה ipad וה iphone ולאחר מכן מתאפשרת שליטה על הרכיבים בדומה ללוגיטק עם תרחישים שונים כמו צפיה ב dvd , צפיה בטלויזיה וכו..
חברים העסק עובד פצצות. התוכנה הזו עובדת חבל״ז .ניתן ללמד אותה, במידה ואין את הדגם הספציפי. היא גמישה מאוד מבחינת עיצוב הכפתורים וניתן להרכיב בעזרתה אין ספור מאקרויים לשימושים שונים.
החסרון היחידי הוא שאין לה זכרון למצב האחרון של הציוד .
שלחתי מייל לחברה ושאלתי למה ומדוע אין זכרון?
התשובה שקיבלתי הייתה שהם החליטו לא להוסיף את האופציה הזו כי מנסיונם נוצרות לעיתים בעיות ומאחר וניתן בקלות להקים מאקרויים למעבר מפעילות אחת לשניה הם לא מצאו לנכון להוסיף את אופצית הזכרון.
לאחר שלמדתי את הראש מאחורי התוכנה אני יכול לומר, שבאמת בזכות המקרואים המגוונים, לא ממש חיבים את אופציית הזכרון.
בקיצור חברים למי שיש ipad,ipod,iphone ומעונין בשלט חכם לא יקר ( עלות רכישת המתאם היא כ 130 ש״ח בהזמנה מחו״ל) אני ממליץ בחום לפני שרוכשים לוגיטק ,כזה או אחר.
באמת אחלה תוכנה שעובדת חבל״ז . במידה ויש ipad זה בכלל סופני ,בגלל גודל המסך ונגישות לכל הפונקציות שמוצגות באופן ברור וגדול.
קנו ותהנו
חברים העסק עובד פצצות. התוכנה הזו עובדת חבל״ז .ניתן ללמד אותה, במידה ואין את הדגם הספציפי. היא גמישה מאוד מבחינת עיצוב הכפתורים וניתן להרכיב בעזרתה אין ספור מאקרויים לשימושים שונים.
החסרון היחידי הוא שאין לה זכרון למצב האחרון של הציוד .
שלחתי מייל לחברה ושאלתי למה ומדוע אין זכרון?
התשובה שקיבלתי הייתה שהם החליטו לא להוסיף את האופציה הזו כי מנסיונם נוצרות לעיתים בעיות ומאחר וניתן בקלות להקים מאקרויים למעבר מפעילות אחת לשניה הם לא מצאו לנכון להוסיף את אופצית הזכרון.
לאחר שלמדתי את הראש מאחורי התוכנה אני יכול לומר, שבאמת בזכות המקרואים המגוונים, לא ממש חיבים את אופציית הזכרון.
בקיצור חברים למי שיש ipad,ipod,iphone ומעונין בשלט חכם לא יקר ( עלות רכישת המתאם היא כ 130 ש״ח בהזמנה מחו״ל) אני ממליץ בחום לפני שרוכשים לוגיטק ,כזה או אחר.
באמת אחלה תוכנה שעובדת חבל״ז . במידה ויש ipad זה בכלל סופני ,בגלל גודל המסך ונגישות לכל הפונקציות שמוצגות באופן ברור וגדול.
קנו ותהנו
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

עברית שפה יפהmp3lll כתב:מה זה המילה הזו? "המקרואים המגוונים"...
מגווונים=מהמילה גיוון כלומר ניתן להכין מספר רב של מאקרויים לשימושים שונים.
מאקרויים=MACRO ברבים אבל בעברית.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

http://www.amazon.com/Re-iPhone-Univers ... 809&sr=8-1נירקו כתב:תודה על המידע![]()
אתה יכול לתת יותר פרטים איזה מתאם IR מתאים לתוכנה?
איזה מתאם/מאיפו אתה רכשתה?
תודה מראש
ניר...
שאני רכשתי לפני שבועיים עלה 28$ (חדש) +13$ עלות משלוח של MUSTOP עד הבית לאחר 10$ הנחה שאתה מקבל מהם במידה ואתה קונה באמזון.
סה"כ 41$ אצלך בבית. מה שאומר שטעיתי קצת במחיר.
הרכישה שלי הייתה דרך אמזון אבל מגורם שלישי.
משום מה המחירים עכשיו יקרים יותר והעלות יוצאת כ 180 ש"ח בבית.
עדין שווה לדעתי בגלל הנוחות שהוא נותן.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מכוער??? לטעמי בדיוק הפוך. מאוד מרשיםmp3lll כתב:זה מעט מכוער לא?
תן תמונות מסך שנראה איך זה נראה.......
http://newkinetix.com/
תקליד על התמונה של ה ipad ותגיד לי מה כל כך מכוער
אבל כמובן שכל אחד וטעמו הוא .
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

קראתי כמה ביקורות שטענו שה re עדיף. נכון לעכשיו אני מאוד מרוצה. שים לב יש לי גם הרמוני one בחדר קולנוע ואני מתרגל כרגע לעבוד עם ה ipad ,פשוט הכל גדול ברור ועושה חשק ללחוץashk כתב:עשית השווה? למה בחרת בRE ולא אחרים, כמו L5 וכו'?...
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא מגניב אותך אתה לא חייב לרכוש.mp3lll כתב:ראיתי את התמונות באתר, לא יודע לא נראה "מגניב" נראה נורא פשוט כל הכפתורים....
לא באתי להתווכח איתך האם יפה,מגניב.......
לחיי השלטים המגניבים
אותי שכנעתistarmini כתב:קראתי כמה ביקורות שטענו שה re עדיף. נכון לעכשיו אני מאוד מרוצה. שים לב יש לי גם הרמוני one בחדר קולנוע ואני מתרגל כרגע לעבוד עם ה ipad ,פשוט הכל גדול ברור ועושה חשק ללחוץashk כתב:עשית השווה? למה בחרת בRE ולא אחרים, כמו L5 וכו'?......
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

סבבה שמח בשבילך.ashk כתב:אותי שכנעתistarmini כתב:קראתי כמה ביקורות שטענו שה re עדיף. נכון לעכשיו אני מאוד מרוצה. שים לב יש לי גם הרמוני one בחדר קולנוע ואני מתרגל כרגע לעבוד עם ה ipad ,פשוט הכל גדול ברור ועושה חשק ללחוץashk כתב:עשית השווה? למה בחרת בRE ולא אחרים, כמו L5 וכו'?......מזמין כמה בתור ההתחלה. תודה
...
מנסיוני הקצר שווה כל שקל.
אולי תזמין קודם אחד ותבדוק ?.
במידה וטוב תזמין עוד. במידה ואתה רוצה אתה יכול לקפוץ אלי לראות את העסק עובד הלכה למעשה.
לך תדע אולי לא תגנב ממנו
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
הייתי בדרך להזמין שלט הרמוני חדש (במקום ה-880) והזמנתי יחידה במקום (אספקה ב-14/9/2011), סה"כ עלות $54 כולל משלוחistarmini כתב:לא מגניב אותך אתה לא חייב לרכוש.mp3lll כתב:ראיתי את התמונות באתר, לא יודע לא נראה "מגניב" נראה נורא פשוט כל הכפתורים....![]()
לחיי השלטים המגניבים...
הבן חוזר לארץ ביום ה' מניו יורק
תודה
ערן
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 12/09/2011 21:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

carmonle כתב:הייתי בדרך להזמין שלט הרמוני חדש (במקום ה-880) והזמנתי יחידה במקום (משלוח של 48 שעות)istarmini כתב:לא מגניב אותך אתה לא חייב לרכוש.mp3lll כתב:ראיתי את התמונות באתר, לא יודע לא נראה "מגניב" נראה נורא פשוט כל הכפתורים....![]()
לחיי השלטים המגניבים...
הבן חוזר לארץ ביום ו' מניו יורק
תודה...
רק כמשתמש הרמוני לשעבר
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
ניסיתי להתחכם וחיברתי את ה-ir של נט-קאוץ׳ ..... אחסוך לכם, לא עובד.
מעניין למה לא כל משדר ir עובד?
מעניין למה לא כל משדר ir עובד?
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כי איך ירויחו במידה וכל מתאם יעבוד? להזכירך התוכנה בחינם.niko כתב:ניסיתי להתחכם וחיברתי את ה-ir של נט-קאוץ׳ ..... אחסוך לכם, לא עובד.
מעניין למה לא כל משדר ir עובד?...
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
שכחתי להודות על המידעistarmini כתב:כי איך ירויחו במידה וכל מתאם יעבוד? להזכירך התוכנה בחינם.niko כתב:ניסיתי להתחכם וחיברתי את ה-ir של נט-קאוץ׳ ..... אחסוך לכם, לא עובד.
מעניין למה לא כל משדר ir עובד?......
הפרונטו הענתיקה שלי החל לעשות בעיות, ניראה לי שבקרוב אלך עלהפיתרון הזה, אייפד כבר
יש למזלי.
בכלל אין ספק שזה העתיד(הווה?) בשליטה, כל מכשיר חדש יוצא עם אפליקציית שליטה, מתאים לנו....
פחות מתאים ליצרני השלטים