האצת זמן עליית חלונות 8 .

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
agent__smith פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #1 

פורסם בבלוג שלהם חדשה על האצת זמן עלייה של חלונות 8.

שימו לב למשפט חשוב שבו הם ממליצים על UEFI.
[left]One thing you’ll notice in the video was how fast the POST handoff to Windows occurred. Systems that are built using Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) are more likely to achieve very fast pre-boot times when compared to those with traditional BIOS. This isn’t because UEFI is inherently faster, but because UEFI writers starting from scratch are more able to optimize their implementation rather than building upon a BIOS implementation that may be many years old. The good news is that most system and motherboard manufacturers have begun to implement UEFI, so these kinds of fast startup times will be more prevalent for new systems[/left]
...
אני כבר זמן מה ממליץ לכל מי שקונה - קנה לוח אם עם ביוס מסוג UEFI ורק הציפסטים האחרונים נתמכים , ניתן לראות אם זה הסוג אצל כל יצרן באתר במפרט הלוח.
[left]64Mb Flash ROM, EFI AMI BIOS, PnP, DMI2.0, WfM2.0, SM BIOS 2.5, ACPI2.0a, Multi-Language BIOS[/left]
...
, פה רואים ביוס מסוג EFI של היצרן AMI (השם EFI הוא תקן של אינטל, UEFI זה שם ההרחבה לכל שאר התעשייה, וכולם ישר הצטרפו, בAMD זה יקרא UEFI)

http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_Ex ... _Interface

פה גם צריך לשים לב שנית:
[left]Microsoft introduced UEFI for x86-64 Windows operating systems with Windows Server 2008 and Windows Vista Service Pack 1, so the 64-bit versions of Windows 7 are compatible with EFI. Microsoft does not implement 32-bit UEFI since vendors did not have any interest in producing native 32-bit UEFI firmware because of the mainstream status of 64-bit computing.[25] Microsoft has released a video with Andrew Ritz and Jamie Schwartz explaining Pre-OS UEFI functions on Windows Vista and Windows Server 2008[/left]
...
תשכחו מחלונות 32 ביט. :mrgreen:

השינוי הנ"ל באמת עליית מדרגה ברמה ששנים לא נעשה בה שינוי, והוא שינוי מערכת מהותי שמשפר הכל ומוסיף יכולות חדשות, הכל ואומר בגדול שאם רוצים מחשב שיעלה תוך שניות ויהיה מוכן לפעולה תצטרכו מחשב מבוסס חלונות 8 64ביט, לוח מבוסס ביוס UEFI וSSD כזה מחשב יאותחל תוך שניות ולא כמו שאנחנו מכירים היום.

מקור -> http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2011 ... ows-8.aspx

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #2 

אני עם לוח עם UEFI
(asrock z68 extreme4).

לא הבנתי אם ה UEFI הזה גורם לתאוצה בעלייה של מע' ההפעלה או במסך הראשוני של הביוס.
מרגע לחיצת הכפתור עד שאני רואה את הלוגו של ה windows לוקח 7 שניות. מהרגע שרואים את הלוגו של windows עד שהמחשב עולה לוקח 8 שניות.

(שיפור מדהים ביחס למחשבים הישנים שלי)
so the 64-bit versions of Windows 7 are compatible with EFI
...
agent__smith,
ידוע לך אם זה ישר פעיל ב windows 7 או שצריך לשנות משהו?
שחר

agent__smith פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

בחלונות 7 זה נתמך כמו שרשום אולם חלונות 7 (64ביט) איננה מאפשרת את הHYBRID BOOT כמו שרשום שחלונות 8 תבצע.

וללא קשר מהיכרותי הארוכה למדי מערכת חלונות שמשמשת כמחשב ביתי צריכה איתחול מלא מדי פעם, אני מניח שגם ה8 תצטרך מדי פעם אולם על בסיס חומרה נתמכת ללא קשר לHYBRID BOOT המערכת תעלה ותרד מהר יותר בגלל החומרה החדשה ויכולות UEFI.

אני אישית מחכה עם המחשב משחקים הבא שלי לזה (Y) .

yaacubo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

אייגנט,שאלה לי אליך:
מה ניתן לעשות כנגד מצב של קריסת האקספלורר 8 לעיתים תכופות בזמן האחרון?
שמתי לב שיש אתרים מסויימים שזה קורה באופן קבוע.

agent__smith פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

Explorer ? אני מניח שאתה מתכוון iexplore האינטרנט אקספלורר .

זה הדפדפן. תבדוק אילו מודולים ותוספות הוא טוען.
תמחק/נטרל/ עדכן.
:mrgreen:

yaacubo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

agent__smith כתב:Explorer ? אני מניח שאתה מתכוון iexplore האינטרנט אקספלורר .

זה הדפדפן. תבדוק אילו מודולים ותוספות הוא טוען.
תמחק/נטרל/ עדכן.
:mrgreen:
...
אקספלורר 8.
לא הבנתי ממה שכתבת מה עלי לעשות.תודה

agent__smith פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה