סראונד לפיוניר 1020k 7.1 אשמח להצעות...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
iErez פותח השרשור
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט
תגובות: 884
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

אז ככה יש לי מגבר של פיוניר 1020K 7.1 וקדמיים של B&W 683 מחוברים בביאמפ. אחרי צפייה בסרט מאיר ועצבני 5 ברצוני לקנות סראונד מלאה למערכת. השימוש יהיה 60% מוזיקה בפורמטים המכובדים כמו פלק וכדומה... ו 40% סרטים באיכות שלא יורדת מ HD אז עברתי בחנות שקניתי שם את ההרמקולים והבחור (שאומר שהוא המאנדס קל של החנות) הציע לי את הדגם הבא : Polk Audio TL1600 Set of Six סט רמקולים 5.1 פולק אודיו. ביגלל שאני עוקב אחרי האתר הזה הרבה זמן ואני אוהב את מה שאני קורא אשמח לקבל מימכם הצעה יותר טובה/התרקטיבית שתתן לי סאונד מפנק במיוחד. התקציב הוא 3000 וגם אתרים מחו"ל ששולחים לארץ מתקבל על הדעת ;)

תודה רבה
ארז

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

לא הייתי הולך לפתרון של סאטליטים בתקציב שלך אם יש כ"כ הרבה דגש על מוזיקה!

למה לא להוסיף סנטר של B&W מדגם HTM62 שילך עם הקדמיים הפנטסטיים שכבר יש לך, ובעודף להוסיף זוג סאטליטים של מורל מדגם SP1..?

iErez פותח השרשור
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט

שליחה #3 

המערכת היא לסרטים כמו שהיא למוזיקה!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

כתבת 60% למוזיקה... ההמלצה שלי נשענה על הנתונים שנתת, ועל העובדה שכבר יש לך זוג רמקולים ממש טובים שכדאי מאוד להתאים לו את הסנטר הנכון (הרמקולים ההיקפיים פחות קריטיים...)

גם אם היית כותב 30% למוזיקה לא הייתי ממליץ על סאטליטים בתקציב שהוא פחות מכפול ממה שאתה מדבר עליו, ובכל מקרה לא הייתי מוותר על סנטר שקרוב ככל האפשר לקדמיים שלך!

iErez פותח השרשור
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט

שליחה #5 

אבנתי, אבל עכשיו כשאני חושב על זה המערכת תשמש אותי גם לסרטים אז אשמח אם תמליץ לי על משהו בתקציב שלי, ומצתער אם בלבלתי אותך!

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #6 

epony כתב:לא הייתי הולך לפתרון של סאטליטים בתקציב שלך אם יש כ"כ הרבה דגש על מוזיקה!

למה לא להוסיף סנטר של B&W מדגם HTM62 שילך עם הקדמיים הפנטסטיים שכבר יש לך, ובעודף להוסיף זוג סאטליטים של מורל מדגם SP1..?
...
(Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”