שיבושים קשים באזור השרון?
בימים האחרונים קיימים אצלי (ראש העין) שיבושים קשים באיכות הקליטה. העצמה של הקליטה די קבועה ועומדת על 54 עד 55 אחוזים ואילו האיכות נעה בין 14 אחוזים ל- 92 אחוזים ומאופיינת בתנודות חדות לכל כיוון. (בדר"כ האיכות עומדת על 89-91 אחוזים). התוצאה - פיקסליזציה, קיפאון תמונה וחוסר קליטה מוחלט לפרקי זמן קצרים.
רק אצלי?
ממיר אינובה 7002.
נ.ב. אחד החסרונות של הממיר הנ"ל היא העובדה שבזמן הקלטה מתוזמנת, במידה ויש הפרעות קשות באיכות השידור, ההקלטה מפסיקה טרם זמנה והממיר כבה.
רק אצלי?
ממיר אינובה 7002.
נ.ב. אחד החסרונות של הממיר הנ"ל היא העובדה שבזמן הקלטה מתוזמנת, במידה ויש הפרעות קשות באיכות השידור, ההקלטה מפסיקה טרם זמנה והממיר כבה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
תבקש ממנשה סמירה שיביא לך אנטנה פנימית במקום אנטנת הציפורים
אבל ברצינות אני ממליץ לך לשים אנטנה על הגג וכוון לכיוון נתניה וצפה לטוב, אני יגיע הביתה בשעות הערב
ואבדוק אצלי בבית ברמת השרון עם אנטנה על הגג מכוונת לנתניה.
כמו כן האם פנית לרשות?
אבל ברצינות אני ממליץ לך לשים אנטנה על הגג וכוון לכיוון נתניה וצפה לטוב, אני יגיע הביתה בשעות הערב
כמו כן האם פנית לרשות?
אנטנה על הגג היא כרגע לא אופציה (התנגדות של ועדת הבית)arotman כתב:תבקש ממנשה סמירה שיביא לך אנטנה פנימית במקום אנטנת הציפורים![]()
כמו כן האם פנית לרשות?...
פניה לרשות? בזבוז זמן לצערי.
תודה עבור המענה
וועד הבית מחוייב לחבר אנטנה, אחרת איך תקלוט טלוויזיה?Brendan כתב:אנטנה על הגג היא כרגע לא אופציה (התנגדות של ועדת הבית)arotman כתב:תבקש ממנשה סמירה שיביא לך אנטנה פנימית במקום אנטנת הציפורים![]()
תודה עבור המענה...
צודק, אבל....asaf23 כתב:וועד הבית מחוייב לחבר אנטנה, אחרת איך תקלוט טלוויזיה?Brendan כתב:אנטנה על הגג היא כרגע לא אופציה (התנגדות של ועדת הבית)arotman כתב:תבקש ממנשה סמירה שיביא לך אנטנה פנימית במקום אנטנת הציפורים![]()
תודה עבור המענה......
http://goo.gl/uLfOk
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
אז ככה גם באפיק 29 שיחסית יציב אצלי יש מידי פעם מעט הפרעות
באפיק 26 יש כרגיל הפרעות אבל עדיין ברמת הסביר שאינם מפריעים יותר מידי.
BRENDAN קודם כל ע"פ חוק מחובתו של ועד הבית לתחזק את מערכת האנטנות. אתה יכול לפנות לתרבות הדיור
ולשאול אותם.
אתה יכול גם לפנות לועד הבית ולהציע לממן את השידרוג של האנטנה לבדך ולסכם בכתב שברגע שמישהו נוסף ירצה להתחבר הועד יכסה את רוב התשלום או תיתחלק עם אותו שכן שגם רוצה עידן+
אופצייה נוספת היא להתקין אנטנה פרטית על הקיר החיצוני על רגל בצורת רייש.
BRENDAN קודם כל ע"פ חוק מחובתו של ועד הבית לתחזק את מערכת האנטנות. אתה יכול לפנות לתרבות הדיור
ולשאול אותם.
אתה יכול גם לפנות לועד הבית ולהציע לממן את השידרוג של האנטנה לבדך ולסכם בכתב שברגע שמישהו נוסף ירצה להתחבר הועד יכסה את רוב התשלום או תיתחלק עם אותו שכן שגם רוצה עידן+
אופצייה נוספת היא להתקין אנטנה פרטית על הקיר החיצוני על רגל בצורת רייש.
תודה לכל המשיבים.arotman כתב:אז ככה גם באפיק 29 שיחסית יציב אצלי יש מידי פעם מעט הפרעות
ולשאול אותם.
אופצייה נוספת היא להתקין אנטנה פרטית על הקיר החיצוני על רגל בצורת רייש....
יש לי חשד סביר כי מעבר לבעיות הקליטה, יתכן וחלק מהבעיה הוא בממיר אינובה. חיברתי את ה- NOWCOM ולא זיהיתי תנודות באיכות השידור כפי שחוויתי באינובה. יתכן שהאינובה רגישה יותר. נראה לי יותר פשוט להחליף את הממיר לממיר של חברה אחרת.
אשוחח עם ועדת הבית. במידה ולא יענו לדרישה שלי אפנה למפקח על המקרקעין שלו סמכויות שיפוט. את עלות הפניה אליו (600 ש"ח אגרה) אדרוש חזרה כחלק מההחלטה שלו.
עדכון:
קיבלתי מחבר ולצורך ניסוי מכשיר KONKA 980
חיברתי אותו לאנטנה הקטנה (מקל) הממוקמת, בעזרת כבל מאריך, במרפסת. מדדי העצמה והאיכות באפיק 26 מדגדגים את 99 אחוזים והם יציבים לחלוטין. באפיק 29 העצמה ואיכות נמוכים יותר אך מאפשרים צפייה טובה ויציבה.
האינובה שברשותי ככל הנראה תקולה. נאמר לי כי היצרן הפיץ סדרה שלמה של אינובה 7002 תקולים ואין דרך לזהות אותן.
חבל. סה"כ כאשר האינובה עובד באופן יציב הוא מייצר תמונה חדה ביותר אולם האופן בו הוא קולט את השידורים אינו מאפשר צפייה איכותית וזאת בשל התקלה שגורמת לשיבושים בתמונה עד ניתוק הקליטה לחלוטין. הקונקה, לעומת-זאת, יציבה אך איכות התמונה שלה נופלת מזו של ה- NOWCOM ובטח מזו של האינובה גם כאשר היא מחוברת בעזרת כבל HDMI
בשלב מסוים הקונקה תחזור לחבר שלי ולכן אשמח לקבל חוות דעת לגבי הקונקה 990 למי שיש.
קיבלתי מחבר ולצורך ניסוי מכשיר KONKA 980
חיברתי אותו לאנטנה הקטנה (מקל) הממוקמת, בעזרת כבל מאריך, במרפסת. מדדי העצמה והאיכות באפיק 26 מדגדגים את 99 אחוזים והם יציבים לחלוטין. באפיק 29 העצמה ואיכות נמוכים יותר אך מאפשרים צפייה טובה ויציבה.
האינובה שברשותי ככל הנראה תקולה. נאמר לי כי היצרן הפיץ סדרה שלמה של אינובה 7002 תקולים ואין דרך לזהות אותן.
חבל. סה"כ כאשר האינובה עובד באופן יציב הוא מייצר תמונה חדה ביותר אולם האופן בו הוא קולט את השידורים אינו מאפשר צפייה איכותית וזאת בשל התקלה שגורמת לשיבושים בתמונה עד ניתוק הקליטה לחלוטין. הקונקה, לעומת-זאת, יציבה אך איכות התמונה שלה נופלת מזו של ה- NOWCOM ובטח מזו של האינובה גם כאשר היא מחוברת בעזרת כבל HDMI
בשלב מסוים הקונקה תחזור לחבר שלי ולכן אשמח לקבל חוות דעת לגבי הקונקה 990 למי שיש.
אני כבר מבולבל לחלוטין
אחרי כמה ימים של קליטה טובה מאוד עם הקונקה (אפיק 26), פתאום היום - שיבושים קשים. העברתי את הצפייה לאפיק 29 אשר מניב איכות קליטה ועצמה נמוכים מאוד בהשוואה לאפיק 26, והצפייה עוברת חלק ללא הפרעות (למרות שהעצמה והאיכות ירודים ביותר).
התופעה שחוותי היום עם הקונקה באפיק 26 דומה לזו שהייתה לי עם האינובה באותו אפיק. אין לי ספק שהקונקה קולטת טוב יותר אבל כיצד זה שיש אות עצמה ואיכות טובים והקליטה משובשת ואילו באפיק המניב איכות ועצמה נמוכים - הקליטה יציבה?
הממיר תקול? השידור תקול? אולי אני בכלל צריך אופטומטריסט?
אחרי כמה ימים של קליטה טובה מאוד עם הקונקה (אפיק 26), פתאום היום - שיבושים קשים. העברתי את הצפייה לאפיק 29 אשר מניב איכות קליטה ועצמה נמוכים מאוד בהשוואה לאפיק 26, והצפייה עוברת חלק ללא הפרעות (למרות שהעצמה והאיכות ירודים ביותר).
התופעה שחוותי היום עם הקונקה באפיק 26 דומה לזו שהייתה לי עם האינובה באותו אפיק. אין לי ספק שהקונקה קולטת טוב יותר אבל כיצד זה שיש אות עצמה ואיכות טובים והקליטה משובשת ואילו באפיק המניב איכות ועצמה נמוכים - הקליטה יציבה?
הממיר תקול? השידור תקול? אולי אני בכלל צריך אופטומטריסט?
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
באפיק 26 יש כל העת שיבושים כי גם המיצרים משדרים עליו ובמזג אויר חם גלי השידור מתפשטים לטווח גדול יותר מהרגיל, היו בזמנו מקרים של אנשים ברמת השרון כולל אני שקלטנו את השידורים המצריים על אפיק 26.Brendan כתב:אני כבר מבולבל לחלוטין
הממיר תקול? השידור תקול? אולי אני בכלל צריך אופטומטריסט?...
אפיק 29 אמור ליהיות פנוי יותר וזו ככל הנראה התשובה לשאלתך.
אני שוב פעם ממליץ על אנטנה חיצונית רצוי כיוונית עם מחזיר אחורי גדול המכוונת לכיוון נתניה.
אני זוכר שאתה מוגבל מהבחינה הזאת אבל ככל הנראה לא תיהיה לך ברירה אלא אם כן תשכנע את הרשות להוסיף משדר באזור פתח תקוה או ראש העין.
[/quote]
אני שוב פעם ממליץ על אנטנה חיצונית רצוי כיוונית עם מחזיר אחורי גדול המכוונת לכיוון נתניה.
אני זוכר שאתה מוגבל מהבחינה הזאת אבל ככל הנראה לא תיהיה לך ברירה אלא אם כן תשכנע את הרשות להוסיף משדר באזור פתח תקוה או ראש העין.[/quote]
אכן מוגבל היות והמרפסת שלי היא בדיוק לכיוון הפוך.
תודה עבור המענה (:
אני זוכר שאתה מוגבל מהבחינה הזאת אבל ככל הנראה לא תיהיה לך ברירה אלא אם כן תשכנע את הרשות להוסיף משדר באזור פתח תקוה או ראש העין.[/quote]
אכן מוגבל היות והמרפסת שלי היא בדיוק לכיוון הפוך.
תודה עבור המענה (:
אני מעדיף ללא קונסטרוקציות במרפסת. מה שיש לעידן פלוס להציע במישור התכנים זה בהחלט מספיק לי, מה עוד שבעתיד יוספו ערוצים נוספים.עודד33 כתב:אם המרפסת שלך "בכיוון הפוך" זה אומר שניתן כנראה למקם צלחת לכיוון הלווין עמוס
ולקלוט באמצעות ממיר לוויני dvb-s... חשבת על האופציה הזאת?
העלות הנוספת זניחה ויש יתרונות רבים....