תודה עבור ההסבר המפורט. קצת מורכב עבורי ולכן החלטתי להישאר עם החיבור הפשוט שמייצר תמונה באיכות בהחלט מספיק טובה לצרכים שלי. לצורך צפייה באיכות טובה יותר אני משתמש ב- אינובה המחובר בכבל HDMI. רק צריך למצוא פתרון לבעיות הקליטה.gimm כתב:אז ככה.
עיוות קשה בוידאו בצבע זה בגלל אחת מהסיבות הבאות:
1) לא חיברת את הכבלים בסדר הנכון, למשל החלפת בין ירוק לכחול
2) אחד או יותר משלושת הכבלים לא מחובר טוב
3) חיברת את יציאת הקומפוננט מהממיר לכניסת הקומפוזיט בטלויזיה?? (שים לב, בטלויזיה צ"ל כניסות באותם צבעים כמו הנ"ל)
בעניין השמע:
אם מס' 3 הנ"ל תופס אז אין פלא, חיברת יציאות וידאו מהממיר לכניסות שמע בטלויזיה. אין סיכוי שזה יישמע ממש טוב![]()
כדי להבהיר, יציאת הקומפוננט כוללות 3 מרכיבי וידאו (components = מרכיבים), אשר ביציאת קומפוזיט מתורגמות לכבל אחד בלבד (ההוא בצבע צהוב), הסיבה בין השאר שמדובר באיכות נמוכה יותר. כדי לשמוע אז חוץ מחיבור שלושת הכבלים של הקומפוננט שציינתי אתה עדיין צריך לחבר, בכבל זוגי נפרד, את האדום והלבן לכניסת השמע שהשתמשת בה קודם בטלויזיה.
אין סיבה שכל זה לא יעבוד לך, הכל כמובן בתנאי שיש לך כניסה מתאימה בטלויזיה. גם אם לא אז אתה יכול לקנות בכמה שקלים מתאם SCART-קומפוננט ולפתור את הבעיה....
ההרצה אחורה לא עובדת באינובה 7002, ועוד כמה שאלות.
אם אתה מרוצה מה-NOWCOM מהכל מלבד "איכות התמונה" אז במקומך לא הייתי מתייאש כל כך מהר...
זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע, חמישה כבלים במקום שלושה שהיו לך עד עכשיו, כל אחד מקודד בצבע משלו. אם יש לך עוד שאלות תשאל.
זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע, חמישה כבלים במקום שלושה שהיו לך עד עכשיו, כל אחד מקודד בצבע משלו. אם יש לך עוד שאלות תשאל.
תודה. במהלך השבוע אני מקווה שיהיה לי זמן וארכוש את הכבלים הנוספיםgimm כתב:אם אתה מרוצה מה-NOWCOM מהכל מלבד "איכות התמונה" אז במקומך לא הייתי מתייאש כל כך מהר...
זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע, חמישה כבלים במקום שלושה שהיו לך עד עכשיו, כל אחד מקודד בצבע משלו. אם יש לך עוד שאלות תשאל....