המלצה למערכת סאונד חדשה!
שלום חברים,
רציתי המלצה למערכת שמע לקולנוע ביתי שתעמוד בתנאים הבאים:
1. מינימלסטית - רמקולים קטנים (סטלייטים) 5 + סאב
2. שתתמוך בכל הפורמטים החדשים
3. שתעמוד בתקציב סביר (אני לא ממש יודע מה הטווח כרגע אז קשה לי לציין מראש).
4. חווית שמיעה נקייה בדגש על צלילים דקים (פחות בסים)
5. כזו שתוכל להפיק צלילים יפים גם לשמיעת מוזיקה ולא רק לסרטים (ואני יודע שיש כאלו שיגידו שזה תלוי איזה סוג מוזיקה אני שומע אבל לצערי זה קשה להגדיר כי אני מאוד הטרוגני אז ככה שחשוב לי למצוא משהו שמסוגל
להעניק אכויות שמיעה טובות לכל/לרוב סוגי המוזיקה).
אשמח להמלצות, המון תודה!
עדי
רציתי המלצה למערכת שמע לקולנוע ביתי שתעמוד בתנאים הבאים:
1. מינימלסטית - רמקולים קטנים (סטלייטים) 5 + סאב
2. שתתמוך בכל הפורמטים החדשים
3. שתעמוד בתקציב סביר (אני לא ממש יודע מה הטווח כרגע אז קשה לי לציין מראש).
4. חווית שמיעה נקייה בדגש על צלילים דקים (פחות בסים)
5. כזו שתוכל להפיק צלילים יפים גם לשמיעת מוזיקה ולא רק לסרטים (ואני יודע שיש כאלו שיגידו שזה תלוי איזה סוג מוזיקה אני שומע אבל לצערי זה קשה להגדיר כי אני מאוד הטרוגני אז ככה שחשוב לי למצוא משהו שמסוגל
להעניק אכויות שמיעה טובות לכל/לרוב סוגי המוזיקה).
אשמח להמלצות, המון תודה!
עדי
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
התשובה היא לא, ב 200$ לא תקבל מערכת רב ערוצית שתיתן תמורה טובה למוסיקה.
למען האמת, גם בתקציב של 4K התמורה למוזיקה לא תהיה מרשימה במיוחד עבור מערכת 5.1 לווינית.
עיין בשרשורים בעמודים הראשונים של הפורום, תראה המלצות רבות למערכות מהארץ, מהדיוטי פרי ואף מחו"ל ביבוא אישי בתקציב קרוב לזה שציינת.
אחרי שתתרשם מעט, שאל שאלות ספציפיות ואולי תפרט יותר מה יותר חשוב לך (אם העיקר זה המוזיקה - אולי בכלל כדאי להתחיל מרסיבר וזוג רמקולים קדמיים בלבד, רצפתיים או מדפיים, ולאט לבנות מערכת היקפית).
למען האמת, גם בתקציב של 4K התמורה למוזיקה לא תהיה מרשימה במיוחד עבור מערכת 5.1 לווינית.
עיין בשרשורים בעמודים הראשונים של הפורום, תראה המלצות רבות למערכות מהארץ, מהדיוטי פרי ואף מחו"ל ביבוא אישי בתקציב קרוב לזה שציינת.
אחרי שתתרשם מעט, שאל שאלות ספציפיות ואולי תפרט יותר מה יותר חשוב לך (אם העיקר זה המוזיקה - אולי בכלל כדאי להתחיל מרסיבר וזוג רמקולים קדמיים בלבד, רצפתיים או מדפיים, ולאט לבנות מערכת היקפית).
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
הרמקולים הכי טובים למוזיקה הם רצפתיים, אך השאלה היא עד כמה איכות אתה מחפש, כי כמו שuriler ציין, יש מערכות גם ב-30K
לפי דעתי, רסיבר מהדיוטי פרי [אם יש לך אפשרות להביא דרך חבר, מכר, משפחה..] Pioneer VSX-421 [או לסירוגין הDenon AVR-1311 אם עדיין מוכרים, תומכים בכל הפורמטים החדשים, לדנון יתרון קל בעוד יציאת HDMI לפיוניר יתרון קל בהגברה]
ומבחינת הרמקולים, Morel SP1
נראה לי שמבחינת המחיר שאתה רוכש אותם [רסיבר ב-200$ והסט רמקולים אני מעריך 2,300-2,500 ש"ח] יכולה להרכיב אחלה מערכת..
לי אישית יש את הDenon ובקרוב מאד הMorel יגיעו גם... אשמח לתת חוות דעת כזה יקרה [אבל זה יהיה עוד שבועיים לבערך..]
ממליץ לך ללכת לשמוע את הסט שהצעתי..
בהצלחה בחיפוש וברכישה!
לפי דעתי, רסיבר מהדיוטי פרי [אם יש לך אפשרות להביא דרך חבר, מכר, משפחה..] Pioneer VSX-421 [או לסירוגין הDenon AVR-1311 אם עדיין מוכרים, תומכים בכל הפורמטים החדשים, לדנון יתרון קל בעוד יציאת HDMI לפיוניר יתרון קל בהגברה]
ומבחינת הרמקולים, Morel SP1
נראה לי שמבחינת המחיר שאתה רוכש אותם [רסיבר ב-200$ והסט רמקולים אני מעריך 2,300-2,500 ש"ח] יכולה להרכיב אחלה מערכת..
לי אישית יש את הDenon ובקרוב מאד הMorel יגיעו גם... אשמח לתת חוות דעת כזה יקרה [אבל זה יהיה עוד שבועיים לבערך..]
ממליץ לך ללכת לשמוע את הסט שהצעתי..
בהצלחה בחיפוש וברכישה!
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9046
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
מבחינת רמקולים יש לך גם את Bose AM6 שהם פחות או יותר בסביבות ה 2100-2300 שקל ויש להם צליל דק ככה שזה עונה לך על מה שאתה מחפש. כמובן צריך לשמוע כי לא כולם מתחברים לסאונד שלהם.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
כדי לך לשקול לעשות יבוא אישי לרכוש את המערכת Onkyo HT-S7400 Home Theater System
מערכת 5.1 מבית אונקיו שכוללת רסיבר 5 רמקולים וסאב.
מצורף לינק לאתר אל אונקיו:
http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=HT- ... ystems&p=i
נמכרת באמזון במחיר של 592$
http://www.amazon.com/Onkyo-HT-S7400-5- ... ef=lh_ni_t
שילוח מוזל דרך USHOPS זה 220$
מיסים בערך 220$
סה"כ עד הבית 1032$ שזה 3800 ש"ח
צריך להוסיף ממיר מתח שנמכר באתר הזה ב 50$ ולכן לא משלמים מיסים, שילוח מוזל דרך USHOPS עוד 50$ סה"כ ממיר איכותי עד בית 365 ש"ח
סה"כ עלות עד הבית 4165 ש"ח וקבלת אחלה מערכת שתיתן לך תמורה מלאה לכסף שהשקעת.
ציון
מיסים בערך 220$
צריך להוסיף ממיר מתח שנמכר באתר הזה ב 50$ ולכן לא משלמים מיסים, שילוח מוזל דרך USHOPS עוד 50$ סה"כ ממיר איכותי עד בית 365 ש"ח
ציון
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9046
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
לגבי AM10 מסכים איתך בהחלט - מחיר מופקע לכל הדעות. לגבי AM6 קצת פחות.uriler כתב:אני מאוד לא ממליץ על ה Bose, יחס התמורה / תועלת שלהם לטעמי לוקה בחסר....
הבחור ביקש "חווית שמיעה נקייה בדגש על צלילים דקים (פחות בסים)" וזה מאוד מאפיין את הסאונד של Bose.
בשביל זה רשמתי שילך לשמוע אם הוא מתחבר או לא: ברמת הסאונד, עיצוב ומחיר...
ואגב - יש גם אופציה של יד שנייה שאפשר לקחת בחשבון.
עוד דבר אחד, ב B&H המערכת הנ"ל נמכרת ב 499$ אבל הם רוצים 127$ עבור שילוח מיוחד בתוך ארה"ב. לדעתי אם תיצור איתם אפשר לבטל לחלוטין את עלות השילוח להוזיל משמעותית את כל העיסקה.zionc כתב:כדי לך לשקול לעשות יבוא אישי לרכוש את המערכת Onkyo HT-S7400 Home Theater System
מיסים בערך 220$
ציון...
ציון