IP קבוע לפי רשת באנדרואיד
שלום לכולם,
אני די חדש בעולם האנדרואיד, אשתי קנתה לי מתנה SGS2 לכבוד גיל 30 ובינתיים זה נראה אחלה.
הרשת הביתית אצלי היא עם IP קבוע (למטרות הזרמה וכו')
אתמול הגלאקסי פשוט התלבש על אחד ה IP הקבועים בבית וגרם להרבה בלאגן.
האם יש דרך להגדיר IP קבוע ברשתות ספציפיות? הצלחתי רק להגדיר IP קבוע לכל הרשתות בלי תלות ברשת.
אשמח אם למישהו יש רעיון איך לעשות את זה.
תודה רבה מראש אושרי
אני די חדש בעולם האנדרואיד, אשתי קנתה לי מתנה SGS2 לכבוד גיל 30 ובינתיים זה נראה אחלה.
הרשת הביתית אצלי היא עם IP קבוע (למטרות הזרמה וכו')
אתמול הגלאקסי פשוט התלבש על אחד ה IP הקבועים בבית וגרם להרבה בלאגן.
האם יש דרך להגדיר IP קבוע ברשתות ספציפיות? הצלחתי רק להגדיר IP קבוע לכל הרשתות בלי תלות ברשת.
אשמח אם למישהו יש רעיון איך לעשות את זה.
תודה רבה מראש אושרי
פתרון יותר קל הוא לשייך בראוטר IP קבוע לMAC ספציפי, ואז אין צורך להתעסק באפליקציות.
ואם אתה רוצה פתרון לכל החיים- תקטין את טווח הDHCP SERVER ואת הכתובות הקבועות תשים מחוץ לטווח שלו.
למשל - dhcp server 192.168.1.128-255
static ips- 192.168.1.1-127
ואם אתה רוצה פתרון לכל החיים- תקטין את טווח הDHCP SERVER ואת הכתובות הקבועות תשים מחוץ לטווח שלו.
static ips- 192.168.1.1-127
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה עדיין dhcp ..drorar כתב:פתרון יותר קל הוא לשייך בראוטר IP קבוע לMAC ספציפי, ואז אין צורך להתעסק באפליקציות.
static ips- 192.168.1.1-127...
אני חושב שכל הקטע זה לחסוך את בקשת ה DHCP עצמה. גם אני משתמש בתוכנה שהוזכרה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אין בעיה להשתמש בתוכנה, אבל זה לא הפתרון האופטימלי.Lior_M כתב:זה עדיין dhcp ..drorar כתב:פתרון יותר קל הוא לשייך בראוטר IP קבוע לMAC ספציפי, ואז אין צורך להתעסק באפליקציות.
static ips- 192.168.1.1-127...
אני חושב שכל הקטע זה לחסוך את בקשת ה DHCP עצמה. גם אני משתמש בתוכנה שהוזכרה.
ליאור...
הוא חווה את הבעיה בכלל שטווחי הכתובות של הDHCP חופפים לStatic IPs,
אם הוא יתן לכל מחשב ברשת שלו טווח שנמצא מחוץ לטווח שהDHCP מחלק בו זה לא יקרה לו כשיבוא אליו חבר ויתחבר בWIFI עם האייפון שלו או כל דבר אחר.
פתרון נוסף כפי שכתבתי הוא לשריין IP לMAC תחת הגדרות הDHCP ואז זה לא ישנה לו במקרה הספציפי הזה בלבד והוא לא יצטרך את התוכנה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
+1 DHCP RESERVE... זה מה שמשתמשים בד"כ בעולם המחשבים.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!