מה הצרכים שלך (מס ממירי, סוג, תכנים וכו')?menny כתב:שורה תחתונה
הודעתי שאני מעוניין לשלם גג 300 ש"ח לחודש, קיבלתי תשובה שלילית
בנובמבר אני מתנתק כמובן שאין סיכוי להוט, ננסה את עידן+...
הפעם אני הולך עד הסוף עם YES
על איזו הצעה סגרת?Bonanja כתב:טוב הסאגה הסתיימה מבחינת החבילה, הרבה מאוד תודה לגלית על השירות המהיר והאדיב, באמת!
אני בכל מקרה אשלח מכתב בשם הלקוחות הותיקים, ואולי באמת יעשו עם זה משהו, כי סה"כ אני מאוד מרוצה בחברה ואני מאמין שרוב הלקוחות באותה הדעה כמוני....
נראה לי שיתאים לך יותר חיבור ללווין. יש את כל הסדרות, ספורט, סרטים...(פשוט בלי תרגום, אבל משפר את האנגלית) + אותם ערוצים של עידן פלוס.menny כתב:שורה תחתונה
הודעתי שאני מעוניין לשלם גג 300 ש"ח לחודש, קיבלתי תשובה שלילית
בנובמבר אני מתנתק כמובן שאין סיכוי להוט, ננסה את עידן+...
למה בכלל להתעסק עם החברות האלו
תחכו עד נובמבר שיעבור החוק על הניתוק
תשימו צלחת פרטית על הגג.
תקבלו בעלות חד פעמית של שנה חיבור ליס מאות ערוצי HD באיכות אמיתית.
בלי טובות מאף אחד.
תשימו צלחת פרטית על הגג.
תקבלו בעלות חד פעמית של שנה חיבור ליס מאות ערוצי HD באיכות אמיתית.
בלי טובות מאף אחד.
בתחילת השנה 2-3 ממירים (אחד HD טוטאל, אחד מקס ואחד ישן) עם רוב החבילות נסגר באזור 280-290 שח
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
נראה שגלית השביעה את הלקוח שלא יספר על הטבות השימור שקיבל כדי לא לעודד פרובוקציות מעבר מול יס.. מסכנים הם בהפסד בגללנו.
גם אני בנובמבר מעיף אותם לכל הרוחות.. גזלים עבור תוכל ממוחזר.
יש סטרימר, גישה מלאה לכל התכנים שאני צריך שלא לדבר על FULL HD אמיתי!! ויש ממיר DVBT וקליטה מעולה... אז למה לשלם לגנבים ששמים לי תוכן מואכל מראש, קובעים לי את זמני הצפייה, מאכילים אותי בסרטים ממוחזרים וישים בלופים בערוצי הסרטים ולסרטים מ-2009 גובים כסף ב-VOD פחחח.... בדיחה ותשמעו אני איתם מאז תחילת הדרך גם בתקופה של הספינה שעשתה להם שיבושים עוד נשארתי נאמן.
אבל היום כשה-DVBT ברקע, עם איכות תמונה מעולה אני לא מוצא עניין למה לשלם גם אגרה וגם ליס עבור תכנים שאת רובם אני רואה בערוצי ה-DVBT בתור שכיר.. וכשיש זמן לסרטים ולסדרות יש סטרימר... אני לא מפספס דבר כי עבדתי והסדרה רצה ב-יס.
חכו לנובמבר וברחו בלי לחשוב פעמיים.
אגב במחיר לצלחת עם ממיר והתקנה של איזה אלפייה אפשר בכיף לקלוט את ערוצי ה-DVBT ועוד איזה 600 ערוצים מאירופה בחינם.
ההשקעה היא חד פעמית!!! כולל ערוצי HD
)) בדקו באתרים העוסקים בלווין לא חסר כאלה ברשת הישראלית שווה למי שיכול...
גם אני בנובמבר מעיף אותם לכל הרוחות.. גזלים עבור תוכל ממוחזר.
יש סטרימר, גישה מלאה לכל התכנים שאני צריך שלא לדבר על FULL HD אמיתי!! ויש ממיר DVBT וקליטה מעולה... אז למה לשלם לגנבים ששמים לי תוכן מואכל מראש, קובעים לי את זמני הצפייה, מאכילים אותי בסרטים ממוחזרים וישים בלופים בערוצי הסרטים ולסרטים מ-2009 גובים כסף ב-VOD פחחח.... בדיחה ותשמעו אני איתם מאז תחילת הדרך גם בתקופה של הספינה שעשתה להם שיבושים עוד נשארתי נאמן.
אבל היום כשה-DVBT ברקע, עם איכות תמונה מעולה אני לא מוצא עניין למה לשלם גם אגרה וגם ליס עבור תכנים שאת רובם אני רואה בערוצי ה-DVBT בתור שכיר.. וכשיש זמן לסרטים ולסדרות יש סטרימר... אני לא מפספס דבר כי עבדתי והסדרה רצה ב-יס.
חכו לנובמבר וברחו בלי לחשוב פעמיים.
אגב במחיר לצלחת עם ממיר והתקנה של איזה אלפייה אפשר בכיף לקלוט את ערוצי ה-DVBT ועוד איזה 600 ערוצים מאירופה בחינם.
ההשקעה היא חד פעמית!!! כולל ערוצי HD
לא הובנתי נכון או לא הבנת
prz77 כתב:aboren-אתה יכול לחדד,אך מתחברים ליס עם צלחת פרטית...
לא ערוצים של יס...... אלא ערוצי מרחבי אירופה
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
טוב,אני מחובר גם ליס,הוט וצלחת שקולטת את אירופה,נילסאט,סיריוס.
שורה תחתונה רוב הזמן אני במקס טוטאל.
יש לי מאות ערוצי *** חינם בצלחת ואין להם ענין.
יש בממירים לוינים ספציפים אפשרות חיבור לרשת,ותמורת תשלום ל"שיתוף" נהנים מערוצים בינלאומיים בערבון מוגבל
כי זה מלווה בקטיעות והפרעות קשות.מה שבזול בסוף עולה יקר וקנית כרטסים חכמים לממיר זה עסק יקר יותר מהוט ויס.
כמובן שהשרות המובן מאליו של יס/הוט לא קיים,וכל תיקון/תוספת מלווה בתשלום.
שורה תחתונה-לא מיועד לישראלי שהורגל בפינוקים וקיבל הכל כמובן מאליו.
מיועד בעיקר לקהילה הרוסית והערבית ולחובבי לווין שזה מעסיק ושורף להם את הזמן.
שורה תחתונה רוב הזמן אני במקס טוטאל.
יש לי מאות ערוצי *** חינם בצלחת ואין להם ענין.
יש בממירים לוינים ספציפים אפשרות חיבור לרשת,ותמורת תשלום ל"שיתוף" נהנים מערוצים בינלאומיים בערבון מוגבל
כי זה מלווה בקטיעות והפרעות קשות.מה שבזול בסוף עולה יקר וקנית כרטסים חכמים לממיר זה עסק יקר יותר מהוט ויס.
כמובן שהשרות המובן מאליו של יס/הוט לא קיים,וכל תיקון/תוספת מלווה בתשלום.
שורה תחתונה-לא מיועד לישראלי שהורגל בפינוקים וקיבל הכל כמובן מאליו.
מיועד בעיקר לקהילה הרוסית והערבית ולחובבי לווין שזה מעסיק ושורף להם את הזמן.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אם אתם ממש מתעניינים במחירים ריאליים של חבילות של יס/הוט, יש את השירשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt105322
http://www.hometheater.co.il/vt105322
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
benny123
מי מסתכל על ערוצים לינאריים בכלל? למה זה מעניין 600 או 6000 ערוצים כיום?
מי מסתכל על ערוצים לינאריים בכלל? למה זה מעניין 600 או 6000 ערוצים כיום?
מסלול Sport עם ערוצי הספורט LIVE 5+, GOLD 5+ וספורט 5HD!nati086 כתב:על איזו הצעה סגרת?Bonanja כתב:טוב הסאגה הסתיימה מבחינת החבילה, הרבה מאוד תודה לגלית על השירות המהיר והאדיב, באמת!
אני בכל מקרה אשלח מכתב בשם הלקוחות הותיקים, ואולי באמת יעשו עם זה משהו, כי סה"כ אני מאוד מרוצה בחברה ואני מאמין שרוב הלקוחות באותה הדעה כמוני.......
למה שאני לא אגלה?prz77 כתב:אייי אתה לא מגלה את המחיר...
https://secure.yes.co.il/Secure/join.aspx
ובאמת שהשירות שקיבלתי היה מעולה, מהיר ונחמד, הלוואי שכל YES היה מתנהל כמו גלית\נציגות שלה.
הקפצה - אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל לענות ליtom_tom כתב:אגב ללכת עד הסוף עם יס, יש לי שאלה עקרונית -
הבנתי שאם מאיימים בניתוק ומחכים עד להגעת הטכנאי מקבלים את ההצעה הטובה ביותר.
האם זה אומר שלטכנאי שמגיע יש את הסמכות לתת מבצע זול מיוחד ושהוא מביא איתו ממירי HD כדי שיוכל לבצע התקנה במקום, במקום ניתוק?...
- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- שם מלא: רפי ב
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
פניתי לגלית בעקבות השרשור. לאכזבתי לא קיבלתי את מבוקשי (לשלם כמו לקוח חדש).Bonanja כתב:למה שאני לא אגלה?prz77 כתב:אייי אתה לא מגלה את המחיר...
https://secure.yes.co.il/Secure/join.aspx
ובאמת שהשירות שקיבלתי היה מעולה, מהיר ונחמד, הלוואי שכל YES היה מתנהל כמו גלית\נציגות שלה....
כפי הנראה שצריך לחכות לנובמבר ולהתנתק...