שאלה בנושא "העלמות" של רמקול ואיכות מדיה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
misgavv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום יש לי זוג רמקולים ריצפתיים ELAC FS 58 שמחוברים לקיימבריג אודיו 640 המגבר עצמו מחובר למחשב נייד שמשמש כמקור האודיו (וכמובן שהחיבור הוא לכניסת האוזניות כי זה החיבור היחיד שזמין במחשב נייד )
עכשיו רוב השירים שלי על המחשב הם MP3 320kbps מה שרציתי לדעת אם צורת החיבור של המגבר שלי למחשב וזה שאני מנגן שירים באיכות של MP3 יכולים ליגרום לכך שהרמקול לא ממש יצליח להעלם?
(ואני מיתכוון אם זה באמת חשוב וקריטי לא אם יכולה ליהיות לכך סוג של השפעה כי זה ברור )

עכשיו שאלה נוספת:
האם יש הבדל בין שיר שנמצא בפורמט MP3 320kbps לבין אותו שיר שנמצא נגיד בפורמט FLAC (או איזה שהוא פורמט לולאס)?

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

תגדיר רמקול "שנעלם"? בכללי מיקום הרמקולים בחדר, נקודת ההאזנה, אקוסטיקה כל אלו משפיעים יותר מהקלטה שהיא
דווקא 320 ולא flac. ההבדל בין שני הפורמטים אגב נתון לוויכוח, אני טוען שזה תלוי מאד באיכות ההקלטה עצמה.

misgavv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

כשאני רושם העלמות אני מיתכוון לכך שהרמקול יצור במה ולא ינגן בצורה שצומת הלב מופנת אל הרמקול עצמו

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

א. עם ציוד כזה - תפסיק עם MP3 - תעבור לFLAC או קבצים מקוריים בלבד.
ב. ממליץ לך לשאול בפורום HTPC ולבדוק - יש מצב שלנייד שלך יש יציאה שמשמשת גם כיציאה דיגיטלית - ואז תוכל לדלג על הDAC של המחשב. תרשום שם כמובן מה הדגם של הנייד שלך.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”