איכות מיקרופון גרועה בסלקום ( Galaxy S2)
זה כבר פעם חמישית שאומרים לי שאני נשמע בתוך צנצנת
וקראתי מס' אנשים שמתלוננים על זה ובידם מכשיר כזה של סלקום.
מישהו טוען ששינוי של מודם פותר את הבעיה ומישהו אחר טוען שכיבוי סינון רעשים גם כן פותר את זה.
מישהו יותר איך פותרים את זה?? מודה לכם מראש
עדכון: מצאתי את הפוסט הזה
http://iandroid.co.il/forum/topic46418.html
אבל אני לא יודע מה לעשות...
וקראתי מס' אנשים שמתלוננים על זה ובידם מכשיר כזה של סלקום.
מישהו טוען ששינוי של מודם פותר את הבעיה ומישהו אחר טוען שכיבוי סינון רעשים גם כן פותר את זה.
מישהו יותר איך פותרים את זה?? מודה לכם מראש
עדכון: מצאתי את הפוסט הזה
http://iandroid.co.il/forum/topic46418.html
אבל אני לא יודע מה לעשות...
תשאל את סלקום למה הבעייה קיימת רק אצלם ולא אצל לקוחות של חברות אחרות בארץ ובעולם?
אגב, לא נשמע לי הגיוני שכל ה SGSII שמריצים את הרום של סלקום מרגישים את הבעייה הזאת
אגב, לא נשמע לי הגיוני שכל ה SGSII שמריצים את הרום של סלקום מרגישים את הבעייה הזאת
sushay,
כאשר יש לך נניח 100K בעלי SGSII בארץ ועוד כמה מיליונים בעולם אז די ברור שאם תחפש ברשת אתה תמצא אנשים שנתקלו עם בעיות חומרה\תוכנה במכשיר שלהם כמעט בכל אספקט מכל כיוון אפשרי. הבעייה שאתה מתאר כאן לא קיימת אצל הרוב המוחלט של האנשים (לפחות אצל כל אלה שאני מכיר שיש להם SGSII, ולמרבה הצער, יש כבר הרבה כאלה
)
לכן, דעתי היא לדרוש מסלקום לתקן את הבעייה במכשיר שלהם ולהגיד להם שהבעייה היא ממש לא גורפת לכל מחזיקי ה SGSII. גם אם זה אומר להחליף למכשיר SGSII אחר (במידה וזאת בעיית חומרה)
כאשר יש לך נניח 100K בעלי SGSII בארץ ועוד כמה מיליונים בעולם אז די ברור שאם תחפש ברשת אתה תמצא אנשים שנתקלו עם בעיות חומרה\תוכנה במכשיר שלהם כמעט בכל אספקט מכל כיוון אפשרי. הבעייה שאתה מתאר כאן לא קיימת אצל הרוב המוחלט של האנשים (לפחות אצל כל אלה שאני מכיר שיש להם SGSII, ולמרבה הצער, יש כבר הרבה כאלה
לכן, דעתי היא לדרוש מסלקום לתקן את הבעייה במכשיר שלהם ולהגיד להם שהבעייה היא ממש לא גורפת לכל מחזיקי ה SGSII. גם אם זה אומר להחליף למכשיר SGSII אחר (במידה וזאת בעיית חומרה)
sushay, סינון הרעשים פועל באופן אוטומטי. הפתרון הוא דווקא לכבות את סינון הרעשים, אבל אין דרך לעשות זאת אוטומטית כך שתצטרך לעשות זאת ידנית בכל שיחה מחדש. פתרון זמני נוסף הוא לנסות להוריד את קייס המגן (אם אתהsushay כתב:האם יש דרך להפעיל את סינון הרעשים באופן אוטומאטי ?...
משתמש באחד כזה) ולראות אם זה משפיע על איכות השיחה. אצל חלק זה עוזר...
אריה, עד כמה שזה נשמע מוזר, זאת בעיה ידועה ויחסית נפוצה במכשירים של המפעילות. שני חברים שלי רכשו מכשירים מהמפעילות, אחד מסלקום ואחד מאורנג' ולשניהם הודיעו שהבעיה קיימת בזמן הרכישה, והפתרון הוא לכבות את סינון הרעשים האוטומטי. מכיוון שלא נראה לי שהמפעילות מספקות מכשירים סוג ב' המסקנה ההגיונית היחידה היא שיש איזו שהיא בעיה ברום או במודם המסופק על ידי המפעילות...
psyshush,
זה אומר שאם תחליף רום (מודם, קרנל, רום) של סלקום נניח לרום משודרג אחר, הבעייה תפתר. אם זה נכון זה נשמע לי תמוה מאוד שככה זה יוצא מבית המדרש של המפעילות בארץ. אם זה נכון זה מרגיש לי must לנטוש את הרום הרשמי של המפעילה ולשים רום אחר על המכשיר (לפחות מודם אחר)...עדיין נשמע לי מוזר מאוד שזה בעייה גורפת אצל כולם
זה אומר שאם תחליף רום (מודם, קרנל, רום) של סלקום נניח לרום משודרג אחר, הבעייה תפתר. אם זה נכון זה נשמע לי תמוה מאוד שככה זה יוצא מבית המדרש של המפעילות בארץ. אם זה נכון זה מרגיש לי must לנטוש את הרום הרשמי של המפעילה ולשים רום אחר על המכשיר (לפחות מודם אחר)...עדיין נשמע לי מוזר מאוד שזה בעייה גורפת אצל כולם
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
לשכן שלי יש את המכשיר הזה גם והוא תמיד נשמע בתוך צנצנת ולעיתים בתוך אקווריום
מעניין שסלקום לא אמרו לו שזו בעיה ידועה והם "מנסים" לתקן לא את התקלה כבר חודשיים
מעניין שסלקום לא אמרו לו שזו בעיה ידועה והם "מנסים" לתקן לא את התקלה כבר חודשיים
אצלי המצב הפוך - בד"כ הסינון רעשים כבוי כשאני מפעיל אותו הבעיה "מסתדרת"psyshush כתב:sushay, סינון הרעשים פועל באופן אוטומטי. הפתרון הוא דווקא לכבות את סינון הרעשים, אבל אין דרך לעשות זאת אוטומטית כך שתצטרך לעשות זאת ידנית בכל שיחה מחדש. פתרון זמני נוסף הוא לנסות להוריד את קייס המגן (אם אתהsushay כתב:האם יש דרך להפעיל את סינון הרעשים באופן אוטומאטי ?...
משתמש באחד כזה) ולראות אם זה משפיע על איכות השיחה. אצל חלק זה עוזר...
אריה, עד כמה שזה נשמע מוזר, זאת בעיה ידועה ויחסית נפוצה במכשירים של המפעילות. שני חברים שלי רכשו מכשירים מהמפעילות, אחד מסלקום ואחד מאורנג' ולשניהם הודיעו שהבעיה קיימת בזמן הרכישה, והפתרון הוא לכבות את סינון הרעשים האוטומטי. מכיוון שלא נראה לי שהמפעילות מספקות מכשירים סוג ב' המסקנה ההגיונית היחידה היא שיש איזו שהיא בעיה ברום או במודם המסופק על ידי המפעילות......
כשדיברתי מס' פעמים עם סלקום רק אחד אמר לי שהוא שמע על התקלה והשאר לא מכירים אותה.
זה מפתיע, כי יש אנשים שמתלוננים על ההפך - כלומר שלא מצליחים לשמוע אותם
http://www.ctrlplusz.com/2011/06/fix-fo ... laxy-s-ii/
ולא ששומעים אותם צורם ועם הד.
אגב אני עם כיסוי שלא מסתיר אף אחד מהמקרופונים
http://www.ctrlplusz.com/2011/06/fix-fo ... laxy-s-ii/
ולא ששומעים אותם צורם ועם הד.
אגב אני עם כיסוי שלא מסתיר אף אחד מהמקרופונים
כשהשיחה יוצאת יש אייקון של ברק עם קו עליו משמע הוא מבוטל ואז אני מפעיל noise recusion on והאייקון נעלם. אגב, כשאני מוציא שיחות באופן רגיל אני אוטומאטית נשמע צרוד וחזק יותר וכשאני מפעיל את הסינון רעשים שומעים אותי אולי קצת יותר חלש אבל עדיין צרוד.
אני מחר מחזיר את המכשיר לסלקום זה לא יתכן שמכשיר חדש יעבוד ככה.
אני מחר מחזיר את המכשיר לסלקום זה לא יתכן שמכשיר חדש יעבוד ככה.
כן, הם מודים בתקלה ואמרו שהפתרון ימצא בגירסא הבאה שבקרוב מאוד תשוחרר. לקוחות סלקום יקבלו SMS לבוא למכרז שירות לבצע את העדכון.esaly כתב:יש עידכון לגבי מה שנסגר מול סלקום SUSHAY?...
לא ממש ידעו להגיד לי אם העדכון הוא עדכון של ROM או מודם ...
ממתין בסבלנות...