להיכן נעלמו כל המומחים?
שלום רב,
לא מזמן ביקשתי את עזרתכם המקצועית ונאדה. אף לא תשובה מקצועית אחת. מה קרה? היכן כל המומחים?
שאלתי:
יש לי רסיבר ישן, ימהה דגם RX-V793 ללא DTS. עד לא מזמן השתמשתי בסטרימר NTD36 וכדי לצפות בקבצי MKV ביצעתי המרה לקבצי MPEG עם תוכנה של XILSOFT שגם המירה את אותות האודיו ל AC3 והכל היה בסדר.
לאחרונה שדרגתי את הסטרימר ל N1 CAFE ונוצרה בעיה. חלק מהסרטים בפורמט AC3 נשמעים מקוטעים ולמעשה מאלצים אותי לכבות את הרסיבר ולשמוע דרך הטלוויזיה וחלק מהסרטים בפורמט AC3 נשמעים מצוין. אז מה קורה? האם יש פורמטים שונים ל AC3? אני משתמש בכבל אופטי ישן (ופשוט), האם יתכן שכאן הבעיה? אם כך, אז למה יש קבצים שבכל זאת נשמעים מצוין?
הסטרימר הוא סטרימר חדש עם הקושחה האחרונה והוא הומלץ כאן באתר.
איך אני פותר את בעיית השמיעה של קבצי AC3 מבלי לרכוש רסיבר חדש?
תודה על התשובות.
זאב
לא מזמן ביקשתי את עזרתכם המקצועית ונאדה. אף לא תשובה מקצועית אחת. מה קרה? היכן כל המומחים?
שאלתי:
יש לי רסיבר ישן, ימהה דגם RX-V793 ללא DTS. עד לא מזמן השתמשתי בסטרימר NTD36 וכדי לצפות בקבצי MKV ביצעתי המרה לקבצי MPEG עם תוכנה של XILSOFT שגם המירה את אותות האודיו ל AC3 והכל היה בסדר.
לאחרונה שדרגתי את הסטרימר ל N1 CAFE ונוצרה בעיה. חלק מהסרטים בפורמט AC3 נשמעים מקוטעים ולמעשה מאלצים אותי לכבות את הרסיבר ולשמוע דרך הטלוויזיה וחלק מהסרטים בפורמט AC3 נשמעים מצוין. אז מה קורה? האם יש פורמטים שונים ל AC3? אני משתמש בכבל אופטי ישן (ופשוט), האם יתכן שכאן הבעיה? אם כך, אז למה יש קבצים שבכל זאת נשמעים מצוין?
הסטרימר הוא סטרימר חדש עם הקושחה האחרונה והוא הומלץ כאן באתר.
איך אני פותר את בעיית השמיעה של קבצי AC3 מבלי לרכוש רסיבר חדש?
תודה על התשובות.
זאב
אני לא מומחה ולא בטיח
אבל ניסית לעבוד עם קואקס ולראות אם התופעה חוזרת?
אבל ניסית לעבוד עם קואקס ולראות אם התופעה חוזרת?
תנסה לחבר אותו בזוג RCA פשוט רק לשם הניסוי
ועבוד עם הדמיות של הרסיוור ובדוק אם יש קיטועים
ולסרוגין החלף גם את הכבל בחדש ובדוק את האפשרויות
האם התופעה חוזרת
וכך תבודד את הבעייה
ועבוד עם הדמיות של הרסיוור ובדוק אם יש קיטועים
ולסרוגין החלף גם את הכבל בחדש ובדוק את האפשרויות
האם התופעה חוזרת
וכך תבודד את הבעייה
זה נראה פשוט כמו לכלוך בחיבור האופטי או חיבור לא חזק מספיק של הכבל בין הרסיוור למזרים
בדוק זאת והדק את החיבורים
בכל מקרה נסה בחיבור אחר ותראה אם זה חוזר
בדוק זאת והדק את החיבורים
בכל מקרה נסה בחיבור אחר ותראה אם זה חוזר
אוקיי, בדקתי.
כל הקבצים שלא עבדו טוב היו קבצי AC3 16 bits 640 Kbps
הקבצים שעבדו טוב היו עם: Kbps 448
חיפשתי בחוברת של הרסיבר מגבלה כלשהי של Kbps ולא מצאתי.
האם זו בעיה של הרסיבר או של הכבל האופטי הישן?
מה כן ניתן לעשות מלבד להחליף את הרסיבר? (ממש לא הזמן).
כל הקבצים שלא עבדו טוב היו קבצי AC3 16 bits 640 Kbps
הקבצים שעבדו טוב היו עם: Kbps 448
חיפשתי בחוברת של הרסיבר מגבלה כלשהי של Kbps ולא מצאתי.
האם זו בעיה של הרסיבר או של הכבל האופטי הישן?
מה כן ניתן לעשות מלבד להחליף את הרסיבר? (ממש לא הזמן).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כפי הנראה הבעיה ברסיבר, שאינו מתמודד עם קצב הנתונים הגבוה יותר בקידוד AC3.
התקן של דולבי אומנם קובע קצב נתונים מקסימלי של 640kbps, אבל ב-DVD למשל מקובל קצב נתונים של 448kbps.
אתה יכול לבדוק עם כבל אופטי אחר, אבל במידה וזה לא יעבוד (ולהערכתי זה המצב) תצטרך לקודד מחדש את התכנים תוך הורדת קצב הנתונים של הפסקול (תוכל לשלוט על זה בהגדרות התוכנה עימה אתה מקודד מחדש. לא ציינת את שמה אז לא יכולתי לעזור לך במציאת הסבר ספציפי).
התקן של דולבי אומנם קובע קצב נתונים מקסימלי של 640kbps, אבל ב-DVD למשל מקובל קצב נתונים של 448kbps.
אתה יכול לבדוק עם כבל אופטי אחר, אבל במידה וזה לא יעבוד (ולהערכתי זה המצב) תצטרך לקודד מחדש את התכנים תוך הורדת קצב הנתונים של הפסקול (תוכל לשלוט על זה בהגדרות התוכנה עימה אתה מקודד מחדש. לא ציינת את שמה אז לא יכולתי לעזור לך במציאת הסבר ספציפי).
אני לא מקודד. אני מריץ סרטי MKV כפי שהם. חלקם מגיע בפורמט DTS ומועברים מהסטרימר אנלוגית ואילו קבצי AC3 מועברים דיגיטלית.uriler כתב:כפי הנראה הבעיה ברסיבר, שאינו מתמודד עם קצב הנתונים הגבוה יותר בקידוד AC3.
אתה יכול לבדוק עם כבל אופטי אחר, אבל במידה וזה לא יעבוד (ולהערכתי זה המצב) תצטרך לקודד מחדש את התכנים תוך הורדת קצב הנתונים של הפסקול (תוכל לשלוט על זה בהגדרות התוכנה עימה אתה מקודד מחדש. לא ציינת את שמה אז לא יכולתי לעזור לך במציאת הסבר ספציפי)....
הרסיבר אכן ישן, מימיו הראשונים של ה DVD. יש לו מפענח AC3. לכן זה נראה מוזר שהוא לא מסוגל לעבד את כל סוגי ה AC3 שהוא מקבל. במפרט שבחוברת אין רמז למגבלת קבצי AC3.
האם יתכן שהכבל האופטי הישן מוגבל ל 448Kbps?
האם להרים ידיים?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בדקתי אצלי עכשיו עם רסיבר חדש יותר (במעט), Yamaha RX-V 620, ותכני AC3 עם קצב נתונים של 640 מנגנים בסדר גמור על גבי כבל אופטי פשוט למדי.
אני מניח כי הבעיה ברסיבר שלך.
הפתרונות האפשריים:
1. הורדת איכות הפסקול ולהישאר עם קבצי MKV פשוט עם פסקול מקודד מחדש.
2. שימוש בתכנים בעלי 448 kbps בלבד.
3. אני לא מכיר את המזרימדיה הזה מספיק, אבל ייתכן והוא מסוגל לעשות downasmple לאודיו בעצמו (גם אם לא לשמור על ה 5.1 אלא לרדת לסטריאו, זה עדיף על האזנה מהטלויזיה).
אני מניח כי הבעיה ברסיבר שלך.
הפתרונות האפשריים:
1. הורדת איכות הפסקול ולהישאר עם קבצי MKV פשוט עם פסקול מקודד מחדש.
2. שימוש בתכנים בעלי 448 kbps בלבד.
3. אני לא מכיר את המזרימדיה הזה מספיק, אבל ייתכן והוא מסוגל לעשות downasmple לאודיו בעצמו (גם אם לא לשמור על ה 5.1 אלא לרדת לסטריאו, זה עדיף על האזנה מהטלויזיה).
tlv כתב:אני לא מקודד. אני מריץ סרטי MKV כפי שהם. חלקם מגיע בפורמט DTS ומועברים מהסטרימר אנלוגית ואילו קבצי AC3 מועברים דיגיטלית.uriler כתב:כפי הנראה הבעיה ברסיבר, שאינו מתמודד עם קצב הנתונים הגבוה יותר בקידוד AC3.
אתה יכול לבדוק עם כבל אופטי אחר, אבל במידה וזה לא יעבוד (ולהערכתי זה המצב) תצטרך לקודד מחדש את התכנים תוך הורדת קצב הנתונים של הפסקול (תוכל לשלוט על זה בהגדרות התוכנה עימה אתה מקודד מחדש. לא ציינת את שמה אז לא יכולתי לעזור לך במציאת הסבר ספציפי)....
הרסיבר אכן ישן, מימיו הראשונים של ה DVD. יש לו מפענח AC3. לכן זה נראה מוזר שהוא לא מסוגל לעבד את כל סוגי ה AC3 שהוא מקבל. במפרט שבחוברת אין רמז למגבלת קבצי AC3.
האם יתכן שהכבל האופטי הישן מוגבל ל 448Kbps?
האם להרים ידיים?...
אפשרות נוספת היא שהבעיה היא ברשת שלא מסוגלת להעביר את כל המידע בזמן ולכן נוצרים הקירטועים...
איך הסטרימר מחובר לרשת? WIRELESS או חיבור קוי?
ציון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לי זה גם נראה עניין של ביצועי רשת. שים את הקבצים על דיסק-און-קי ותבדוק אם זה עדיין קורה.
באיזה קצב נתונים ה AC3 שהמירה תוכנת XILSOFT שעבדו עם NTD36 ?tlv כתב:שלום רב,
זאב...
ההמרה היתה לקבצי mpeg בקצב 448Kbps.saar156 כתב:באיזה קצב נתונים ה AC3 שהמירה תוכנת XILSOFT שעבדו עם NTD36 ?tlv כתב:שלום רב,
זאב......