התחדשתי בדרואיד!! ( Galaxy S2)
חברים,
אחרי 3 ומשהו שנים עם אייפון החלטתי לעשות את שינוי וכעת יש ברשותי דרואיד חדש... Samsung Galaxy S2
האמת? שאני עוד קצת מבולבל מהשינוי כי בסה"כ באייפון התרגלתי לפשטות וכאן דברים שגם חשבתי שהם "פחות מופשטים" נראית קצת אחרת כשאתה באמת מחזיק את המכשיר.
לדוגמא כולם אומרים לך שבגלקסי אתה לא צריך תוכנה כמו Itunes לניהול התכנים שלך אבל הם שוכחים להגיד לך שאתה חייב את ה Keis מותקן בשביל שהמחשב בכלל יוכל לזהות אותו ושתוכל בכלל לראות אותו בתור כונן.
אז מזה הייתי קצת מאוכזב.
בתור אחד שעובד איתו סה"כ כמה שעות התאכזבתי לגלות גם שהבטריה יותר חלשה ממה שחשבתי...
בכל מקרה אני עוד אעדכן לאחר מס' ימים של שימוש ואשמח גם להצעות ולייעול שלכם.
אני לא יודע כמה אשאר עם הרום של סלקום אבל הייתי שמח קצת לקסטם אותו ובשביל זה יש לי כמה שאלות..
א) אפשר לעשות רוט לרום של החברה הסלולרית ? אני מבין שקוראים לזה רום סטוק.
ב) אם כן, איך אפשר לנקות את כל ה"***" של סלקום שמגיע עם המכשיר?
מה הייתם ממליצים? איך מתחילים להבין איזה תוכנות להתחיל להוריד על מנת לנהל אותו בצורה טובה יותר?
במס' מקומות שראיתי בהתייחסות ל root בכלל לא דובר על קרנלים או על שינויים כלשהם שכרגע נשמעים לי רק כמו סינית - דיברו על שני כלים פשוטים של odin ו superoneclick (או משהו דומה..)
אשמח לשמוע את עצתכם.
תודה מראש
שייקה
אחרי 3 ומשהו שנים עם אייפון החלטתי לעשות את שינוי וכעת יש ברשותי דרואיד חדש... Samsung Galaxy S2
האמת? שאני עוד קצת מבולבל מהשינוי כי בסה"כ באייפון התרגלתי לפשטות וכאן דברים שגם חשבתי שהם "פחות מופשטים" נראית קצת אחרת כשאתה באמת מחזיק את המכשיר.
לדוגמא כולם אומרים לך שבגלקסי אתה לא צריך תוכנה כמו Itunes לניהול התכנים שלך אבל הם שוכחים להגיד לך שאתה חייב את ה Keis מותקן בשביל שהמחשב בכלל יוכל לזהות אותו ושתוכל בכלל לראות אותו בתור כונן.
אז מזה הייתי קצת מאוכזב.
בתור אחד שעובד איתו סה"כ כמה שעות התאכזבתי לגלות גם שהבטריה יותר חלשה ממה שחשבתי...
בכל מקרה אני עוד אעדכן לאחר מס' ימים של שימוש ואשמח גם להצעות ולייעול שלכם.
אני לא יודע כמה אשאר עם הרום של סלקום אבל הייתי שמח קצת לקסטם אותו ובשביל זה יש לי כמה שאלות..
א) אפשר לעשות רוט לרום של החברה הסלולרית ? אני מבין שקוראים לזה רום סטוק.
ב) אם כן, איך אפשר לנקות את כל ה"***" של סלקום שמגיע עם המכשיר?
מה הייתם ממליצים? איך מתחילים להבין איזה תוכנות להתחיל להוריד על מנת לנהל אותו בצורה טובה יותר?
במס' מקומות שראיתי בהתייחסות ל root בכלל לא דובר על קרנלים או על שינויים כלשהם שכרגע נשמעים לי רק כמו סינית - דיברו על שני כלים פשוטים של odin ו superoneclick (או משהו דומה..)
אשמח לשמוע את עצתכם.
תודה מראש
שייקה
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
לא חייבים KIES... ממש לא צריך אותו
אתה מאוכזב כי הוא עם רום סלקום, תאמין לי שאחרי רום חדש ונורמלי אתה תראה אותו באור אחר לגמרי
א = אפשר לעשות ROOT
ב = אחרי ROOT אפשר לעשות "ניקיון" אבל עדיין זה לא באותה רמה כמו רום חדש
המלצה שלי? לתקוע רום חדש, אם עברית חשובה לך (תפריטים) אז המבחר דל אבל עדיין עדיף
אתה מאוכזב כי הוא עם רום סלקום, תאמין לי שאחרי רום חדש ונורמלי אתה תראה אותו באור אחר לגמרי
א = אפשר לעשות ROOT
ב = אחרי ROOT אפשר לעשות "ניקיון" אבל עדיין זה לא באותה רמה כמו רום חדש
המלצה שלי? לתקוע רום חדש, אם עברית חשובה לך (תפריטים) אז המבחר דל אבל עדיין עדיף
אתה לא חייב את KIES!
פשוט תבחר במכשיר באפשרות של USB STORAGE MODE והוא יזהה לך את המכשיר בתור "דיסק און קי"
לגבי הבטריה, היא תשתפר קצת אחרי פריקה וטעינה מלאה... אבל אני הייתי ממליץ לך להחליף קרנל (ספידמוד בגירסא T32 דיי חסכוני)
אפשר לעשות רוט... יש המון מדריכים שמסבירים איך...
אני הייתי ממליץ לך בכלל להעיף את הרום של סלקום ולהתקין משהו "קצת" יותר איכותי (לייטנינג או קוגנישן לדוגמא)
פשוט תבחר במכשיר באפשרות של USB STORAGE MODE והוא יזהה לך את המכשיר בתור "דיסק און קי"
לגבי הבטריה, היא תשתפר קצת אחרי פריקה וטעינה מלאה... אבל אני הייתי ממליץ לך להחליף קרנל (ספידמוד בגירסא T32 דיי חסכוני)
אפשר לעשות רוט... יש המון מדריכים שמסבירים איך...
אני הייתי ממליץ לך בכלל להעיף את הרום של סלקום ולהתקין משהו "קצת" יותר איכותי (לייטנינג או קוגנישן לדוגמא)
אני עם רום של סלקום שקיבלתי ומאד מרוצה.
עשיתי לו cf-root והחלפתי קרנל לספידמוד.
המכשיר מהיר, שומר על סוללה.
לא מצאתי סיבה להחליף את הרום.
אני לא בטוח שכל אלה שמייעצים להחליף את הרום, ניסו בכלל את הרום של סלקום
עשיתי לו cf-root והחלפתי קרנל לספידמוד.
המכשיר מהיר, שומר על סוללה.
לא מצאתי סיבה להחליף את הרום.
אני לא בטוח שכל אלה שמייעצים להחליף את הרום, ניסו בכלל את הרום של סלקום
דבר ראשון תודה לכולכם על התגובות
עוד מס' שאלות
1) איפה מגדירים usb storage mode ? חיפשתי ולא מצאתי : עדכון מצאתי http://www.inspiredgeek.com/2011/06/05/ ... puter-tip/
2) לא מעניין אותי התפריטים בעברית ההפך אשמח להפוך אותו לאנגלית.
3) איך עושים cf-root ? איזה פרטים אני צריך להוציא מהמכשיר על מנת שאוכל לדעת איזה קבצים אני צריך להוריד ולעדכן ?
עוד מס' שאלות
1) איפה מגדירים usb storage mode ? חיפשתי ולא מצאתי : עדכון מצאתי http://www.inspiredgeek.com/2011/06/05/ ... puter-tip/
2) לא מעניין אותי התפריטים בעברית ההפך אשמח להפוך אותו לאנגלית.
3) איך עושים cf-root ? איזה פרטים אני צריך להוציא מהמכשיר על מנת שאוכל לדעת איזה קבצים אני צריך להוריד ולעדכן ?
- iakovl
- חבר מכור קשה

אוקי, אם אתה לא צריך עברית אז זה פשוט... אתה יכול לצרוב רום חדש שיעשה לך ROOT על הדרך
הרום הכי "קל" להתקנה מבחינתך ואחד המומלצים בפורום הוא הLITE 6.1
הורדה והוראות כאן:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1095274
הרום הכי "קל" להתקנה מבחינתך ואחד המומלצים בפורום הוא הLITE 6.1
הורדה והוראות כאן:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1095274
לגבי ה-KIES, כמו שאמרו למעלה, באמת לא צריך בשביל העברת קבצים. - זה אתה עושה פשוט דרך חיבור USB.
אבל אם אתה מעוניין לצרוב רום עם ה-אודין לדעתי ( אם איני טועה, תבדוק אותי) צריך להיות מותקן KIES בשביל הדרייברים.
אבל אין שום בעיה להתקין KIES, זה לא צריך להרתיע אותך.
בהצלחה.
אבל אם אתה מעוניין לצרוב רום עם ה-אודין לדעתי ( אם איני טועה, תבדוק אותי) צריך להיות מותקן KIES בשביל הדרייברים.
אבל אין שום בעיה להתקין KIES, זה לא צריך להרתיע אותך.
בהצלחה.
איך אני יכול לשים אותו? אני צריך למחוק משהו? אני יכול להוסיף עוד רום גם אם אין לי כרגע כרטיס זיכרון?harari כתב:litening ROM לא מוחק כלום והוא כולל ROOT.
הדבר היחיד השונה שתשים לב אליו זה שהאייקונים כחולים - אפשר גם את זה להחזיר למצב הקודם אם זה מפריע.
מומלץ...
אגב על איזה כרטיס זיכרון אתם ממליצים לרכוש עבורו ?
- iakovl
- חבר מכור קשה

בודק באתר של SUPER ONE CLICK
אבל עזוב... תעשה CF ROOT ונגמור סיפור
1.כנס ל http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1103399
2. תוריד את הגרסה שמתאימה לרום שלך
4. תוציא את קובץ הTAR מהקובץ שהורדת
5. תוריד את תוכנת ODIN מהלינק שהבאתי, חלץ ופתח אותה (אם התקנת את KIES תעשה CTRL+ALT+DEL וסגור כל KIES שרץ ברקע)
6. בOdin לחצו על PDA ובחר בקובץ הtar בדוק ש Re-Partition לא מסומן ואל תגע בשום דבר אחר
7. תפעיל את המכשיר ל Download mode עם השילוב מקשים: בית + הנמכת ווליום + כיבוי (כשהמכשיר כבוי...)
8. חבר את המכשיר למחשב ותראה שהODIN מזהה אותו
9. לחץ START
10. מזל טוב, יש לך ROOT
אבל עזוב... תעשה CF ROOT ונגמור סיפור
1.כנס ל http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1103399
2. תוריד את הגרסה שמתאימה לרום שלך
4. תוציא את קובץ הTAR מהקובץ שהורדת
5. תוריד את תוכנת ODIN מהלינק שהבאתי, חלץ ופתח אותה (אם התקנת את KIES תעשה CTRL+ALT+DEL וסגור כל KIES שרץ ברקע)
6. בOdin לחצו על PDA ובחר בקובץ הtar בדוק ש Re-Partition לא מסומן ואל תגע בשום דבר אחר
7. תפעיל את המכשיר ל Download mode עם השילוב מקשים: בית + הנמכת ווליום + כיבוי (כשהמכשיר כבוי...)
8. חבר את המכשיר למחשב ותראה שהODIN מזהה אותו
9. לחץ START
10. מזל טוב, יש לך ROOT
בוא נראה אם הבנתי אותך נכון
אני צריך להוריד את CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG3-v4.1-CWM4.zip ?
-
- הגירסא של ה SGS II שלי