מישהו יודע איך מעבירים הקלטות טייפ למחשב/CD?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
ivanhoe888 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

או מקום שמתמחה בהעברות מהסוג הזה? יש לי כמה הקלטות שהייתי מעונייו "להמיר" אותם לקבצים במחשב. האם זה אפשרי?

תודה מראש לעוזרים

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אתה צריך טייפ עם יציאות PRE- OUT ואז לחבר אותם ל-LINE IN של כרטיס הקול במחשב. משם הרבה תוכנות הקלטה יהיו מסוגלות להקליט לך את זה למחשב.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #3 

זה משהו חשוב ואישי? תנסה מה שמרטין אמר. אולי אפשר גם משקע אוזניות בטייפ לLINE IN במחשב.
אם זה קלטות של MODERN TALKING :D פשוט תוריד בMP3 מהרשת.
"על החתום...."

ivanhoe888 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

תודה, מרטין. אני מניח שזה יעבוד גם עם כניסת LINE IN של איימיק...?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

כן... העניין הוא לא רק ההקלטה אלא גם עיבוד נתונים.

רצוי תוכנת עריכה טובה (אני משתמש בSOUND FORGE ובCUBASE)...

אם יש לך רקע בנושא זה יעזור מאוד, אם אין, אתה אלול להסתבך עם ההקלטה...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

sivan77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

צריך לזכור שהאיכות של קסטה לא יכולה להיות מתורגמת אף פעם לאיכות של קובץ, אם בשניהם הוקלט אותו החומר. הכתיבה אליה היא אנלוגית, מושפעת מתהליכים מכאניים, מטמפרטורות ועוד דברים. ברוב המקרים טווח התדרים בהן הוא צר יותר. ומה גם שהן דוהות עם הזמן, הצליל נעשה 'קהה'.

אם חשובה לך האיכות, מעבר למכשיר איתו אתה קורא את הקסטה, בראש ובראשונה כדאי לך להקליט אל מכשיר שהוא לא מחשב, אלא כזה שמיועד להקלטה. מחשב, בגלל כל שאר התהליכים שבתוכו, יוסיף לך הרבה רעש ... לפעמים זה ממש חבל, במיוחד אם תרצה להשמיע את זה יום אחד (לא ציינת במה מדובר). בקשר לציוד הקריאה, כדאי מאוד שתפנה לבנאדם שכבר יש לו ציוד במקום להשיג ציוד משלך. יש מכשור מיוחד שנועד לדברים כאלה, עם יציאות וכניסות דיגיטאליות ועם קריאה מדוייקת יותר. יש מכונים שמתעסקים בזה, חפש בגוגל "קסטה אל מחשב" או משהו כזה, אתה כבר תמצא ... יש אחד ברחוב אלנבי בת"א אם אני לא טועה. שווה לבדוק כמה הציוד שלהם איכותי לפני שאתה רץ לשלם ...

כמובן שאם זאת הקלטה "לא חשובה", אתה פשוט תחבר כבל בין יציאת אוזניות של איזשהו טייפ עם הקסטה, לכניסת line-IN במחשב, תיכנס להגדרות של ה- windows recording mixer ותכוון את העוצמה בהתאם למה שאתה שומע (כך שיהיה כמה שפחות רעש). תקליט עם כל תוכנה שהיא, לדוגמה Audacity שהיא לגמרי חינמית.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”