הפרק האחרון של "אהבה גדולה" - ספויילר
איך מסיימים את הסדרה בזה ש...........
פרק מעולה אבל אני לא מבין את חוסר הרגישות של המפיקים. מה הם חשבו לעצמם שפה זה דקסטר?!!!
אגב, אם מישהו שראה את הפרק ומזהה את המוזיקה בסצינה שהבנות נוסעות במיני מיינור הקטנה, שירשום.
יש שם מוזיקה יפהפייה שלקוחה מפסקול אחר. נדמה לי שזה מהסרט HEAT מסצינת הסיום, אבל אם עוד מישהו זיהה - אשמח לאישור.
פרק מעולה אבל אני לא מבין את חוסר הרגישות של המפיקים. מה הם חשבו לעצמם שפה זה דקסטר?!!!
אגב, אם מישהו שראה את הפרק ומזהה את המוזיקה בסצינה שהבנות נוסעות במיני מיינור הקטנה, שירשום.
יש שם מוזיקה יפהפייה שלקוחה מפסקול אחר. נדמה לי שזה מהסרט HEAT מסצינת הסיום, אבל אם עוד מישהו זיהה - אשמח לאישור.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
עונה קשה וסוף שדי מסכם אותה.
חבל, אהבתי את הסדרה וזה די מדהים שסדרה כזו משודרת בארה״ב הכל כך שמרנית.
חבל, אהבתי את הסדרה וזה די מדהים שסדרה כזו משודרת בארה״ב הכל כך שמרנית.
עונה באמת קשה
לאו דווקא מבחינת איכות, אלא מבחינת העובדה שהסדרה עשתה קצת SHIFT מהעונות הראשונות וגם כמות הצרות שהתמודדו עימן הדמויות הייתה כבר בסקלה אחרת לגמרי.oferlaor כתב:עונה קשה וסוף שדי מסכם אותה.
חבל, אהבתי את הסדרה וזה די מדהים שסדרה כזו משודרת בארה״ב הכל כך שמרנית....
עם זאת, אני חושב שהיה פרק סיום מוצלח. ברגע שהשכן העצבני הלך לדבר עם ביל, כבר היה לי דז'ה וו של אמריקן ביוטי.
ביל פקסטון קנה את עולמו בסדרה הזו.
ספויילר
amir073 כתב:בתור אחד שצפה רק בעונה הראשונה ופרש סיקרנתם אותי - מה הספוילר? איך הסדרה נגמרה?...
השכן של ביל מתרגז על כך שביל חידש לו את הדשא (הדשא במקור נהרס בגלל אנשים שבאו להפגין סביב הבחירות של ביל לסנאט ו"יציאתו מארון" הפוליגמיה. ביל הבטיח שיתקן את זה וכשעשה זאת, השכן שפוטר מעבודתו והיה עם בעיות נפשיות, ראה זאת כפגיעה בגבריותו ("מה אתה חושב שאני לא יכול לעשות זאת בעצמי!") וירה בביל.
מאוד מזכיר את הסצינה שבה הרגו את קווין ספייסי בסרט אמריקן ביוטי.
בכלל פרק לא פשוט. לפני כן אימו של ביל ואביו לוקחים מזריקים לעצמם (או שאולי זה רק לאמא) דברים כדי למות.
האבא באמת לא סימפטי
אבל לראות את האמא אומללה ומבקשת את מותה כי יש לה אלצהיימר זה מאוד לא סימפטי.amir073 כתב:נו טוב, ממה שאני זוכר מהסדרה כל הדמויות שם נורא עצבנו אותי ושנאתי את כולם, אז אני מניח שמוות לכולם זה סוף סבבה מבחינתי. במיוחד האבא המעצבן הזה של ביל שהשתין בכיור של המטבח, אם אני זוכר נכון....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
אני חושב שאתה צודק
אבל לא בטוח. רק אצלה ראו את העיניים כבות ולא אצל שניהם.oferlaor כתב:theezway,
הם התאבדו ביחד. היו עוד כמה קטעים לא פשוטים שם....
לא זכור לי כמה מזרקים היו שם. אם זה בדיוק שניים אז כנראה שזו התאבדות משותפת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
סדרה מעולה לדעתי, וחבל שלא תרגמו את 2 העונות האחרונות.
אני מניח שאתם צפיתם בשידור של יס, אנחנו הורדנו מהרשת וצפינו לפני כמה חודשים עם כתוביות באנגלית.
באמת חבל על כזה סוף, אבל כנראה הבהירו למפיקים חד משמעית שלא יהיו עונות נוספות לסדרה.
אני מניח שאתם צפיתם בשידור של יס, אנחנו הורדנו מהרשת וצפינו לפני כמה חודשים עם כתוביות באנגלית.
באמת חבל על כזה סוף, אבל כנראה הבהירו למפיקים חד משמעית שלא יהיו עונות נוספות לסדרה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"