בקשת עזרה- מסך LCD במבצע- האם שווה משהו?
אני מחפשת מסך LCD 42 אינצ' ויש מבצע עכשיו בכל אתרי הקניות הקבוצתיות- של מסך של חברת האייר -
מסך 42 אינצ' full HD מדגם L42M3, והוא עולה 2400 ש"ח במבצע. (מחיר רגיל לטענתם 4000, אפשר למצוא ברשת גם ב- 3000 )
האם המסך הזה שווה משהו בכלל?
ואם לא- האם יש לכם המלצה כלשהי? מה צריך לבדוק כשקונים מסך? על מה הכי חשוב להקפיד אם אני מוגבלת תקציבית?
המון המון המון תודה
מסך 42 אינצ' full HD מדגם L42M3, והוא עולה 2400 ש"ח במבצע. (מחיר רגיל לטענתם 4000, אפשר למצוא ברשת גם ב- 3000 )
האם המסך הזה שווה משהו בכלל?
ואם לא- האם יש לכם המלצה כלשהי? מה צריך לבדוק כשקונים מסך? על מה הכי חשוב להקפיד אם אני מוגבלת תקציבית?
המון המון המון תודה
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
לא הייתי רץ לרכוש את ה״האייר״..
מהו מרחק הצפייה שאת מחפשת דווקא 42׳?
כמו כן מהו התקציב ואיך מתחלקת הצפייה בטלוויזיה מבחינת תכנים? SD/HD באחוזים בערך..
מהו מרחק הצפייה שאת מחפשת דווקא 42׳?
כמו כן מהו התקציב ואיך מתחלקת הצפייה בטלוויזיה מבחינת תכנים? SD/HD באחוזים בערך..
למה לא היית קונה "האייר"?
האם זה בגלל איכות תמונה? או איכות המסכים עצמם?
רוב הצפייה היא דרך ממיר DTT, הצפייה בסרטים היא HD לרוב.
אנחנו מתחברים ישירות עם דיסק-און-קי לממיר, או דרך סטרימר.
זאת צריכה להיות טלויזיה ראשית לסלון, מרחק צפייה בערך 3.5 מ' מול המסך (יש גם מושבים רחוקים יותר בצדדי הסלון).
האם זה בגלל איכות תמונה? או איכות המסכים עצמם?
רוב הצפייה היא דרך ממיר DTT, הצפייה בסרטים היא HD לרוב.
אנחנו מתחברים ישירות עם דיסק-און-קי לממיר, או דרך סטרימר.
זאת צריכה להיות טלויזיה ראשית לסלון, מרחק צפייה בערך 3.5 מ' מול המסך (יש גם מושבים רחוקים יותר בצדדי הסלון).
live and let ride
- adirbooking
- חבר ותיק

כי רואים בהם בהתאם למחיר.. לא יצא לי לראות שמוכרים מסך איכותי של סמסונג או פנסוניק ב2,000₪...
למרחק 3.5 מטר ומעלה הייתי ממליץ על 46׳-47׳ לפחות! במיוחד כשהצפייה היא בתכני HD. אם התקציב מאפשר הייתי הולך גם על 50׳-51׳.
על איזה סדר גודל תקציבי אנחנו מדברים?
למרחק 3.5 מטר ומעלה הייתי ממליץ על 46׳-47׳ לפחות! במיוחד כשהצפייה היא בתכני HD. אם התקציב מאפשר הייתי הולך גם על 50׳-51׳.
על איזה סדר גודל תקציבי אנחנו מדברים?
נערך לאחרונה על ידי adirbooking ב 10/09/2011 19:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- adirbooking
- חבר ותיק

צריך לעשות "דביק" להכפשת מסכים...
בהחלט כאן הצליחו ובגדול !