אתמול התחברתי דרך הבלו ריי לטלויזיה באופן חוטי.
מייד אחרי שהכנסתי את כבל קיבלתי הודעת עדכון שבוצע.
לאחר העדון התחילו לרדת אפליקציות שונות 19 בערך , האפליקציות שהיו למעלה ביניהם סרטים נעלמו והתחילו להופיע אחרות.
כשניסתי לפתוח את אפליקציות סמסונג אפס הם לא נפתחו , לאחר שעה , פתאום זה כן הצליח להיכנס , ולאחר מכן שוב וחוזר חלילה.
מה ניתן לעשות אם הבעיה הזאת מופיעה שגיאה שהקשר לא טוב כרגע ולנסות שוב מאוחר יותר.
למה זה קורה , האם עדיף לחבר את הכבל למסך ולא לדי וי די.
כמו כן בשלב מסויים הסימון נתקע על האפליקציה של סמסונג ולא זז למה?
האם שאחבר את הכבל למסך הדברים יופיעו בעברית.
היכן האפליקציה של ספריית הסרטים של סמסונג.
למה היו טיוב כל שנייה נתקע.
והאם חיבור אלחוטי יכול לעזור למשהו?
חוף
תקלה בהתחברות לאינטרנט בסמסונג
מה שמוזר שלפני
העדכון הופיעו לי במועדפים "הכוונה לריבועים הגדולים למעלה " סימון של סרטים ועוד דברים שאינני זוכר .
ולאחר העדכון הם נעלמו , קראתי באחד הפורומים בבריטניה כי ישנה אפשרות לעשות ריסטרט למסך , רק שזה קצת נראה לי לא אחראי וגם חלק מחברי הפורום כתבו שהם מפחדים לעשות זאת.
תוך כדי קריאה על תקלות שונות שהם מדווחים שקיימים להם ועל כך שאפליקציית תלת המימד לא קיימת.
מישהו העלה אפשרות לעשות ריסטרט למסך ולנסות לעלות את האפליקציות האמריקאיות בהם כן קיימת אפליקציית תלת מימד למסך כנראה , מה דעתכם.
ואני חוזר על השאלות:
1. האם יש איזה יתרון בחיבור דונגל במקום חיבור חוטי , האם זה יכול לפתור משהו.
2. מה עדיף לחבר את המסך או לחבר את ה בלו ריי , והאם המסך כן יהיה בעברית , ואם אחבר עם דונגל גם הבלו ריי יעבוד ומה צריך אותו אם יש את המסך.
3. האם זה שנתקע לי הריבוע שמסמן את הדברים על המסך באפליקציית סמסונג פעמיים מעיד על תקלה במסך
או שזה הגיוני שזה יקרה כפי שפלאפון נתקע לעיתים , ועקב ההתחברות.
ומה הכי מומלץ לעשות בשביל שהעסק יעבוד אם זה בכלל אפשרי חלק.
ולאחר העדכון הם נעלמו , קראתי באחד הפורומים בבריטניה כי ישנה אפשרות לעשות ריסטרט למסך , רק שזה קצת נראה לי לא אחראי וגם חלק מחברי הפורום כתבו שהם מפחדים לעשות זאת.
תוך כדי קריאה על תקלות שונות שהם מדווחים שקיימים להם ועל כך שאפליקציית תלת המימד לא קיימת.
מישהו העלה אפשרות לעשות ריסטרט למסך ולנסות לעלות את האפליקציות האמריקאיות בהם כן קיימת אפליקציית תלת מימד למסך כנראה , מה דעתכם.
ואני חוזר על השאלות:
1. האם יש איזה יתרון בחיבור דונגל במקום חיבור חוטי , האם זה יכול לפתור משהו.
2. מה עדיף לחבר את המסך או לחבר את ה בלו ריי , והאם המסך כן יהיה בעברית , ואם אחבר עם דונגל גם הבלו ריי יעבוד ומה צריך אותו אם יש את המסך.
3. האם זה שנתקע לי הריבוע שמסמן את הדברים על המסך באפליקציית סמסונג פעמיים מעיד על תקלה במסך
או שזה הגיוני שזה יקרה כפי שפלאפון נתקע לעיתים , ועקב ההתחברות.
ומה הכי מומלץ לעשות בשביל שהעסק יעבוד אם זה בכלל אפשרי חלק.