חויית רכישה מדהימה של שחר מ coffee depot
-
concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
רציתי לשתף את הפורום בהתנסות יוצאת דופן במקומותינו. לפני כשנתיים רכשתי Quickmill Anita מחנות הרשת coffee depot/zecafe. מכונה מעולה ואיכותית ושירות מעולה של שחר לאורך כל הדרך.לאחרונה פניתי אליו בבקשה לרכוש Quickmill Aquila Rotary. המכונה מדהימה ומהכרות עמוקה של השטח אני חושב שהיא בקו הראשון באיכות וגימור שלא הכרתי,אך ברצוני לציין דווקא את חווית שהירות הפנטסטית שנותן שחר עצמו. הייעוץ, הבחירה, המידע, הזמינות, המחירים השפויים והמסחר ההוגן הם רק חלק מממה שאני חוויתי ברכישה הזו.אני לא מכיר אח ורע לרמה כזאת של התנהלות מכירה ושירות ולכך אוסיף את מערך השירות של אנדריי ואיוון מאספרסימו שפשוט שם כל הזמן לגיבוי לעיצה להעמקה ולהשלמה של התחושה שקיניתי מכונה עם בית. לא פעם ישנן ביקורות על העוסקים בתחון הזה ולכן,אני שאינני כותב בדרך כלל,ראיתי לנכון לשתף את החברים בחוויה נדירה וטובה זו.
-
- quickmill aquila rotary
-
concordia
-
- חבר פעיל מאוד

חויית רכישה מדהימה של שחר מ coffee depot
מכיוון שלא מעט אנו מביעים ביקורת לא פשוטה על עסקים שונים בתחום הקפה, ראיתי לנכון לשתף כאן בפורום בחווית קניה נדירה שהיתה לי פעמיים ב coffee-depot-zecafe.לפני שנתיים רכשתי שם quickmill anita והשבוע שדרגתי ל quickmill aquila rotary מכונה מדהימה בעיני גם באופן ונוחות העבודה וגם באיכות החומר והבניה. מופלא מכל היה השירות הסבלני,מקצועי, מעמיק,ועם הפנים ללקוח,כמו גם אמינו גבוהה וליווי לאורך כל התהליך. הגדיל גם לעשות אנדריי מאספרסימו בסבלנותו וידענותו וביחד היתה לי תחושה של בית טוב לקפה. זאת היתה חוויה ייחודית במקומותינו ונשארתי עם הרבה הערכה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
שחר אכן איש יקר 
ועל אנדריי ואיוון מאספרסימו כבר כתבנו ועוד נמשיך לכתוב - ולהמליץ עליהם בחום רב, אנשים נהדרים ומלאי נתינה ושירות מושלם ממש.
כיף לשמוע על חווית רכישה כזו. התמונה מהממת!!!
מכונה יפיפיה ממש!
אפשר פרטים על הרכישה?
ועל אנדריי ואיוון מאספרסימו כבר כתבנו ועוד נמשיך לכתוב - ולהמליץ עליהם בחום רב, אנשים נהדרים ומלאי נתינה ושירות מושלם ממש.
כיף לשמוע על חווית רכישה כזו. התמונה מהממת!!!
אפשר פרטים על הרכישה?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מזל טוב
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
concordia
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על הברכות :-)
והפרטים להלן,quickmill aquila המשווקת באירופה(כריס מביא את הווטראנו המקבילה וזהה לחלוטין מבפנים) כוללת דוד 1.8 ליטר, משאבה רוטורית -כמעט דממה בהפעלה, presso switch מקצועי, ידיות joystick וכל שאר המאפיינים של הקבוצה המכובדת הזו, אותה פלדת אל-חלד(בתמונה בגוון מט-שלי מבריקה, ידיות עץ, זרועות מים ואדים מבודדות שעון משולב, מיכל מים 3 ליטר,חיבור למים זורמים (צנרת) ובעצם האפשרות לבחור בין שתי הברירות הללו, הכל באיכות מרשימה ובאריזה יפה וכמובן שזהו אותו קפה רק שדרוג של נוחות ההפעלה. וכאן גם המקום לאזכר את אניטה, האחת והיחידה, המופלאה, הצעירה ומגרגרת, שבעצם מציעה גם היא בדרכה את כל הדברים הללו.מחלת השידרוגים מן הסתם אך אין כייף גדול מזה..
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
וואו איזו יפה
תתחדש ! אין ספק שמכונה מחוברת ישיר נוחה פי כמה וגם על הדרך לקבל מכונה יפה כזו עם דוד קצת יותר גדול וג'ויסטיקים שימושיים זה רווח כפול.
נשמח לשמוע מחיר (לא חייב מדויק), לפחות שאנשים יכניסו לשיקולים שלהם במידה וירצו משהו ברמה הזו ...
מוטי בקרוב אצלך
תתחדש ! אין ספק שמכונה מחוברת ישיר נוחה פי כמה וגם על הדרך לקבל מכונה יפה כזו עם דוד קצת יותר גדול וג'ויסטיקים שימושיים זה רווח כפול.
נשמח לשמוע מחיר (לא חייב מדויק), לפחות שאנשים יכניסו לשיקולים שלהם במידה וירצו משהו ברמה הזו ...
מוטי בקרוב אצלך
- ohadmitrani
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
וווואוווו. אני חושב שאני מאוהב 
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
נראה סוף . תהנה. 
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ