מוצר שלא הגיע מאיביי

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Eff פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #1 

שאלה . בושם שלא הגיע (נקנה לפני חודש וקצת) האם הזיכוי הכספי אמרו להיות גם על הסכום ששילמתי משלוח?
האם המוכר אמרו לספוג את זה או פייפאל?
לא רוצה לפגוע במוכר כי זה לא אשמתו , מה שהוא מציע זה שישלח לי בושם חדש אבל אשלם שוב משלוח (25$) . אני לא רוצה לשלם שוב משלוח , עדיף לבטל עיסקה . איך זה בדיוק מתבצע? מי סופג את המשלוח? איביי\פייפאל\אני או המוכר?
תודה
אגב באותו זמן קניתי גם שני זוגות נעליי אצבע שגם עבר חודש ולא הגיעו , המשלוח עליהם עלה 35$ . הדואר שלנו מזייף בזמן האחרון בגדול . מוצרים שהזמנתי אחרי העיסקאות הנ'ל הגיעו כבר .
למי לפנות בקשר לעלות השילוח?
GO VEGAN

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #2 

25 דולר משלוח החבילה אמורה להיות מבוטחת (USPS?), אין סיבה לשלם שוב משלוח כי המוכר צריך לקבל החזר כספי על חבילה שלא הגיע.
לא יתכן שהדואר מאבד חבילה והנמען צריך לשלם משלוח שוב ושוב.
אגב אם יש מספר מעקב (ובסכום כזה חייב להיות) והחבילה בארץ....צריך לגשת עם מספר המעקב לבד לסניף הדואר מבלי לחכות לפתק ולבדוק (או לסניף הראשי או לזה שקרוב לבית).
לא נראה לי שחידשתי כאן משהו, אבל זה הגיוני.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

אם במחיר כזה המוכר לא שילם על מספר מעקב זה בעיה שלו, הוא חייב לספק מספר מעקב מבחינת PAYPAL, ואם אין מספר מעקב אין הוכחה שהוא שלח את המוצר, ולפי ההודעה שלך אני מניח שאין מספר מעקס ( אחרת אתה יכול לבדוק באתר של הדואר איפה החבילה ) אם אין, תדרוש החזר מלא, אם הוא מסרב תפתח DISPUTE ב-PAYPAL, למרות שאם אין לו מספר מעקב הוא יודע שאוטומטית הוא יפסיד ב-DISPUTE לכן עדיף לו לשלם לך בלי כל הבלאגן הזה, אל תבקש שישלח שוב, קודם תקבל החזר אחר כך אם תרצה תקנה שוב, בגלל שיש לך 45 יום לפתוח DISPUTE ואם עבר כבר חודש אתה תהיה בבעיה אם תחכה שוב וזה לא יגיע, לכן אם תקבל החזר ואז תקנה שוב יהיו לך עוד 45 יו

בהצלחה

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #4 

התהליך פשוט
1.תוך 45 יום מהתשלום במידה והמוצר לא הגיע פותחים dispute
2. אם המוכר לא מתקשר בתוך זמן סביר נאמר שבועיים גורמים באתר ל-escelate
3.אחרי כמה ימים נוספים של בירור ב-paypal הכסף חוזר לבנק מ-paypal

אני מעולם לא העסקתי את עצמי בשאלה מי אשם, אני יודע ששילמתי ואני רוצה מוצר ככה פשוט

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #5 

אנצל את השרשור לשאלה נוספת, אם אני מסרב לקבל מוצר כיוון שגיליתי (לפני שקיבלתי את החבילה) שהוא מזוייף והמוכר לא עונה לי (אין לו מה להגיד כי הוכחתי לו שזה זיוף). רק חבל ששמתי לב לזה אחרי שהוא שלח. הGBP הטעו אותי וחשבתי שזה UK SELLER , בד"כ זה לא קורה לי.
1. יש מספר מעקב, האם החבילה חוזרת לשולח אוטומטי לסין במידה ואני מסרב לקבלה? תכלס לא מעניין אותי מצידי שתשרף. הוא מכר זיוף כמעט במחיר של מקורי (46 דולר במקום 55-60).
2. פתחתי DISPUTRE בPAYPAL אמש, והסברתי להם את הנושא. מקווה שלא יעבירו אותי לטיפול של EBAY אחרת זה תהליך של חודשים.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #6 

1.paypal ו- ebay זה אותו גוף
2. אם פתחת את ה-dispute תוך 45 יום מיום ששילמת (וזה חשוב מאד,בלי זה אין ערך לתלונה) וגרמת אחרי כמה ימים ל-escelate ותוכל להוכיח את טענתך תקבל את הכסף בחזרה

Eff פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #7 

נחמד לדעת שמבוטחים גם על מחיר המשלוח ,אם כך , עברו רק 30 יום , אחכה עוד חמישה ימים , ואפתח dispute . תודה .
GO VEGAN

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”