שלום לכולם... מחפש מדריך לשליטה מרחוק באקסטרימר פרו...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
metlon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברי פורום.
אני רוצה לשלוט באקסטרימר פרו מהמשרד כך שאם מישהו בביתי לא מצליח למצוא או להפעיל איזה סרט כלשהו אני מהמחשב שלי בעבודה (שלא נמצא על אותה הרשת שהאקסטרימר יושב) אוכל לשלוט / להפעיל קבצים...

אשמח למדריך פשוט ופרטני מה עליי לעשות כמובן מבלי לפגוע בהגדרות שעובדות כבר באקסטרימר.

אם נשאלה כבר השאלה הזו אשמח ללינק שיראה לי היכן המדריך או כיצד לעשות זאת.

כמה קל היה לו היתה תוכנה כמו teamviewer שהיתה מבצעת את העבודה ... אם יש למישהו איזו תוכנה כזו אני אשמח לשמוע ולנסות.

תודה
metlon

amnonis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

אשכרה זה לא יאמן מה שהולך כאן

שליחה #2 

אחינו גם אתה נפלת עם המכשיר המפגר הזה. חבר ממליץ לי על מכשיר ובמקום שהוא יעשה מה שאני רוצה אני כל הזמן עובד בשבילו. אתה קורא כאן ביקורת באתר ואומרים לך שהמכשיר קנייה מצוינת. תגידו מה עובר עליכם? אם אתה לא מהנדס תוכנה וגיק מושלם אתה לא מצליח להפעיל את זה. אז עכשיו הבן אדם רוצה להפעיל מרחוק למה יש לו ילדה בת 8 שלא מצליחה לשים סרט לבד. בסוף אפל יוציאו מכשיר כזה פשוט שמראה סרטים בכיף וכולם יקנו אותו ויהנו מהחיים ואז יקומו כל חכמי הפורום ויגידו איך הם לא המציאו כלום ואקסטרימר פרו עושה את זה 10 שנים. חברים תסלחו לי על הציניות אבל המכשיר הזה לא שווה אפילו 50 שקל.
אולי מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר נורמלי מדליקים אותו והוא מראה GUI נורמלי עם תמונות של סרטים ותיאור התוכן שלהם ופשוט מנגן אותם בלחיצת כפתור?

metlon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

Re: אשכרה זה לא יאמן מה שהולך כאן

שליחה #3 

amnonis כתב:אחינו גם אתה נפלת עם המכשיר המפגר הזה. חבר ממליץ לי על מכשיר ובמקום שהוא יעשה מה שאני רוצה אני כל הזמן עובד בשבילו. אתה קורא כאן ביקורת באתר ואומרים לך שהמכשיר קנייה מצוינת. תגידו מה עובר עליכם? אם אתה לא מהנדס תוכנה וגיק מושלם אתה לא מצליח להפעיל את זה. אז עכשיו הבן אדם רוצה להפעיל מרחוק למה יש לו ילדה בת 8 שלא מצליחה לשים סרט לבד. בסוף אפל יוציאו מכשיר כזה פשוט שמראה סרטים בכיף וכולם יקנו אותו ויהנו מהחיים ואז יקומו כל חכמי הפורום ויגידו איך הם לא המציאו כלום ואקסטרימר פרו עושה את זה 10 שנים. חברים תסלחו לי על הציניות אבל המכשיר הזה לא שווה אפילו 50 שקל.
אולי מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר נורמלי מדליקים אותו והוא מראה GUI נורמלי עם תמונות של סרטים ותיאור התוכן שלהם ופשוט מנגן אותם בלחיצת כפתור?
...
מצטרף לבקשה...
אם נגיע למטרה הסופית שאנו מחפשים במזרימי מדיה שכשמם הם : מזרימי מדיה אנו מחפשים מכשיר פשוט ו"טיפש" שיקרין את מה שאנו רוצים כי ביננו אנו לא ממש משתמשים ורוצים להשתמש בכל הפונקציות הנוספות בכל אופן אני וחבריי...

אם למנהלי האתר או אנשים המשתמשים באתר זה יש את הדרך להגיע למפתחים או לאנשי אקסטרימר לדעתי עליהם לפתוח איזשהו פורום או משוב נורמלי של אקסטרימר שפשוט עונה על דרישות השואלים או נשמע לעיצותיהם .. עזבו את האתר הרשמי שבשביל להבינו ולזרום איתו עליכם להיות אנשי מחשבים מתקדמים , משהו פשוט אדיב ונוח להבנה ע"י המשתמשים ההדיוטים אנו!

כמו כן אשמח אם מישהו שיודע עדיין יענה לי על שאלתי מקודם.

amnonis אמר נכון שפשוט קשה לתפעל את האקסטרימר ... אני ועוד מספר יוזרים לאו דווקא של אקסטרימר נשמח מאוד אם באתר זה יפתחו פורום נפרד לחברות המובילות של מזרימי מדיה וכן אם יהיה ביקוש ימשיכו עם חברות נוספות... בפורום של כל חברה יהיה המלצה וכן מספר משובים ממשתמשים וישאלו שאלות לגבי כל מושג ומושג כמו כן יהיהו תתי נושאים כמו תצוגה , רשת , סאונד וכו..... ואף יגישו כל מיני טוויקים יפים שהם ניסו בביתם ועובדים כראוי ...

מנהלי הפורום אני מקווה שאתם לא נפגעים מהצעתי ושתקחו אותה לליבכם.

תודה בכל אופן
metlon

:D

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

Re: אשכרה זה לא יאמן מה שהולך כאן

שליחה #4 

amnonis כתב:אחינו גם אתה נפלת עם המכשיר המפגר הזה. חבר ממליץ לי על מכשיר ובמקום שהוא יעשה מה שאני רוצה אני כל הזמן עובד בשבילו. אתה קורא כאן ביקורת באתר ואומרים לך שהמכשיר קנייה מצוינת. תגידו מה עובר עליכם? אם אתה לא מהנדס תוכנה וגיק מושלם אתה לא מצליח להפעיל את זה. אז עכשיו הבן אדם רוצה להפעיל מרחוק למה יש לו ילדה בת 8 שלא מצליחה לשים סרט לבד. בסוף אפל יוציאו מכשיר כזה פשוט שמראה סרטים בכיף וכולם יקנו אותו ויהנו מהחיים ואז יקומו כל חכמי הפורום ויגידו איך הם לא המציאו כלום ואקסטרימר פרו עושה את זה 10 שנים. חברים תסלחו לי על הציניות אבל המכשיר הזה לא שווה אפילו 50 שקל.
...
מצטרף.
מכשיר עם ממשק של דוס.
אבל לא נורא הם אוטוטו נותנים את גרסה 3,
ממש אוטוטו , אבל ממש אוטוטוטוט, זה רק ייקח עוד כמה שנים...
אבל מה זה עוד כמה שנים בשביל הנחה של 50 ש"ח מול המתחרים שנותנים הכל ועכשיו.

לך תחפש את שם הסרט ואו מה הנושא וכמה רייטינג קיבל כשיש לך כמה אלפי סרטים בדיסקים...

מכשיר עם ג'וקבוקס שעובד הוא היום חובה בכל סטרימר שמכבד את עצמו.

אל תעשו את הטעות שאני עשיתי.

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3099
שם מלא: דני קלמר
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #5 

זה יפה שכולם מקטרים, אז יופי, הבנו כבר מה לא לקנות.
היה מועיל אם במקביל מישהו היה ממליץ על מכשיר שכן מתאים לתיפעול על ידי ילדה בת 8
וללא צורך בתואר של מהנדס רשתות.
נערך לאחרונה על ידי kalda01 ב 25/09/2011 6:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #6 

kalda01 כתב:זה יפה שכולם מקטרים, אז יופי, הבנו גבר מה לא לקנות.
היה מועיל אם במקביל מישהו היה ממליץ על מכשיר שכן מתאים לתיפעול על ידי ילדה בת 8
וללא צורך בתואר של מהנדס רשתות.
...
בדיוק! כל כך הרבה חכמים. וממליצים לקנות בטרימר פלא ב-600 ש"ח (הרי 50 ש"ח יותר מ-549, שזה עלות SW היום, זה 600, נכון?).
תביאו דוגמא - מחר אלך לקנות!
לא יודע איך אצלכם, אצלי ילדה (בת 4.5) מפעילה לבד אקסטרימר ובוחרת סרט שרוצה.
וגם כשהיא לא מסתדרת, קיים ממשק וובי מעולה ונוח, ממשק שחסר לי בנגנים אחרים (כמו POPCORN שלי בסלון).
ולגבי קושחה שלישית - גם אני חיכיתי.. אבל בשביל מה?? שאנגן סרטים טוב יותר? אין צורך - מנגן מצוין גם היום.

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3099
שם מלא: דני קלמר
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #7 

האמת שגם אני חושב שהאקסטרימר SW שעלותו 550 ש"ח בהחלט נותן תמורה לכל מי שמחפש
פתרון פשוט וזול לנגינה של תוכן מהרשת למסך.
מארגנים תיקייה אחת לסדרות ואחת לסרטים ועוד אחת למוזיקה, ומוסיפים למועדפים. זהו.
ממש לא רואה כל סיבה לשלם 800 עבור דגם הפרו.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”