ZAVVI / THEHUT - השירות הכי גרוע שראיתי בחיים שלי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לי ענו. גם אמרו שיעשו לי REFUND - לזה אני מחכה.
הערתי להם גם שאולי כדאי שיסדרו קצת את החיישן של הרובוט שיפנה את תשומת לבם מדי פעם.
הערתי להם גם שאולי כדאי שיסדרו קצת את החיישן של הרובוט שיפנה את תשומת לבם מדי פעם.
חחחח האמת שב-PAYPAL זה בטוח לא היה מחשב שענה, והם יכולו לתת לי את ההחזר ולסגור את ה-DISPUTE אבל החליטו ללכת ראש בקירItay_Pollak כתב:לי ענו. גם אמרו שיעשו לי REFUND - לזה אני מחכה.
הערתי להם גם שאולי כדאי שיסדרו קצת את החיישן של הרובוט שיפנה את תשומת לבם מדי פעם....
לא הבנתי איזה החזר הם צריכים לתת לך, אמרת שהזמנת את הפיפא עם המבצע של החולצות ( אגב יש כזה מבצע עכשיו את NFS החדש ב14 פאונד אם קונים תחתונים או משהו ) ובסוף נגמר המבצע ולא הזמנת, אז איזה החזר הם אמרו שיתנו לך ?
אגב, מסתבר שיש ברשת המון! אבל המון! ביקורות על השירות הגרוע שלהם, מסתבר שזה ככה עם כולם
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא לא
את הFIFA הזמנתי עם קוד הנחה - ובגלל הביטול והשחזור - הקוד הזה נעלם.
בהזמנה השנייה - זה היה של מבצע על פיפא עם תחתונים באיזה 37 פאונד, ועוד משחק נוסף. סה"כ יצא לי משהו כמו 54 פאונד.
אחרי שביטלתי - כבר לא היה המבצע - ולא היו התחתונים במלאי - אז יצא לי 60 פאונד - בלי התחתונים...
את הFIFA הזמנתי עם קוד הנחה - ובגלל הביטול והשחזור - הקוד הזה נעלם.
בהזמנה השנייה - זה היה של מבצע על פיפא עם תחתונים באיזה 37 פאונד, ועוד משחק נוסף. סה"כ יצא לי משהו כמו 54 פאונד.
אחרי שביטלתי - כבר לא היה המבצע - ולא היו התחתונים במלאי - אז יצא לי 60 פאונד - בלי התחתונים...
אהה הבנתי, פעם הבאה תעשה חיפוש בגוגל, תמיד יש קופונים שאם קנית ב10 אתה מקבל 1 פאונד חזרה, 20-2, 30-3 וכו' ראיתי כאלה עד 60 גם ב-THEHUT וגם ב-ZAVVI, ומשחקים חדשים בדרך כלל יוצא יותר זול להזמין מ- blahdvd בלי קופון אפשר למצוא שם מחירים יותר נמוכים ( אחרי שמוסיפים את הפריט לעגלה זה מוריד את המע"מ ) המשלו עולה 1.25 פאונד נראה לי משהו כזה ( אבל גם ב-ZAVVI יש עכשיו דמי משלוח של פאונד 1 )
בכל מקרה מקווה שהסתדר לך,תעדכן אותנו אם אכן קיבלת
בכל מקרה מקווה שהסתדר לך,תעדכן אותנו אם אכן קיבלת
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K