עדכוני קושחה ברסיברים השונים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
liorparente פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 575
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

לשם מה הם קיימים? ברור שעבור באגים שונים, אך כמה הם נחוצים? האם זהו דיל בריקר ברכישת רסיבר ק"ב "ממוצע" בסגנון ה609 וה671?
האם אפשר דוגמאות לעדכוני קושחה ש"השאירו בחיים" רסיברים לאורך זמן? הרי כולנו מכירים ורגילים רסיברים ללא עידכונים שעד עכשיו עבדו..

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6606
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

בכל רסיבר ממוצע יש היום כמות תוכנה מאוד גדולה, OSD, מנגנוני כיול, אינטרנט רדיו, DLNA ועוד ועוד. כידוע אין דבר כזה תוכנה מושלמת, בטח לא בקצב שמוצרי אלקטרוניקה יוצאים היום ולכן חשוב מאוד שאפשר יהיה לעדכן להם את התוכנה בפשטות.

אתן לך דוגמא , לפני כחצי שנה קניתי את ה Squeezbox Touch, נגן מוסיקה אלחוטי של לוגיטק, עד עכשיו היו לו לפחות 4 עדכוני תוכנה !

liorparente פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #3 

ride כתב:בכל רסיבר ממוצע יש היום כמות תוכנה מאוד גדולה, OSD, מנגנוני כיול, אינטרנט רדיו, DLNA ועוד ועוד. כידוע אין דבר כזה תוכנה מושלמת, בטח לא בקצב שמוצרי אלקטרוניקה יוצאים היום ולכן חשוב מאוד שאפשר יהיה לעדכן להם את התוכנה בפשטות.

אתן לך דוגמא , לפני כחצי שנה קניתי את ה Squeezbox Touch, נגן מוסיקה אלחוטי של לוגיטק, עד עכשיו היו לו לפחות 4 עדכוני תוכנה !
...
מוכר לי העניין, השאלה האם זהו עוד כלי שעוזר ליצרנים כדי להוריד את בקרת האיכות שלהם על הייצור ("נתקן בעידכון קושחה") או שזהו פיצ'ר שבהחלט דיל ברייקר?

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
יצירת קשר:

שליחה #4 

זה בהחלט מאפשר ליצרנים להוציא מוצרים "כמעט גמורים". אם מדובר בדיל ברייקר, זה תלוי כמובן באיזה רסיבר אתה רוכש, אם זה אחד ב 200 דולר, אז כמובן שלא, אבל אם אתה קופץ לאיזור הביניים (נניח 3000 ש"ח ומעלה) בהחלט אל תוותר על האופציה (שלעתי תהיה קיימת גם אם זה לא מוזכר)

liorparente פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

ride כתב:זה בהחלט מאפשר ליצרנים להוציא מוצרים "כמעט גמורים". אם מדובר בדיל ברייקר, זה תלוי כמובן באיזה רסיבר אתה רוכש, אם זה אחד ב 200 דולר, אז כמובן שלא, אבל אם אתה קופץ לאיזור הביניים (נניח 3000 ש"ח ומעלה) בהחלט אל תוותר על האופציה (שלעתי תהיה קיימת גם אם זה לא מוזכר)
...
האמת היא שאני בהחלט שוקל בתקציב הזה לעבור מה520 של פיוניר ל671 של ימאה או ל609 של אונקיו. רסיבר זה ישודך לBX2 של מוניטור אודיו בשילוב של LCR בתור סנטר, SW150 סאב ו9RS בתור אחורים.
אחת המחשבות שלי הייתה "לרדת" ל571..אולי לפזול לכיוון ה1020 של פיוניר או מותג אחר (כמו דנון או HK?).

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
יצירת קשר:

שליחה #6 

ההצעה הכי חשובה היא קודם להקשיב ורצוי עם רמקולים כמו שלך. "ירידה" עלולה להיות מאוד משמעותית בסאונד !

liorparente פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #7 

וואלה, צודק

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #8 

לאוזניים שלי, השילוב בין סדרה 6XX של אונקיו (היה לי 600 וכיום יש לי 608 ואני שוקל "שדרוגון" ל-609 בגלל מעבד הווידאו המשופר, וכן יכולות הרשת וכניסת ה-USB...) וסדרת הברונזה של מוניטור אודיו זה משהו פנומנלי מבחינת תמורה לעלות!! (Y) (Y) (Y)

אבל לאוזניים שלך יכול להיות ששילוב אחר יישמע יותר טוב... :wink:

liorparente פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #9 

אהבתי את השילוב שלהם עם האונקיו ואהבתי את השילוב עם ה671 בסטריאו. הפחד שלי מאונקיו כאשר הק"ב נכנס לפעולה..הימאה הרגיש כאילו הוא עדיף. חושב שעדיף לי לחזור ולהקשיב שוב..

Onlyktm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #10 

דוגמא מהימים האחרונים - יש את הNET RADIO שיש באונקיו - אחרי שדרוג תוכנה התווספו אתרים חדשים לרדיו שם.

לדעתי זה חשוב בעיקר שכל המגבר הוא מחשב קטן.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”